Ďalší modrý odlakovač

18:04

Myslím, že keby sa ma niekto opýtal na dobrý odlakovač, mala by som po ruke niekoľko odpovedí. Mala som šťastie, že som sa rozhodla v jednom z článkov porovnať tri rôzne odlakovače, z ktorých dva by som si určite kúpila zas a tretí by bol trochu na pováženie, no možno by som sa k nemu ešte vrátila. Moje nároky na odlakovač sa rokmi stupňujú. Nestačí mi len to, aby výborne a čo možno najľahšie a najrýchlejšie odlakoval. Snažím sa pozerať už aj na to, aby neobsahoval acetón a nemusí byť ani špeciálne ochutený (že jahodový, jablkový a tak). Čím šetrnejší, tým lepšie, lebo už som bola svedkom toho, ako sa mi začali z nechtov po odlakovaní odlupovať drobné nitky nechtu. Už mi nestačí len výživný lak, ale aj šetrný odlakovač.









O odlakovači Avril bez acetónu si môžete prečítať:

      Detaily
•Acetone free
•Paraben free
•Netestované na zvieratách
•Made in france
•Objem: 200ml
Zloženie: Ethyl acetate, Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Parfum.
Made in France

Značka Avril má v ponuke aj peknú dekoratívnu kozmetiku. Za prijateľné ceny. Obdivovala som najmä tiene a make up, lebo tam mám ešte stále medzery a mám čo doháňať. Rovnako tak mi padla do oka pol litrová micelárka, ale jej nákup som ešte presunula, kým neminiem zásoby. Ako som sa tak prehrabávala v lakoch na nechty, zbadala som v ponuke aj odlakovač. Modrý, nenápadný, taký jednoduchý. Keď som si navyberala, čo potrebujem, rozhodla som sa vziať si aj niečo pre radosť. Také, čo až tak veľmi nepotrebujem, ale chcem. Po nie dlhom váhaní tak voľba padla na odlakovač. Zavážilo, že je bez acetónu, bez parabénov a 200 ml vyšlo na niečo málo cez dve eurá, čo je prijateľná cena. Plastový priesvitný obal ukazuje sýto modrý odlakovač. Na jednoduchej etikete je len logo Avril, zloženie na opačnej strane sa dá dobre prečítať. Otvor nie je zúžený, treba si dať väčší pozor, aby sa nevylial. Pri odlakovačoch vôňu nehodnotím, záleží mi len na tom, aby nesmrdel tak, že mi slzia oči a musím vetrať, inak by som sa z toho asi omámená. Spomínam si, že raz som taký odličovač mala, že po použití ma rozbolela hlava. Po niekoľkých použitiach som ho vyhodila, lebo používanie a aj to po ňom bolo doslova utrpením. Tento odlakovač nesmrdí. Nemusím vetrať. Nemusím sa báť toho, že by sa mi točila hlava. Po jeho použití celkom pekne, sladko voňajú prsty. Zapáčilo sa mi, že to nie je nijaký ekrazit a vzduch sa dá spokojne dýchať. Ďalším dôležitým aspektom je jeho schopnosť efektívneho odlakovania. Aby na nechtoch neostal lak ani trblietky, prípadne nálepky ani ďalšie ozdoby, ktoré si s radosťou dávam na nechty. S obyčajným lakom na nechty si poradí. Ani nevysušuje. Aj s jemnejším pieskovým lakom nemá väčší problém. Ten nastáva až pri naozaj zrnitejších lakoch a trblietkach. Tie sú nad jeho sily. Odlakovanie tak dlhšie trvá a občas si aj pofrflem. Nevadí. Už poznám páky aj na tie horšie laky. S odlakovačom som inak spokojná. Vyhovuje takmer po všetkých stránkach, dokonca som  naklonená aj myšlienke opätovnej kúpy.

Plusy:
  • Dosť veľký
  • Ľahký plastový obal
  • Nesmrdí, nemusím hneď vetrať
  • bez acetónu, nevysušuje
  • Farebné i jemne štrukturované laky odlakuje bez problémov
Mínusy:
  • Niektoré pieskové laky odlakuje veľmi ťažko


Odlakovač Avril bez acetónu som kúpila v eshope Rosemont za 2,10  eur.


Aký odlakovač bez acetónu vám nesmie chýbať?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já mám ráda odlakovač od Dermacol, takový ten profláklý fialový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si teď nehty nelakuji, ale dříve jsem velice ráda používala odlakovače ebelin :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe