Farebné leto s Catrice

20:32

Leto. Božské obdobie. Všetko plynie o niečo pomalšie a je to o niečo krajšie. Večerné prechádzky pod hviezdami, drinky na terase, vánok vo vlasoch, horúci piesok pod nohami. Nie je to jednoducho dokonalé? K šťastiu nám toho veľa netreba a užívame si ho plnými dúškami. Aj v líčení trochu poľavujem a keď sa opálim, nepotrebujem žiaden make up. Vystačím si s riasenkou, rúžom alebo leskom a ak idem večer von, pridám trochu ligoravých tieňov. Už teraz mám svoje čokoládové opálenie, preto hľadám dekoratívku, ktorá podtrhne jeho krásu. Dnes vám ukážem kúsky, s ktorými je líčenie radosť. 

Catrice



Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume

Catrice Glam & Doll

Catrice riasenka

riasenka pre objem a natočenie rias

riasenka pre objem a natočenie rias

Začneme riasenkou pre objem a natočenie rias, pretože bez nej z domu nevyjdem. Riasenka bola mojím úplne prvým produktom, ktorým som sa v 15- tich začala líčiť a odvtedy je to môj must have kúsok, ktorý nesmie doma chývať. Vždy ich mám niekoľko, niektoré predlžujú, iné dodajú objem. Niektoré ma stáli desiatky eur, iné len pár. Catrice sa radí k  tým lacnejším, ale lepším kúskom a z tejto som veľmi milo prekvapená.

Balená je veľmi pekne. Nájdete ju v metalickej krabičke, ktorá je rozkošná a zaujímavá. Upúta na prvý pohľad. Krásne je aj sivé balenie, ktoré je celkom jednoduché. Je ľahká a pekne tvarovaná, šikovná do kozmetickej taštičky. Kefka mi vyhovuje, pretože riasy oddeľuje a lepí minimálne už od novoty. Používam ju pár mesiacov a je suchšia, robí sa mi s ňou o niečo lepšie. Nie je veľmi hustá, štetiny sú pevné a nehýbu sa. 

Jej sýta čierna farba vyčaruje okúzľujúce riasy v dvoch ťahoch. Ako som spomenula, lepila minimálne a hrudky som mala len občas. Tie by som pripísala skôr svojej nešikovnosti ako maskare.v Nie je vodeodolná, ale neprekáža mi to. Považujem to síce za milý bonus, ale riasnky odolné voči vode nevyhľadávam. Keď ju ráno nanesiem, celý deň drží tvar, neotláča sa, nedrobí sa a ak si omylom nepretriem oči, vyzerá výborne až do večerného odlíčenia.

Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume by mala stimulovať rast rias. Za tri mesiace, čo ju používam pravidelne a takmer denne, som niečo také nepostrehla. Musím ale uznať, že po každom použití sú oči pekne nalíčené, riasy vytočené, husté a predĺžené. Od Catrice som mala iné riasenky, väčšinou som si ich kúpila v dopredaji alebo za úplne smiešnu cenu. Boli priemerné, no táto je božská. Kúpiť ju môžete okolo 5 eur a to vôbec nie je zlé.


Catrice Power Plumping Gel Lipstick

Catrice Power Plumping Gel Lipstick 040

rúž Catrice

gélový rúž



Catrice Power Plumping Gel Lipstick v odtieni 040 je ako vyšitý pre nádherné letné obdobie :) Je správne ružový, správne lesklý a vôbec pery nevysušuje. V posledných rokoch  sme si zvykli na trend matných rúžov a tak sú tie lesklé vítanou a príjemnou zmenou. Netvrdím, že matných  by som sa vzdala, to ani náhodou. Nakúpila som si ich veľa a podľa mňa sú vrcholom dokonalosti, ale lesklý rúž je do letných outfitov ideálny.  Hovorí mi to aj môj muž a ja sa vždy poteším, keď sa na mňa obdivne usmeje.

Kúpiť ho môžete v červenej, fialkovej i výraznej bordovej. Už mám naplánovaný nákup ďalšej farbičky, pretože sme si do oka padli okamžite. Balený je jednoducho, ale elegantne. Vrchnáčik drží pevne a neotvoril sa mi ani vtedy, keď som ho mala len tak pohodený v kabelke. Nie je zbytočne veľký a tak so mnou pomaly cestuje po Slovensku, Česku a čoskoro uvidí aj more. 

príjemnú vôňu, pripomína mi vanilku. Nie je to podstatné, ale poteší to :) Má aj dobrú chuť a celkový dojem je viac ako dobrý. Rúž úplne ľahko kĺže po perách a už v prvej vrstve ich zafarbí pekne do ružova. Ďalšie vrstvy už farbu nezmenia, nie je výraznejšia ani tmavšia. Ako som povedala, je krásna ružová a leskne sa. Čo sa výdrže týka, tak oproti mnohým matným rúžom vydrží na perách o niečo kratšie. Viac sa otláča na pohár alebo príbor. Z pier sa pomaly stráca, ale stále pekne vyzerá. Nevysušuje a pekne zvýrazňuje pery. Tiež ho kúpite okolo 5 eur a rozhodne ho považujem za vydarený kúsok na leto.

Superbia Vol. 1 Warm Copper Eyeshadow Edition

Superbia Vol. 1 Warm Copper Eyeshadow Edition

Superbia Vol. 1 Warm Copper Eyeshadow Edition zloženie

Catrice paletka očných tieňov




Paletky očných tieňov milujem a nikdy ich nebudem mať dosť :) To je paradox kozmetického maniaka, čím ich má viac, tým viac ich chce. Pri tejto je to láska na prvý pohľad. Teda, obal ma až tak nenadchol. Superbia Vol. 1 Warm Copper Eyeshadow Edition je v jednoduchom plastovom obale, ktorý pôsobí pomerne lacným dojmom. Nemá zrkadielko ani žiaden štetec alebo aplikátor, preto v prípade cesty nemôžem zabudnúť na mojich pomocníkov. Je veľmi ľahká a  nie zbytočne veľká.

Nájdete v nej 10 skvelých farbičiek, ktoré používam všetky - niektoré každé líčenie, iné občas. Hnedé a bronzové odtiene sú aj matné, aj trblietavé a dá sa s nimi nalíčiť na bežné nosenie i špeciálne príležitosti. Trblietajú sa, pristanú opálenej pokožke a rozžiaria pohľad. Majú príjemnú textúru a dobre sa nanášajú štetcom. Opadávajú z neho minimálne a keď ho dobre oklepem, tak tamer vôbec. Dokonca ani vtedy, ak sa ponáhľam.

výborne pigmentované a aj tie svetlé farbičky dobre vidno. Iba najsvetlejší matný nie, ale ten používam najmenej. Po použití podkladovej bázy vydržia na očiach celý deň s minimálnym otláčaním alebo zlievaním. Tieňovať som sa naučila len nedávno - vlastne sa stále učím, a s touto paletkou mi to ide výborne. Teplé odtiene sa k mojim hnedým očiam hodia a naozaj sa krásne trbliecu. Vybrať si ju môžete aj v studenom prevedení, kde vám učaruje ľadovo modrá či fialová. Najviac na nich obdivujem dokonalú výdrž a krásne prevedenie. Odpúšťam im aj to, že nemajú zrkadielko :) Paletku kúpite za asi 24 eur.

Sledujete novinky, ktoré prináša Catrice? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe