Botanika

16:07

Minulý rok som bola na rôznych podujatiach, kde lokálni predajcovia ponúkali svoje produkty. Najviac sa mi páčilo v Trnave a Prahe, ale všade som si našla niečo pekné pre seba alebo svoju rodinu. Najčastejšie to bola kozmetika, ale pochutnali sme si aj na mede, koláčikoch alebo sirupoch. Tieto chvíle mám veľmi rada, len sa tak motám, obzerám si krásne veci a som na čerstvom vzduchu. Jedným z mojich úlovkov sa takto stala aj Botanika, odličovací olej od Mylo, ktorý je veľmi zaujímavý. 

Odličovací olej Botanika od Mylo

Odličovací olej Botanika od Mylo zloženie

Odličovací olej

 Botanika od Mylo

Odličovací olej Botanika od Mylo

Mylo sa pýši minimalistickými obalmi, ktoré sa mi veľmi páčia. Odličovací olej Botanika nie je výnimka. Na papierovom obale nájdete zloženie i potrebné informácie. Sklený obal s pumpičkou ukrýva modrú tekutinu a na malý okamih mám pocit, akoby sa pozerám na začarovaný elixír z nejakej rozprávky. Do oka mi padol okamžite a nevedela som sa dočkať, ako ho večer vyskúšam. Ako už o mne viete, odličovanie ma nie vždy baví a s takýmto pomocníkom to ide jedna radosť. 

Odličovací olej Botanika má sviežu vôňu, ktorá je pri večernom odličovaní ako životabudič. Mne vonia po citrusoch, je ako závan exotickej dovolenky a každý deň dokáže zlepšiť náladu. Olej je na čistenie pleti ideálny, lebo si poradí s make upom aj nahromadenými nečistotami. Používa sa tak, že ho nanesiete na suchú pleť a oči a krúživými pohybmi čistíte. Potom namočte odličovací tampón alebo rukavicu do teplej vody a olej zmyte.

Používať ho môžete na oči aj tvár:
  • oči odličuje veľmi dobre, poradí si aj s vodeodolnými líčidlami. Riasenka aj ceruzka idú dole ľahko a rýchlo, pod očami nevznikajú tmavé machuľky. Neštípe, nedráždi ich a čo je skvelé, netrvá to dlho a výsledok je skvelý. Jemná pokožka okolo očí je hydratovaná a hladká.
  • môžete ho použiť aj na pleť, ale neodporúča sa na mastnejšiu a pórovitú. Chápem, prečo - ostáva mastná. Pár razy som ho skúsila, ale nakoniec som skončila pri micelárnej vode. Napriek tomu ho zbožňujem. 
Krásne vonia, vynikajúco odličuje oči i pleť, dobre vyzerá. Odličovací olej Botanika sa zaradil k mojim obľúbencom a teším sa na ďalšie kúsky, ktoré skúsim.

Plusy:
  • zaujímavé balenie
  • šikovný sklený obal s pumpičkou
  • krásne vonia
  • olej veľmi dobre odličuje oči, nedráždi ich, neslzia, nie sú červené
  • z pleti odstraňuje make up a nečistoty
Mínusy:
  • moja zmiešaná pleť ostáva mastná, preto olej používam len na oči
Za 17,50 eur ho nájdete v eshope Mylo alebo v partnerských predajniach. 


Máte obľúbený produkt od Mylo? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Na tento kousek se také chystám, zaujala mě i citrusová vůně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Botanika je výborná :) Oči si rada odličujem olejom a tomuto to ide ľahko :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe