Ako vyzerá Cool Camel

17:53

Nebudem klamať, občas si kozmetiku kúpim len kvôli tomu, že je pekná. Skrátka zvíťazí márnivosť a ja si poviem, že to chcem, lebo je to veľmi pekné. Nemusím to ani potrebovať, niekedy ani neviem, ako sa to používa, ale tak to padne do oka, že to musí byť moje. Mne to neprekáža, iba môj muž obyčajne prevráti oči a spýta sa ma, či toho už nemám doma dosť. Nemám :) Takto ma uchvátila aj milá cool ťava, ktorá má šmrnc a zdobí šikovné produkty.

                             Balea Cool Camel

Balea Cool Camel obrúsky na pleť

Balea Cool Camel obrúsky na pleť popis

Balea l obrúsky na pleť


Balea jemné čistiace utierky som si kupovala nielen na odlíčenie, ale aj ako prvú pomoc na osvieženie rúk, keď sme niekde vonku a necítim sa komfortne. Používam ich, ak sú moje antibakteriálne minuté a iné doma nemám. Ako som spomenula tieto produkty majú veľmi hravé, farebné obaly s ťavou. Milé, zaujímavé a rozhodne neopozerané. Preto ma to tak zaujalo a nadchlo, lebo je to príjemná zmena. Obrúsky sú v plastovom vrecúšku, zatvárajú sa s lepiacou časťou, ktorá dobre drží aj po niekoľkých použitiach. Neodlepuje sa, takže dobre ochráni obrúsky pred vysušením. Veľmi pekne voňajú. Sladká a zároveň svieža vôňa si ma získala a tešila som sa na použitie aj kvôli nej. 

Obrúsky sú menšie, čo mi trošku prekážalo. Vedela som, čo kupujem, nemohla som čakať zázraky, ale keď som sa večer v hotelovej kúpeľni odličovala, trochu som prskala. Odlíčim nimi tvár, ale na oči nestačia. Síce neštípu, ale obrúsky maskaru a ceruzku len rozmažú, vtedy musím pridať trochu micelárnej vody alebo dvojfázového odličovača. Na cesty je to ale dobrá vec. Malé balenie  sa dobre vprace do kozmetickej taštičky a tých 10 obrúskov sa za dovolenku minie. Ako som povedala, nielen na tvár a odličovanie, ale aj v prípade, že niekde vonku si nemožno umyť ruky alebo potrebujem len osviežiť pokožku. Lebo nie je nič horšie ako spotené dlane. Cena 89 centov je dobrá a pomocník je to šikovný. Doma mám zero waste tampóny, na cesty obrúsky.

BALEA Cool camel balzam na pery

balzam na pery

cool camel

balzam od Baley

Balzam na pery som, prirodzene, nepotrebovala, lebo moja zbierka je stále úctyhodná, ale bol tak rozkošný, že som ho jednoducho musela mať. A obal balzamu je jednoduchý, ale peknej farby a keďže je vysúvací, môžem ho so sebou nosiť v kabelke kamkoľvek idem. Balzamy mi kradne aj Richard a tak ich nosím stále. Má krásnu vôňu, povedala by som, že kokosovo exotickú a potešilo ma, že nielen krásne vonia, ale aj veľmi príjemne chutí. Nezanecháva v ústach nepríjemnú umelú pachuť. Ak ste mali podobné baleácke balzamy, tak im je dosť podobný. Celkom dobrá hydratácia, ochrana pier pred nepríjemnými vonkajšími podmienkami  a upokojenie, ak sú pery popraskané alebo boľavé. Za euro som spokojná

balea pleťová maska

cool camel maska

látková maska

zloženie

Posledným kúskom je látková pleťová maska, na ktorej ťava vynikla najviac. Zladenie ružovej a tyrkysovej je naozaj dobrou voľbou a vyzerá krásne. Látkové masky bežne nekupujem, ale táto ma medzi tými ostatnými upútala. Má jemnú, príjemnú vôňu, takú nevtieravú a po chvíli ju už ani nie je cítiť. Maska je pevná, dobre navlhčená a netrčia z nej žiadne drobné vlákna. Používa sa jednoducho - na vyčistenú pleť opatrne rozprestrite masku, pričom sa vynecháva   okolie očí a pier. Na tvári neštípe ani nespôsobuje začervenanie. Po zhruba 10 minútach ju môžete zložiť  a zvyšky tekutiny vtrieť. Maska pleť príjemne osvieži a hydratuje ju. Po aplikácii večerného krému je pleť jemná, hydratovaná a pekne vyzerá. vychádza 99 centov.

Skúsili ste niečo s touto milou ťavou? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe