Krpec s veľkou silou

18:30

Bez dobrého telového mlieka, masla alebo oleja už obyčajne neurobím ani krok. Kedysi som ich používala len občas a keď som zistila, ako nádherne pokožka vyzerá po každodennej aplikácii, rozhodla som sa neurobiť viac podobné chyby. Každé ročné obdobie prináša trochu iné nároky pokožky problémy a tak som sa naučila skúšať rôzne produkty. V zime výživnejšie a mastnejšie, v lete ľahké a nemastné. Zamilovala som sa do telových olejov, ale rovnako tak nedám dopustiť na maslá. Nielen dobré bambucké či kakaové, ale aj nejaké fajnovo ochutené :) 2sis majú v ponuke telové maslá v dvoch veľkostiach – 100 a 200 ml. Brala som si malé levanduľové, ale ešte sa lepšie pozriem na veľké cucu.

2sis Telové maslo levanduľa

 Telové maslo levanduľa

2sis Telové maslo levanduľa zloženie

Telové maslo levanduľa

O telovom masle si môžete prečítať:

       "Telové maslo je určené pre suchšiu dehydrovanú pokožku s tendenciou praskania kože. Mandľový olej spolu s bambuckým maslo dodajú pokožke luxusnú starostlivosť a zabezpečia jej ochranu. Ošetrí a dodá pokožke život a tebe príjemnú levanduľovú vôňu. Nemastí a dobre sa vstrebáva. Maslo môžeš používať na ruky aj tvár, poprípade ako zábal na vlasy.
Ingredients: Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Prunus Aygdalus Dulcis Oil (mandľový olej), Tocopheryl Acetate (vitamín E), Lavandula angustifolia Oil (levanduľový olej), Mica (sľuda - prírodné farbivo), Kaolin (íl)
100% prírodný produkt.
Vhodný pre vegetariánov a vegánov.
Bez palmového oleja." 

V prípade tohto masla môžem povedať, že som sa doň švacla hneď niekoľkokrát. Najprv do obalu. On pôsobí tak obyčajne. Ale je rozkošný. Navyše, je z tvrdého plastu, vďaka čomu ho zužitkujem aj potom, ako masielko miniem. Už aj ocino po ňom poškuľoval, ale nedám. Teším sa z neho :) Obsahuje bambucké maslo a mandľový olej, preto som tušila, čo mi príde domov. Vonia dokonale. Výrazne levanduľovo, ale vôbec nie rušivo. Samozrejme, mne tá vôňa nebude prekážať nikdy. Je jedna z tých najúžasnejších, aké poznám.  Ale nie je príliš voňavá, aby až prekážala :)

Maslo je husté a pri prvom použití som mala pocit, že ho ani nedostanem von. Ono je až tvrdé a chvíľami je to boj. Pri dotyku s pokožkou sa pekné topí, ale dovtedy je to už menší boj. Skúšala som to aj s plastovou lyžičkou, mám pocit, že s ňou je to aspoň o trochu jednoduchšie. Podstatnejšie je, že sa dobre nanáša a na pokožke sa pomaly topí. Najradšej ho nanášam po kúpeli na horúcu pokožku, lebo sa do nej lepšie a rýchlejšie vsiakne. Môže sa zdať, že pokožka ostáva trochu mastnejšia, ale po aplikácii bambuckého masla tento pocit môže ostávať. Pokojne si ale oblečiem pyžamo, lebo to mastné neostane.

Pokožka je prekrásne prevoňaná, ale pomerne rýchlo voňavý pocit ustúpi. Po pár dňoch ale vonia pyžamo, takže levanduľovú vôňu si užívam o kúsok dlhšie. Úžasne vyživuje a hydratuje, pomáha predchádzať vysušovaniu, praskaniu kože i vzniku suchých miest so šupinkami (ja to mám na lakťoch a kolenách, ak si ich dôkladne nenatieram). Ostáva jemná, pružná, voňavá a regenerovaná. Na tvár ho  nemôžem používať, ale na telo bez problémov. Levanduľová vôňa upokojuje a pomáha zaspať. Je veľmi dobré a v samých pekných vôňach.

Plusy.
  • 2 veľkosti balenia
  • Super obal
  • Pekne vonia
  • Maslo vyzerá krásne
  • Husté, topí sa pri kontakte s pokožkou
  • Hydratuje, zjemňuje, upokojuje, hojí pokožku

Mínusy:
  • trochu tvrdšie sa ťažšie vyberá, ale to je pri bambuckom masle prirodzené

Malé balenie stojí 6 eur a nájdete ho na internete. 

Používate telové maslá?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Z tejto edície už mám šampúch a kondicionér a ako tak pozerám, budem musieť rozšíriť zbierku aj o toto masielko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som ich mala a bola som veľmi spokojná :) Teraz sa chystám na tú najnovšiu vôňu :)

      Odstrániť
  2. Od 2SIS jsem zkoušela sprchové želé a byla jsem z něj opravdu nadšená :) určitě do budoucna plánuji vyzkoušet od značky další produkty. S tím vyjmutím tě naprosto chápu, taky to nemá ráda. Jak u bambuckého, kokosového i jiného krému v kalíšku.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie tuhé maslá sa veľmi zle vyberajú, ale vynikajúco účinkujú. Preto sa k nim stále vraciam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe