Univerzálny ílový čistič

16:35

Na čistenie pleti si veľmi potrpím. Už sa neuspokojím s výrobkom, ktorý je priemerný, lebo na pleti sa to hneď odzrkadlí. Hľadám prostriedky na čistenie, ktoré ponúkajú zaujímavé zloženie. Mnohé bežne dostupné drogériové značky Vám nasľubujú hory doly, reklama je fascinujúca a podpora na sociálnych sieťach tiež. Pravdou je, že po takýchto produktoch som sa už dávnejšie prestala pozerať a zamerala som sa na osvedčené značky slovenskej prírodnej kozmetiky. Soaphoria priniesla naozaj krásne produkty určené na starostlivosť o pleť. Sledujem nielen pleťové mliečka, ale aj krémy alebo séra. Časom by som ich rada vyskúšala, lebo ma veľmi lákajú. Prednosť pred všetkým ostatným dostal univerzálny ílový čistič, lebo íl je pre moju pleť absolútnou fantáziou. Ak zistíte, ktorý íl je pre vašu pleť najlepší, nevzdávajte sa ho :) Dokážu divy a naozaj má pocit, že som opeknela.







O ílovom čističi pre všetky typy pleti si môžete prečítať:

     "Hypoalergénny krémový čistič na báze kaolínu je vhodný na všetky typy pleti. Výborne absorbuje nadbytočný kožný maz a nečistoty, efektívne odstraňuje make-up a zanecháva pleť prirodzene čistú a detoxikovanú. Zlepšuje vzhľad a tón pokožky. Neobsahuje pridané esenciálne oleje.
Univerzálny čistič je navrhnutý na šetrné očistenie a osvieženie pleti od každodenného znečistenia. Účinne odstraňuje make-up a špinu, otvára a prečisťuje póry, eliminuje nezdravé prejavy pleti a bojuje proti jej starnutiu.
Bez silikónov, umelých farbív, ropných derivátov a parabénov, živočíšnych prísad a farbív. Pomocou prstov aplikujte primerané množstvo čistiaceho mlieka na tvár a jemne vmasírujte čistič do pokožky tváre a oblasti krku. Nechajte chvíľku pôsobiť a použitím vlhkej handričky či vatového tampónu odstráňte prípravok. Následne opláchnite tvár vodou vhodnej teploty a usušte priložením mäkkého uteráku. Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +25oC a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu.
Zloženie: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloa pravá)*, Caprylic/Capric Triglyceride (frakcionovaný kokosový olej), Kaolin (Kaolín), Glyceryl Stearate (emulzifikačná zložka), Glycerine (glycerín rastlinného pôvodu), Cetyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Stearic Acid (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Tocopheryl Acetate (antioxidant, Vitamin E), Sodium Benzoate (konzervačná látka), Potassium sorbate (konzervačná látka)
*certifikovaná organická zložka 
**zložky 100% čistých, parou destilovaných esenciálnych olejov
Obsahuje 96,7% zložiek v organickej kvalite.
Obsah: 100ml"

Soaphoriu som si zamilovala nielen pre krásne obaly, ale aj úžasne voňavú kozmetiku. Jej peelingy patria k tým najlepším, aké som doposiaľ mala. A nielen tie - Carbone mydlo je doposiaľ jedným z najlepších čiernych mydiel, aké som mala. Preto som sa pleťovej kozmetiky nevedela dočkať. Univerzálny ílový čistič by mal byť určený pre všetky typy pleti, preto musí byť šetrný aj k tej citlivej. A myslím, že naozaj taký je. Má 100 ml a je vo vyššom obale s pumpičkou na dávkovanie. Je pekný, jednoduchý a elegantný. Nedalo sa na ňom síce ani prečítať, nie ešte odfotiť zloženie, ale na stránke ho nájdete, takže presne viete, čo na seba dávate. Za seba môžem povedať, že zloženie sa mi páči. Celý tento čistič je veľkým krokom do neznáma a niečo tak iné som dlho nemala. Ale je to niečo iné v tom lepšom slovazmysle. Konzistencia je ako pleťové mlieko. Treba sa pripraviť na to, že sa vám dostane do rúk kúsok, ktorý vôbec nepení. Nie je to gél, ale niečo ako mlieko alebo emulzia. Nevonia mi. Teda, nielen mne, ale celkovo takmer nevonia. Je tam len ľahký ílový závan, neutrálny, preto ak hľadáte podobný kúsok aj pre svojho partnera, týmto nič nepokazíte. Naopak, dodáte mu taký skvelý prostriedok, že bude fešák ako z katalógu. Použitie je veľmi jednoduché. Stačí dva – tri razy stlačiť pumpičku, aby ste dostali von dostatočné množstvo produktu na jedno čistenie. Môžete ho naniesť na jemne navlhčenú pleť (prípadne aj suchú, je to na tom, ako vám to vyhovuje) a krúživými pohybmi čistiť. Ja ho najradšej používam s kefkou na čistenie pleti, ale ak ju nemáte alebo nechcete, postačujú aj prsty. Na pleti ho vôbec necítiť. Neštípe, nepáli, nedráždi. Pri používaní občas ucítite jemnú ílovú vôňu, inak nič. Ílový čistič je konzistenciou iný, nepení, je to ako pleťové mlieko. I keď sprvu som si na použitie musela zvyknúť, nakoniec sa mi zapáčil. Vidno po ňom výsledky. Najmä po dlhom a únavnom dni. Odstraňuje make up a nečistoty z pleti, ktoré sa na ňu počas dňa zachytia. Dôkladne čistí pleť. Nemôžem povedať, že by mizli čierne bodky, ale tak pekne ju čistí, že žiari a netvoria sa nové nedokonalosti. Ostáva úplne jemná a svieža, vyrovnáva sa jej farebný tón. Na jedno použitie mi stačia zhruba dve, maximálne tri stlačenia pumpičky, aby som mala dostatok čističu. Umývanie s ním je iné, človek stále čaká, že tá masa začne peniť, ale nezačne :) Som veľmi spokojná, pretože tak krásny obal ukrýva naozaj vynikajúci produkt. Podľa popisu je vhodný pre všetky typy pleti a tak ho naozaj odporúčam.

Plusy:
  • Vysoký štíhly obal s pumpičkou
  • Univerzálny
  • Bez výraznejšej vône, jemný závan ílu
  • Konzistencia ako mlieko, nie veľmi riedke, nesteká
  • Nepení, ale dôkladne čistí
  • Odstraňuje make up, nečistoty, hĺbkovo čistí, rozjasňuje, nevznikajú nové vyrážky
Mínusy:
  • nenašla som


Tento skvostný kúsok nájdete v eshope Krásna každý den a jeho cena je 307 Kč, teda necelých 12 eur.

Ktorý kúsok pleťovej starostlivosti od Soaphorie ste skúsili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe