Kivvi a ja sme naozaj kamaráti

16:05

Moje kozmetické wishlisty sú plné najmä prírodnej kozmetiky. Občas sa tam mihne aj nejaká tá iná, ale tej je už minimum. Produkty z prírodného wishlistu si kupujem menej. Sú trochu drahšie a keďže nie sú plné konzervantov, aj kratšie vydržia. Radšej nejaký kúsok miniem a potom kúpim nový, aby bol čerstvý  a použiteľný. Občas ale príde výpredaj a ja nakúpim aj to, čo by som nemusela :) Ale srdcu kozmetického maniaka sa naozaj veľmi ťažko rozkazuje. Tak si môžem odškrtnúť ďalší kúsok - pleťovú emulziu od Kivvi.







O Kivvi Pyrus Cydonia Linea pleťovej emulzii si môžete prečítať:

      "Pyrus Cydonia Linea – certifikovaná řada lotyšské značky Kivvi Cosmetics, jejíž tajemství je založené na použití extraktu z kdoule. Toto ovoce je na Baltu vnímáno jako královna vitamínu C. Kdoulový extrakt je bohatý na vitamíny a minerály, které pleť perfektně hydratují a tonizují. Kdouloň je malý strom, připomínající jablko. Její plody - kdoule - mají ochlazující charakter a vysoký obsah slizovitých látek, díky čemuž má extrakt z těchto plodů zklidňující a hydratační vlastnosti. Rovněž reguluje přirozené hydratační procesy v pokožce tím, že pomáhá do pleti přitáhnout vodu a udržet ji v ní. Extrakt z kdoule obsahuje vysoký podíl polysacharidů, které na pleti vytvářejí ochranný film, a tudíž se spolupodílejí na udržení přirozené úrovně hydratace po celý den. Benefitem použití všech přípravků s jejím obsahem je pocit rovnováhy a dokonale ošetřené a vyživené pleti. Kdoulový extrakt se vyznačuje dobrou kožní snášenlivostí a má uklidňující a protizánětlivé vlastnosti. Podporuje přirozené hydratační schopnosti pleti a správnou úroveň její hydratace. Tato jemná pěnová čisticí emulze je určená k čištění všech typů pleti. Kromě kdoulového obsahuje také extrakty z aloe a z heřmánku, které hydratují a zklidňují pleť. Použití: aplikujte ráno a večer na pleť obličeje a dekoltu, jemně vmasírujte a opláchněte teplou vodou

Složení: Aqua (Water),
Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf extract*, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Decyl glucoside, Olea europaea (Olive) fruit oil*, Xanthan gum, Citric acid, Centaurea cyanus (Cornflower) flower extract, Chamomile recutita (Chamomile) flower extract, Euphrasia officinalis (Eyebrigth) extract, Pyrus cydonia (Quince) fruit extract, Actinidia chinensis (Kiwi) fruit extract, Calendula officinalis (Calendula) flower extract, Aroma*/**, Benzyl alcohol, Dehidroacetic acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Achillea millefolium (Yarrow) extract.
* ingredients from organic farming. ** natural essential oils
100% of total ingredients are from Natural Origin
11% of total ingredients are from Organic Farming
Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard"



Pleťové gély (mydlá, peny, mlieka) používam minimálne dva razy denne. Najskôr ráno, aby som pleť naštartovala do ďalšieho dňa, potom večer, keď si pleť čistím a občas aj cez deň, keď odstraňujem make up trochu skorej. Základom úspechu je, aby nevysušovali pleť a boli schopné ju dôkladne vyčistiť, aby sa predišlo vzniku nových nedokonalostí. Väčšinou som s gélami spokojná, aj keď občas sa nejaký nepodarok nájde. Ako obstála čistiaca emulzia Kivvi? :) Táto značka má krásne obaly.Vyzerajú, akoby boli ručne pokreslené, každý je výnimočný. Krásne majstrovské dielo je pastvou pre oči. V poličke to krásne vyzerá  a trochu oživí všedné dni. Vrchnáčik stačí stlačiť, takže je to rýchle a jednoduché použitie. Pleťová emulzia príjemne vonia. Ľahko, sladšie, nie veľmi výrazne. Neviem ju bližšie špecifikovať, ale rozhodne patrí k tým, ktoré som si obľúbila okamžite. Jedná sa o redší pleťový gél, ktorý mierne pení. Najradšej ho používam spolu s čistiacou kefkou (veľmi dobrú má Avon, ale zoženiete ju aj od Baley). Použitie kefky je príjemné, pleť pomasíruje a znásobí účinok čistiaceho gélu. Pleťová emulzia pokožku čistí, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí. S čiernymi bodkami poriadky veľmi nenarobí, ale nepovažujem to za výraznejšie mínus. Okrem toho pokožku rozjasní a tiež hydratuje. Po použití je jemná, vláčna a vyzerá oddýchnuto. Spolu s emulziou si môžete kúpiť aj pleťové tonikum, ktoré je balené podobne. Po zhodnotení zatiaľ dvoch produktov tejto značky, ktoré som si kúpila, musím povedať, že Kivvi mi učarovalo. Má certifikát Ecocert, preto mám tak trochu pocit, akoby som si na pleť dávala prírodu. Na Slovensku som túto značku našla tiež, ale omnoho viac sa mi páčilo objednať z Čiech, kde aj poštovné a balné vôbec nebolo také vysoké. Mám v pláne ďalšie kúsky, časom si o tejto značke prečítate zasa :)

Plusy:
  • krásne balenie
  • šikovný vrchnáčik
  • príjemná vôňa
  • redšia konzistencia
  • jemne pení
  • pleť čistí, zjemňuje, hydratuje, rozjasňuje
  • certifikát Ecocert

Mínusy:
  • nenašla som
Emulziu som kúpila v eshope www.naturals.cz, kde je jeho bežná cena 199 Kč.


Skúsili ste niečo od tejto značky? Čo by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe