Ďalšia ikonická do zbierky

19:53

Kažé ročné obdobie hrá svojimi farbami, ktoré sú preň špecifické. Na jari milujem zeleň a kvety, ktoré sú ako magnet. Leto je spojené s modrou (more) a žltou (slnko). Jeseň si spájam s farbami lístia a zima je obyčajne šedá. Ak mám pocit, že okolo mňa je veľmi tmavo, hrám sa s odtieňmi sama. Netešia ma len antistresové omaľovánky. Ale aj laky na nechty, rúže a očné tiene. Maľujem si svet ako len chcem a je mi jedno, aké je vonku počasie. Za posledné roky som mala niekoľko vynikajúcich paletiek na oči, ale dosť často vyhrávajú tie od Makeup Revolution. Bývajú krásne namixované, cenovo dostupné a môže sa vám stať, že si nebudete vedieť vybrať, ktorú chcete ako prvú.


MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTION PALETTE ICONIC 1


MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTION PALETTE ICONIC 1 ingredients

Paletka 12 očných tieňov pre ženy

Kombinuje trblietavé, matné aj perleťové odtiene.

 Makeup Revolution London

 Makeup Revolution London

Šikovná paletka 

Makeup Revolution London Redemption Palette Iconic 1 obsahuje 12 trblietavých, perleťových a matných odtieňov. Ladené sú v tónoch, aké zbožňujem, svetlých, hnedých i sivých. Sú to farby, ktorými sa dá vykúzliť jemné denné aj efektné večerné líčenie. Najradšej mám trblietavé farbičky, ale práve Makeup Revolution ma naučila zbožňovať aj matné. Len o kúsok menej ako všetky, čo sa trblieta. Paletka nie je veľmi veľká, preto sa mi s ňou aj dobre cestuje. Je pravda, že nemá zrkadielko, ktoré mi chýba len na tých cestách. Inak ale baleniu nie je čo vyčítať a má aj aplikátor, ktorý možno použiť, ak nemám svoje štetce po ruke. Povedzme si ale úprimne, za 4 eurá, ktoré stála, som dostala zlatú baňu.

Skvelá pigmentácia

Za chvíľku začnem malú ódu na skvelé tiene, ktoré sa oplatí kúpiť. Nielen kvôli cene, ale aj kvôli vlastnostiam, ktoré tiene majú. Rukami mi prešli aj omnoho drahšie kúsky, ktoré sa na ne veľmi nechytajú. V prvom rade musím pochváliť pigmentáciu. Sýtejšie farby sú tie trblietavé a tmavšie, ale to je normálne. Svetlé tiene sú pekné na rozžiarenie aj pod obočím a myslím, že sú naozaj namixované tak, že miniem všetky farby. Sú púdrovo krémové, neprášia sa a neopadávajú. Vynikajúco sa mi s nimi narába a pekne priľnú k viečku. Dobre sa aplikujú priamo na viečko, ale preferujem použitie podkladovej bázy. Tá ich zvýrazní a zlepší aj ich výdrž, ale tá je skvelá aj bez bázy. Majú dar pricucnúť sa a držať.

Dokonalé oči celý deň
Ako som povedala, používam ich na podkladovú bázu. Ale to je sila zvyku, bez bázy sa z domu nepohnem. Tiene bez nej skúšam len vtedy, keď som doma a môžem odpozorovať, ako sa správajú, keď si musia poradiť samy. Ako teda obstáli? Na jednotku. Okrem krásne farby a ľahkého nanášania vydržia s bázou pokojne aj 16 hodín. Bez zlievania, bez otláčania (tmavšie sa môžu jemnejšie otláčať, ale nie je to nič tragické) a opadávania. Ako ráno vyjdete z domu, tak sa večer vrátite. Sú to zaujímavé farbičky a každý deň s nimi môžete byť iná. To sa oplatí za tú cenu :)

Plusy:
  • menšia paletka s 12 farbami
  • bez zrkadielka, ale so štetcom
  • sýte farby
  • neprášia sa a neopadávajú
  • vynikajúco vydržia celý deň
  • nezlievajú sa, neotláčajú sa, počas d§a nestrýcajú sýtosť
  • cena
Mínusy:
  • zloženie, ale to je pri týchto paletkách rovnaké
Nájdete ich v eshope Elnino, kde sa dajú kúpiť aj za 4 eurá.


Patríte k milovníčkam týchto paletiek? :)









You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Krásna paletka, Revolution produkty sú super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám tuším 3 a ta je skvělá. Líčím se s ní moc ráda.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už presne neviem, koľko ich mám, ale chcem ďalšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe