Beauty Drink od Balea

14:05

Vnútorné užívanie kyseliny hyalurónovej sa v posledných rokoch teší pomerne veľkej obľube. Sama som tomuto trendu prepadla a pocítila to nielen pleť, ale aj svaly a kĺby. Odvtedy si pozorne všímam, čo sa objaví na trhu a zaujímam sa o rôzne značky. Naposledy ma upútal Beauty Drink od Balea. Bolo ich viacero druhov a hoci som si zo začiatku nevedela vybrať, nakoniec som sa rozhodla pre verziu s kyselinou hyalurónovou. Povedala som si, že ak budem spokojná, skúsim aj ďalšie. Nemala som nijaké veľké očakávania, skôr som bola zvedavá, čo to bude zač. 

Kúra na pleť Beauty Drink Hyaluron Balea


Kúra na pleť Beauty Drink Hyaluron Balea zloženie

 Beauty Drink Hyaluron Balea

Kúra na pleť s kyselinou hyalurónovou

 Beauty Drink Balea

Kúra na pleť Beauty Drink Hyaluron Balea

Ako som spomenula, Beauty Drink sa dá kúpiť v troch rôznych podobách:
  • Beauty Drink s Q10
  • Beauty Drink s Aloe Vera
  • Beauty Drink s kyselinou hyalurónovou
Pri rozhodovaní som sa trochu riadila aj recenziami a tým, že kyselina hyalurónová mi je predsa známa a nemám preto dôvod váhať. Tento Beauty Drink je výživový doplnok s meďou, biotínom, vitamínom C a kyselinou hyalurónovou. Nie je teda čistá, ale ide o zaujímavo namiešaný nápoj. 

Krabička je papierová, veľká, dobre sa uzatvára a pekne vyzerá. Vo vnútri nájdete 20 ampuliek, každá má 25 ml. Jedno balenie teda vydrží 20 dní. Hoci krabička na prvý pohľad nie je veľká, ako nová bola dosť ťažká. Ampulky sú plastové a celkom šikovné. V podobných bývali rôzne trblietky a glitre, ktoré som si kupovala na domáce tvorenie. Chvíľku som sa pohrávala s myšlienkou, že si ich budem odkladať na podobné somariny, ale nakoniec ma to prešlo. 

Nápoj vo vnútri má príjemnú chuť. Pripomína mi hroznový mušt, ktorý nie je zbytočne sladký. Každý deň som si na ňom pochutila a hoci príchuť je čierna ríbezľa a hrozno, ja som vždy vnímala len hrozno. Sú vegánske, bez lepku a bez laktózy. Takýto drink je určený na hydratáciu pleti zvnútra a ja som bola ozaj zvedavá na to, či si všimnem nejaké rozdiely.

Keď som začala užívať ampulky, rozhodla som sa nepoužívať žiadnu novú kozmetiku. Bolo to najmä preto, aby som videla, či Beauty Drink účinkuje a ak áno, ako. Nešla som do toho s jasnou predstavou, čo ma čaká, ale po týždni som videla prvé výsledky:
  • zmeny k lepšiemu som si prvý raz všimla nie na pleti, ale na nechtoch. Celú zimu boli krehké, štiepili sa a nedarilo sa mi mať ich dlhé. Vždy som do niečoho narazila alebo sa zalomil pri práci. Po minutí prvého balenia sú pevné, silné, neštiepia sa a vôbec nie sú suché. Manikúra vyzerá krásne a lepšie rastú. Nerátala som s tým, že z tohto budem unesená najviac :)
  • nemám také suché vlasy. Kvôli ekzému sa vysušujú ľahšie a rýchlejšie, potrebujú poriadnu dávku hydratácie. Okrem šampónu a dobrej masky im pomáha aj Beauty Drink. Sú tiež podstatne jemnejšie. 
  • na pleti som si zmeny všimla najneskôr. Sprvu som si myslela, že k nej to ani nedorazí, ale stalo sa :) Je jemná, hydratovaná, zlepšil sa mi ekzém, zmizli šupinky. Linka na čele je jemnejšia, no nezmizla (zázrak som nečakala, na moje vysoké čelo pomôže asi len lepiaca páska). 
Celkový dojem z tohto drinku je na jednotku s hviezdičkou. Kúpila som si ďalšie balenie, aby som neprerušila skvelý výsledok. Chcela som síce pokračovať iným drinkom, ale ten ešte počká. Denná dávka stojí necelých 1,25 eura, čo vôbec nie je zlé. Celé balenie stojí 24,99 eur a aj keď sa mi to na prvý pohľad zdalo celkom dosť, druhé balenie som si kupovala s veľkým nadšením. Nájdete ho v predajniach DM drogérie


SKúsili ste už niektorý Beauty Drink od Balea? :)







You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja som si tiež kúpila Beauty drink kvôli starnutiu. Pozerala som aj iné drink a všetky sú s colagenom a sú drahšie. Kupujem to v nemeckú ti jedno balenie stojí 10 eur.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takýchto drinkov je na trhu čoraz viac a niektoré sú drahšie, iné lacnejšie. No snažím sa vyberať len tie s dobrým zložením a tie sú drahšie, no lepšie pre organizmus :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe