Ako som si konečne obľúbila čistiacu penu

14:01

Mám rada hravú kozmetiku. Veselú, nápaditú, inú. Také slová mi napadli aj pri pohľade na kili-g. Milá kozmetika pochádza z Litvy a stavia na tridsaťročných skúsenostiach so starostlivosťou a krásou. Priznám sa, že som si ju všimla hneď, ako som si v eshope klikla na kategóriu pleťových peelingov. Potrebovala som nový, lebo som dva minula a zrazu bolo na poličke prázdno. Zapáčili sa mi nielen obaly, ale aj prijateľné ceny. Okrem peelingu som sa stala aj majiteľkou čistiacej peny, ktorú konečne označujem za viac ako vydarenú. 

kili-g

KILI·G WOMAN CLEAN & FRESH

kili-g Pleťový peeling pre všetky typy pleti zloženie

kili-g Pleťový peeling pre všetky typy pleti zloženie ingredients

kili-g Pleťový peeling


Kili-g pleťový peeling pre všetky typy pleti 

Ak sa na môj blog chodievate častejšie, o mojej kozmetickej láske k peelingom viete. Veľmi mi pomohli dostať stav mojej problematickej pleti pod kontrolu a používam ich každý druhý - tretí deň. Vždy ich mám otvorených viac, lebo každý je iný a vyberám si aj podľa nálady. Kili-g pleťový peeling pre všetky typy pleti si ma získal hneď niekoľkokrát.

Obal je vlastne nenápadný. Biely, s ružovými fliačikmi a zaujímavým písmom. Nič zvláštne, a predsa ma hneď upútal. Je tak neuveriteľne minimalistický! Biela tuba má 75 ml a vďaka menšej veľkosti sa hodí aj na cestovanie. 

Vonia veľmi pekne. Sladko a sviežo zároveň. Niečo mi veľmi pripomína, ale nech sa snažím akokoľvek, nespomeniem si, čo to je. Každopádne je to ale tá vôňa, kvôli ktorej sa na použitie teším. Konzistencia je krémová a obsahuje ryžové mikrogranule. Presne takýto peeling obľubujem, pretože je jemný, ale dostatočne citeľný. Pleť nepodráždi, ale postará sa o jej zdravie a krásu.

Kili-g pleťový peeling odstraňuje odumreté kožné bunky a čistí póry. Pomáha tiež odstrániť čierne bodky a aj vďaka nemu nevznikajú nové nedokonalosti. Tvár je vyčistená, zjemnená a žiarivá. Odstráni aj prípadné suché šupinky, ktoré sa mi robia okolo nosa najmä v zime. Na noc si nanesiem arganový alebo opunciový olej a ráno je pleť úplne hladká. Pokojne si môžem naniesť make up, vyzerať bude dobre. Peeling si neviem vynachváliť a za tých pár eur je to skutočne poklad. 

KILI·G WOMAN CLEAN & FRESH

kili-g Jemná čistiaca pena pre všetky typy pleti zloženie

kili-g Jemná čistiaca pena pre všetky typy pleti zloženie ingredients

kili-g Jemná čistiaca pena

Kili-g jemná čistiaca pena pre všetky typy pleti

Čistiacim penám som dlho nevedela prísť na chuť. Zdali sa mi na čistenie slabé a celkovo mi viac vyhovovali gély, krémy, alebo mydlá. Peny som minula vždy, kozmetiku nevyhadzujem, ale väčšinou som nadšená nebola (česť výnimkám). A potom sa mi do rúk dostala kili-g jemná čistiaca pena a môj pohľad na ne sa zmenil. Rozhodne ich už nebudem hádzať všetky do jedného vreca.

Pena je tiež v bielo ružovom obale a vyzerá roztomilo. Na dávkovanie súži pumpička, ktorá premieňa tekutinu na penu. Vôňa je taká neutrálna, nevonia takmer nijako. Ak by ste sa ma v tejto chvíli opýtali, ako vonia, nevedela by som odpovedať. Omnoho ľahšie sa mi ale hovorí o jej super vlastnostiach.

Väčšina čistiacich pien, ktoré som mala, pri umývaní spľasla. Zasa sa menili na vodu a to sa mi veľmi nepáčilo. Táto však drží omnoho lepšie a aj keď ju používam so sonickou kefkou, neroztopí sa hneď. Páči sa mi to a hoci na jedno použitie miniem tak 5 pumpičiek, míňa sa mi pomaličky a mám pocit, ako by z nej ani neubúdalo. 

Kili-g jemná čistiaca pena  zanecháva pleť neuveriteľne jemnú a matnú. To som ešte nezažila ani pri jednej pene a neviem sa toho pocitu nabažiť. Tvár je fakt ako hodváb a na dotyk je úžasná. Tiež je čistejšia, hydratovaná a svieža. Obľubujem ju aj ráno miesto pleťového mlieka, pretože svoju prácu si odvedie bez chybičky a aj líčenie tak čistej pleti je jedna radosť. Spolu s peelingom sú vydarená dvojica a pri ich výbere mi ani nenapadlo, ako si ich obľúbim. Väčším a milším prekvapením je práve čistiaca pena. Za 4,49 eur je to skrátka paráda.

Oba milé kúsky nájdete v eshope Elnino.sk.

Skúsili ste už značku kili-g? :)
























You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe