Zamaskujte si nedokonalosti ľahko, rýchlo a prirodzene

18:44

Pravdepodobne to poznáte aj vy. Tešíte sa na nejakú veľkú udalosť a ráno sa zobudíte s nepeknou červenou vyrážkou, ideálne na nose alebo v strede čela, kde svieti ako červená na semafore. Večer sa idete zabaviť alebo vás pohltí dokonalá kniha a ráno pripomínate zombie, ktoré miesto po mozgu túži po káve. Kruhy pod očami, fliačiky, akné, pehy či materské znamienka. Občas chceme prekryť všetko, občas nepotrebujeme nič. Ale keď túžime po dokonalom vzhľade, siahame po korektore. Za posledné roky sa vďaka intenzívnej starostlivosti stav mojej pleti veľmi zlepšil a obyčajne nepotrebujem výraznejšie  krytie. Ako každá žena ale poznám dni, kedy sa sama seba v zrkadle naľakám, a preto mám doma vždy nejaký korektor. Potrebujem ich niekoľko, podľa toho, aká opálená som. Alebo ako som už vybledla :) Momentálne mám miláčika jasného. 

Revlon Cosmetics ColorStay™ dlhotrvajúci korektor



Revlon Cosmetics ColorStay™

 dlhotrvajúci korektor

Korektor Revlon Cosmetics ColorStay som chcela skúsiť už dávnejšie. S make upom Colorstay na zmiešanú pleť som už roky spokojná a vraciam sa k nemu pravidelne. Je to jeden z mála kúskov, ktoré vydržia na tvári naozaj dlho a prežijú aj horúčavy. Krásny korektor som našla v dvoch odtieňoch - mojom 03 light medium, ktorý mi vyhovuje na opálenú pokožku a 01 Fair. Sadol mi ako uliaty.  Úplná bleduľka nie som ani v zime, takže najbližšie mesiace ho naplno využijem.

Balenie je také typické pre korektor - priesvitný obal a aplikátor na jednoduché nanášanie. Má 6,2 ml a hoci pôsobí ako menší, ubúda z neho len veľmi pomaly. Hodí sa aj do mojej malej cestovnej kozmetickej taštičky, takže chodí so mnou na výlety a tento rok uvidí aj more. Mám zmiešanú pleť - mastnú T zónu a suché líčka, kde sa občas objavia šupinky. Korektor jej potrebám vyhovuje dobre a myslím si, že ani suchej pleti by nemal robiť nejaké problémy.

Konzistencia je skvelá. Ľahká, krémová a perfektne sa zapracuje do pleti. Mám štetec aj hubku a s oboma to ide dobre. Nevonia, takže poteší aj dámy, ktorým parfumovaná kozmetika prekáža. Jeho krytie je vysoké a bez problémov si poradí s kruhmi, fľakmi po akné, vyrážkami a zjemňuje aj moje pehy. Výhodou je, že nezachádza do pórov ani do vrások a pôsobí tak prirodzene, nie ako maska. 

Obyčajne ma nahnevá, ak korektor počas dňa mizne. Tento vydrží celé hodiny a ak ho prepudrujem kvalitným fixačným púdrom, ani sa nepohne. Najskôr som tomu veľmi neverila, ale každé líčenie prežil rovnako. Nesmie sa ho naniesť veľa, ale to je tak pri každom jednom. Napriek skvelej krycej schopnosti mám na tvári akýsi ľaký pocit, akoby som sa ani nemaľovala. Mala som už viacero tekutých korektorov, lepších i horších. Niektoré skončili len ako rozjasňovače, lebo nič iné nedokázali. Tento zvláda všetko, čo sľubuje. Nechápem, prečo som sa po ňom nepozrela už skorej. 

Plusy:
  • šikovné balenie do kabelky
  • bez vône
  • vynikajúca krémová konzistencia, ľahká
  • nezachádza do pórov ani do vrások
  • pôsobí prirodzene, krásne splynie s pleťou
  • vynikajúco kryje fľaky, akné, kruhy pod očami, zjemňuje pehy a materské znamienka
  • vyhovuje mojej zmiešanej pleti, nevysušuje ju
  • vydrží celý deň
Mínusy:
  • nenašla som
Korektor Colorstay nájdete v eshope Notino.

Máte skúsenosti s make upom alebo korektorom Colorstay? :) 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe