Úplne iný make up

20:15

Tento make up bol pre mňa veľkou výzvou. Bol to môj prvý tekutý make up, ktorý mal kvapkátko na dávkovanie a sprvu som sa s ním nevedela celkom zžiť. Hneď potom som si kúpila Catrice HD make up, ktorý mal kvapkátko tiež a tento som tak nejak odsunula bokom. Bolo to aj preto, že odtieň 2 bol pre mňa tmavý a mohla som ho začať používať až potom, ako som sa opálila. Teraz som ho po dlhej dobe vytiahla z poličky a musím povedať, že sa stal jedným z mojich najobľúbenejších letných make upov vôbec. Mám dva odtiene a kým nevyblednem, sú to moji verní spoločníci doma i na dovolenke.


dermacol Noblesse make up


dermacol Noblesse make up nude

Noblesse make up

líčenie s Dermacol


Dermacol Noblesse je zdokonaľujúci tekutý make-up, ktorý je iný ako väčšina mojich zásob. Zvláštny sa mi zdal od okamihu, ako som ho prvý raz videla po okamih, ako som ho prvý raz skúsila. Vyzerá inak. Pekná sklená fľaštička s čiernym vrchnáčikom vo mne vyvolala veľkú zvedavosť. Netušila som, čo ma čaká, lebo predtým som podobný make up nemala. Na aplikáciu slúži kvapkadlo, pretože make up je veľmi riedky a nie raz som stekajúce kvapky naháňala aj po umývadle. 

V ponuke sú 4 odtiene, čo je celkom obstojné množstvo. Počas roka potrebujem viac odtieňov, lebo sa opálim ako čokoládka a v zime som ako bleduľa. Myslela som si, tak nejak z predchádzajúcich skúseností, že ten druhý odtieň mi bude ideálny na jar a tretí na leto. Mýlila som sa, lebo aj ten druhý odtieň bol tak tmavý, že mi začal vyhovovať až vtedy, keď som strávila pekných pár hodín pri vode na slnku. Je teda trošku tmavší, ale neviem odhadnúť odtieň toho prvého. 

Ako som už spomenula, make up je veľmi riedky a chvíľku mi trvalo, kým som našla spôsob, akým sa mi bude dobre nanášať. Štetec mi vyhovuje celkom dobre, silikónová aj penová hubka mi k nemu vôbec nepasovali. Práve štetcom sa mi podarí make up nádherne rozotrieť do stratena a líčenie je pre krásne. Jeho konzistencia mi teda príde plusom i mínusom, lebo sa rozotiera lepšie ako hustý make up, ale potrebujem na to trpezlivosť.

Nemá výraznejšiu vôňu a počas aplikácie to nie je cítiť. Krytie sa mi pozdáva, je stredné a dobre dokáže prekryť aj fliačiky alebo červené žilky. Pekne ju zjednotí, prekryje, vyzerá prirodzene, nie ako maska. V lete som z neho nadšená, pretože pleť doslova žiari, krásne sa s ním stotožnila a pôsobí, ako by na nej make up ani nebol. Po jeho použití je matná, jemná a príjemná na dotyk. Celkom dobre odoláva oteru a má aj obstojnú výdrž. Pracovný deň prežije bez väčšieho zaváhania, horúčavy mu ale robia trochu problém (to ale nezvláda mnoho make upov). Čím dlhšie ho mám na pleti, tým väčšie je riziko, že sa usadí v jemných linkách a vráskach, ale do pórov veľmi nezachádza. Celkovo ho hodnotím pozitívne, bol veľmi milým prekvapením a od Dermacolu som zatiaľ lepší nemala.

Plusy:
  • zaujímavé balenie s kvapkadlom
  • bez výraznejšej vône
  • redší, celkom dobre sa zapracuje do pleti
  • dobre kryje
  • nezachádza do pórov a neupcháva ich
  • pekne zjednotí a kyje, pleť je prirodzená, jemná a matná, vydrží pracovný deň

Mínusy:
  • balenie je plusom aj mínusom, lebo kvapkadlo ma niekedy irituje
  • riedší, niekedy mi kvapol aj na oblečenie alebo umývadlo

Nájdete ho v eshope Notino.

Máte obľúbený make up od Dermacol? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já tyhle kapátka zatím vůbec nepoužívala. Možná ho vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa toho trochu obávala, lebo som nevedela, ako s tým budem spokojná :) Ale nakoniec sa z toho vykľuli vynikajúce make upy.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe