Čisté ruky na každej ceste

17:26

Nemám rada situácie, keď nie je po ruke voda a mám pocit, že ruky nie sú čisté. Je jedno, či je to niekde v MHD-čke alebo inde. Tento rok sme boli v dvoch slovenských zoo. Už bolo celkom teplo, človek sa potil a na toaletu sa tešil aj preto, že si umyje ruky a studenou vodou sa trochu osvieži. Moje nemilé prekvapenie nastalo, keď som tam tie toalety videla a nestačila som sa diviť, že ľudia sa niekedy naozaj správajú horšie ako zvieratá. Utierky rozhádzané po zemi, mydlo prázdne. A sušiče na ruky nepoužívam odvtedy, ako som videla dokument o baktériách. Vtedy prichádzajú na rad milí antibakteriálni pomocníci. Naposledy som štýlovo nakúpila v DM drogérii.Antibakteriálne gély na čisté ruky mi nesmú chýbať.

Balea

Fescher Flamingo

Balea antibakteriálny gél na ruky Fescher Flamingo

Balea antibakteriálny gél na ruky Fescher Flamingo - zloženie

 gél na ruky Fescher Flamingo

O Čistiacom géle na ruky Fescher Flamingo si môžete prečítať:

          "Balea čistiaci gél na ruky Fescher Flamingo je ideálnym spoločníkom na cesty. Jednoducho rozotrite dezinfekčný gél v dlaniach a hneď máte čisté ruky. A to všetko bez mydla a vody. Čistiaci gél Balea s motívom plameniaka vás obklopí ovocnou vôňou.
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Parfum, Carbomer, Benzophenone - 4, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Aminomethyl Propanol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 16035, CI 47005"

Tento gél tam na mňa čakal ♥ Potrebovala som nový a keď som ho zbadala, srdiečko mi zaplesalo radosťou. Bol tak rozkošný, že som si ho hneď musela vziať. V stojane bol aj ten kokosový, ale nebol taký pekný :) Gumený obal žiarivej farby s plameniakom  je štýlovým doplnkom do každej ženskej kabelky. Doslova evokuje leto, pokoj  a dobrú náladu. Obal sa dá dať dolu a pokojne ho môžem navliecť na iný 50 ml gél od Baley. Vybrala som si kvetinový gél, ktorý prekrásne exoticky vonia a keď vyprchá alkoholový závan, ostáva len vôňa kvetov. Ruky sú prevoňané a čisté, aj bez vody a mydla. Je to prvá pomoc, hneď, ako sa k vode dostanem, si ruky umyjem. Gél stojí 2,09 eur a v ponuke je aj malinový a kokosový v tomto podarenom obale. Keďže aj ten gélik pod tým má rovnaký tvar, obal s plameniačikom potom môžem presunúť naň :)

antibakteriálny gél Balea

čistiaci gél na ruky

Balea gél

Okrem neho som si vzala aj klasický antibakteriálny gél, o ktorom si môžete prečítať:

      "Gél na ruky odstraňuje efektívne a spoľahlivo 99 % baktérií. Tým sa zaručuje, že ruky budú hygienicky čisté. Gél sa môže používať je bez vody a mydla. Malá fľaštička je praktická na cesty a do domácnosti. Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Parfum, Limonene, Carbomer, Aminometyl Propanol, Aloe Barbadensis Leaf Extract"

Obal je podobný, len menej ozdobený ako pri plameniakovej verzii. Je to klasická vôňa alkoholu, nič ozdobné, ale praktické pre celú rodinu. Mali by zabiť 99% baktérií a vhodné sú aj domov, aj na cesty. V kabelke je dobré ho mať, lebo je malý, nezavadzia a dobre sa uzatvára, takže sa ani neotvorí. Pomôže nielen ako dezinfekcia, ale aj keď som polepená od zmrzliny, čokolády či vianočného punču. Stojí 1,29 eur.

Balea dezinfekčné vlhčené utierky

Balea dezinfekčné vlhčené utierky zloženie

Posledným kúskom sú dezinfekčné vlhčené utierky, o ktorých si môžete prečítať:

       "Hygienicke utierky efektívne pôsobia proti baktériam a slúžia na rýchlu dezinfekciu rúk. Pokožka je vďaka obsahu aloe vera vyživovaná. Utierky sú ideálne na cesty a starajú sa o hygienickú čistotu. Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extrace, Chlorhexidine Digluconate"

Obrúsky používam najmenej. Veď väčšinou postačuje gél. Ale pri pravidelných výletoch sme už zažili pár situácií, kedy sa ten obrúsok naozaj hodil a odvtedy ich kupujem  ako pre seba, tak aj pre Richarda - vždy, keď niečo potrebuje, sa hrnie do mojej kabelky. Ale prská, že by potreboval mapu :) V malom bielom obale je 10 utierok, ktoré majú takú vôňu ako u zubára v lekárni s trochou alkoholu. Sú dobre vlhčené, ale obal sa musí dobre zatvárať, aby rýchlo nevyschli. Môžu sa použiť aj na utieranie povrchov. Stoja 95 centov.

Všetky produkty nájdete v predajni DM-ky i v eshope.

Kupujete si podobné výrobky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. tiež mám rada čisté ruky, a tiež neznášam držanie sa niečoho v MHD :D tiež nosím v kabelke dezinfekčný gél od Balei len malinový ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich musím mať všade :) V Prahe sme v decembri nedali ani krok bez gélu a už ich kupujem aj do zásoby :)

      Odstrániť
  2. Tenhle antibakteriální gel na ruce byl můj úplně první :) je fajn, hlavně ta cena :) i když já mám ráda i ty, co mají vůni, což tenhle nemá a vadí mi celkem jeho dost silná vůně alkoholu.. Zítra ale plánuji návštěvu DMka, tak se tam podívám i po tom druhém, voňavém :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Voňavé mám aj ja radšej :) A tento je navyše aj krásny :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe