Pleťová maska s vôňou marcipánu

16:03

Mám rada nedeľné večery. Patria mojim obľúbeným kozmetickým rituálom. Na vlasy si dám olejovú masku, na pleť pleťovú. Vyberiem si takú, ktorú moja pleť aktuálne potrebuje - čistiacu, hydratačnú, regeneračnú, upokojujúcu, detoxikačnú alebo omladzujúcu. Nechám ju pôsobiť a za ten čas čítam, počúvam hudbu, odlakujem si nechty alebo urobím to, čo v tej chvíli považujem za potrebné. Nasleduje kúpeľ, trochu voňavej soli, bambucké maslo a pyžamo. Mám pre seba vyhradeného dosť času a som rada, že si ho môžem naplánovať tak, ako chcem. V poslednej dobe patria nedeľné (občas aj štvrtkové) večery maske od Frais Monde, ktorá pre mňa vonia ako marcipán.

FRAIS MONDE ORGANIC SPA MASK BRONZE CLAYFRAIS MONDE ORGANIC SPA MASK BRONZE CLAY


FRAIS MONDE ORGANIC SPA MASK BRONZE CLAY zloženie

Bio ílová maska proti starnutiu pleti pre ženy

Frais Monde ílová maska proti starnutiu pleti pre ženy

Bio ílová maska proti starnutiu pleti Frais Monde

Frais Monde okúzli. Už niekoľko rokov túto značku poznám a páčia sa mi jej produkty. Niektoré mi kupuje kamarátka k sviatku, lebo sa teší, že nemusí hľadať darček. Ja sa teším, že dostanem to, čo mám rada :) Posledným prírastkom v mojej kozmetickej zbierke je bio ílová maska proti starnutiu pleti, ktorú som si obľúbila po prvom použití. 

Maska mi prišla niekedy začiatkom januára a hneď prvý deň to bola sranda. Kuriér mi podal balíček a odfrčal preč. Natešená som išla do izby a nedočkavo som rozbalila krabicu. Maska bola úplne tuhá, vyzerala zmrznuto a ja som tŕpla. Či bude v poriadku. Do večera, našťastie, získala správnu konzistenciu a dala sa používať. Samozrejme, že som ju musela hneď vyskúšať.

Frais Monde má jednoduché obaly, ktoré však pôsobia pekne a elegantne. Plastová tuba obsahuje 75 ml hnedej masky, ktorá sa dá výborne rozotrieť v tenučkej vrstve. Má klasickú hustejšiu konzistenciu bez hrudiek. Nanášam ju hustým štetcom, ale pokiaľ ho nemáte, nevadí. Dobre to ide aj prstami. Čo si ma úplne získalo, je vôňa. Mne pripomína marcipán, ktorý zbožňujem! Horké mandle mi navyše voňajú ako Vianoce, takže momentálne ich mám každý týždeň.

Bio ílová maska proti starnutiu pleti je vhodná pre všetky typy pleti, najviac ju však ocení zrelšia pleť s vráskami. Pôsobiť by mala okolo 20 minút, čas si väčšinou sledujem na hodinkách. Pri prvom použití som postrehla jemné štípanie krátko po nanesení, ale rýchlo to prešlo a už sa to viac neopakovalo. Nebolo to nič nepríjemné ani bolestivé, pri ílových maskách sa to niekedy môže stať.

Masku z pleti umývam jemnou hubkou alebo mušelínovým obrúskom. Je to jednoduchšie a rýchlejšie, som na tento spôsob zvyknutá. Ako prvé si vždy všimnem, že pleť je omnoho čistejšia a miznú aj niektoré čierne bodky. Je svieža a úplne jemná na dotyk. Maska má liftingový efekt, pleť je pevnejšia, pružnejšia a vyhladená. Páči sa mi aj to, že mi zmizol z tváre ekzém (bez mastí z lekárne), takže celkovo vyzerá pleť zdravo, sviežo a mladistvo. Neodráža sa na nej ani nedostatok spánku, pretože ponocujem nad knihami a ráno sa mi nechce vstávať do práce :) 

Plusy:
  • šikovná tuba
  • pekne vyzerá
  • dobrá konzistencia
  • krásne vonia - ako marcipán
  • ľahko sa aplikuje
  • pleť je čistá, svieža, vypnutá, vyhladená a veľmi jemná
Mínusy:
  • nenašla som
Masku nájdete v eshope Elnino.sk, kde bežne stojí 9,99 eur. V akcii ale vždy šetríte nejaké to euríčko :)


Kupujete si produkty od Frais Monde? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe