Neuveriteľne citlivá micelárna voda

15:06

Pri výbere micelárnej vody ma čoraz častejšie zaujíma to, či je vhodná na citlivé oči. Kedysi som sa pokojne mohla odlíčiť aj telovým mliekom alebo akýmkoľvek krémom, ak nebolo po ruke nič iné. Dnes? Dnes ma nekvalitný odličovač poľahky rozplače a s očami ako panda chodím niekedy aj hodinu. Od okamihu, ako si micelárnu vodu kúpila prvý raz, ubehlo veľmi veľa času a mojimi rukami prešlo požehnane kozmetických kúskov. Väčšinou sa jednalo o známe značky, ktoré som videla aj na iných blogoch. Teraz som si ale kúpila kúsok, ktorý bol od pre mňa neznámej značky, lacný a taký - obyčajný. Nečakala som, že sa z toho vykľuje tak skvelý produkt.

Soraya Clinic Clean


micelárna voda pre citlivú pleť a oči

micelárna voda pre citlivú pleť a oči zloženie

micelárna voda pre citlivú pleť a oči Clinic Clean

Soraya je ďalšou zo značiek pochádzajúcich z Poľska. Doma som ich skúsila viacero a tou najznámejšou je asi Ziaja alebo Eveline Cosmetics. Úprimne si  ale teraz myslím, že pre mňa bude odteraz tou najzaujímavejšou práve Soraya, pretože micelárna voda pre citlivú pleť a oči sa stala jedným z najmilších prekvapení tohto roka. A to som si myslela, že ako ostrieľaného kozmetického maniaka ma len tak ľahko niečo nenadchne! Tu sa to stalo, lebo za pár eur dostanete 400 ml úžasnej micelárnej vody! Dá sa kúpiť aj vo veľkosti 200 ml, ale ja som sa hneď vrhla na to väčšie a nemohla som urobiť lepšie. 

V doružova ladenom obale je bezfarebná voda, ktorá nemá ani nijakú výraznejšiu vôňu. Mne to je v podstate jedno, ale takto je vhodná aj pre ľudí, ktorým parfumovaná kozmetika nevyhovuje. Na odličovanie očí je bezkonkurenčná. Prakticky za pár sekúnd odstráni riasenku aj ceruzku, vodeodolné líčidlá, dlhotrvácne rúže, proste všetko. Oči vôbec neštípu, nie sú začervenané a ani podráždené. Rýchlosť a ľahkosť, s akou odličuje, ma veľmi milo prekvapila a neverila som vlastným očiam. Mnohé drahšie micelárky mali s líčidlami viac  roboty a aj tak som sa ráno zobudila s čiernymi fliačikmi po nedokonalom odstránené riasenky. Pri tejto mi nič také nehrozí a čo je úžasné, oči vôbec netrpia. 

Zloženie je ako pri inej bežne dostupnej kozmetike. Použiť ju možno na odlíčenie celej tváre. Make up odstráni jedným ťahom. Na tvár mám však o niečo radšej mliečka alebo napríklad gély. Vhodná je na akékoľvek cestovanie, lebo si netreba brať zbytočne veľa produktov a na odstránenie líčidiel postačí celkom sama. Aj to 200 ml balenie je pomerne veľké, ale na cesty si z nej prelievam, takže nezaberie v kufri veľa miesta. Na to, že značku Soraya som až doteraz neregistrovala, som nadšená. Netvrdím, že by som siahla po všetkých produktoch, lebo veľmi rada používam skôr prírodné, ale na odlíčenie je to jednoznačne jeden z najlepších produktov, aké som mala. A za naozaj málo peňazí dostanete veľa muziky.

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • super cena
  • bez vône
  • vynikajúco odličuje oči, neštípu, nie sú červené a odlíčené sú takmer okamžite
  • vhodná na odlíčenie celej tváre a pier
Mínusy:
  • zloženie
Nájdete ju v eshope Notino.

Kupujete si micelárne vody? Máte svoju najobľúbenejšiu? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tu bych i vyzkoušela, i když teda nevím, nevím kvůli složení. To je jediné, co mě při koupi brzdí.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe