Minútová maska

16:11

Mám rada výzvy. V živote, v práci. niektoré z nich mi zmenia život, oné ma nad ním prinútia zamyslieť sa. Lebo nie vždy je všetko dobre, hoci si to myslím. Kozmetické výzvy mám rada preto, lebo sú väčšinou veselé, voňavé a niekedy nájdem svoju novú srdcovku. Mám rada, keď kozmetický produkt niečo sľubuje. Lak, ktorý sľubuje výdrž 10 dní? Make up, ktorý vydrží 24 hodín? Maska, ktorá zlúpne čierne bodky? Odličovač, ktorý odlíči okamžite bez podráždenia? Riasenka, ktorá dodá riasam 200% objem? Výzva prijatá! Naposledy ma tak oslovila minútová pleťová maska. Čo dokáže za minútu?


NIVEA ESSENTIALS 1 MINUTE URBAN DETOX MAS



NIVEA ESSENTIALS 1 MINUTE URBAN DETOX MASk zloženie

NIVEA ESSENTIALS 1 MINUTE URBAN DETOX MASK zloženie

minútová maska

detoxikačná maska

Značka Nivea je chronicky známa a kedysi som si jej produkty kupovala často. Minútová detoxikačná maska je jedným z najnovších prírastkov, ktorý ma oslovil v drogérii. Hľadala som niečo úplne iné, keď som ju zbadala. Do rúk som ju nevzala, statočne som odolávala, ale nakoniec som si na ňu doma klikla, lebo som bola zvedavá. V zložení je pár látok, ktoré sa mi  nepáčia, ale vedela som, že ma také niečo čaká. Zaujímavosťou masky je, že obsahuje  biely íl a výťažky z magnólie a za minútu by mala pleť vyčistiť a detoxikovať. Prilákalo ma asi slovo minúta. Rozhodla som sa, že sa na ňu pozriem lepšie a prídem na to, či naozaj účinkuje alebo zasa naletím peknej reklame. 

Bielo zelená tuba obsahuje 75 ml masky. Pomerne veľké balenie dosť dlho vydrží, pretože ju stačí naniesť v úplne tenučkej vrstve. Vďaka krémovej konzistencii to nie je žiaden problém a ľahko to ide prstami aj štetcom. Jej vôňa mi niečo veľmi pripomína. Nejaký produkt, ktorý som veľmi dávno mala a ostala po ňom voňavá spomienka. Je ľahká, svieža a pekná. Prvé použitie ma mierne vydesilo. Krátko po nanesení pleť dosť štípala a tušila som, že za tým je biely íl. Štípanie ustalo a po zmytí pleť  červená nebola. Opakovalo sa to aj pri ďalších aplikáciách, ale nepríjemné pocity sa zjemňovali a štípanie aj rýchlejšie ustúpilo. Citlivejšia pleť by s maskou mohla mať trochu problém a to nielen preto, že by štípala, ale mohla by ostať aj červená. 

Skúsila som ju mať na pleti minútu a potom som ju  umyla hubkou a studenou vodou. Pleť bola naozaj viditeľne čistejšia, veľmi jemná na dotyk, hydratovaná a pekná. Takmer by som neverila, že maska to dokáže  za jednu minútu. Zdalo sa mi, že ubudlo aj čiernych bodiek, ale nechcela som predčasne jasať. O dva dni som sa rozhodla nechať si ju na pleti dlhšie, bolo to okolo 10 minút. Maska má aj peelingový účinok, lebo obsahuje drobné, ale citeľné peelingové čiastočky a tak pleť aj pekne pomasíruje. Po desiatich minútach sa vlastnosti masky prejavili perfektne. Čiernych bodiek ubudlo naozaj viditeľne a samu ma prekvapilo, ako ľahko išli dole. Pleť je čistá a rozjasnená, odstraňuje odumreté kožné bunky a zanecháva hodvábne jemnú tvár. Ak sa ponáhľam, siahnem po nej na jednu minútu. Lebo presne viem, že za ten čas pleť úplne premení a zanechá krásnu. Ak mám čas, nechám ju pokojne pôsobiť dlhšie, lebo dôkladne vyčistí a hydratuje. Celkom milo ma prekvapila. Asi som jej trochu krivdila, lebo som nepredpokladala, že za minútu tej pleti  pomôže.

Plusy:
  • pekná tuba
  • dosť veľké balenie, dlho vydrží
  • jemne vonia
  • obsahuje peelingové čiastočky
  • krémová, dobre sa nanáša
  • naozaj ju stačí mať minútu
  • pokožku pekne čistí, odstraňuje čierne bodky, hydratuje a rozjasňuje
Mínusy:
  • môže na pleti štípať
  • zloženie
Za 4,11 eur ju nájdete aj v eshope Elnino.

Aké sú vaše skúsenosti s pleťovou kozmetikou od Nivea? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Čítam o nej už asi tretiu recenziu a stále som presvedčená, že sa dám nahovoriť aj ja a vyskúšam :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež dlho premýšľala, či ju chcem, či nie, ale nakoniec som sa rozhodla :) Používa ju aj mamina a tiež je spokojná.

      Odstrániť
  2. To mi přijde vcelku jako blbost, aby maska působila hned po první minutě :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To tak vôbec nemusí byť :) Ak si pozrieš ponuku napríklad Havlíkovej Apotéky alebo Baley, aj oni majú napr. trojminútové masky. Aj peeling na pleti nepoužívaš dlhšie, takže nie je dôvod pochybovať o tom, že by mohla naozaj tak účinkovať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe