Ružová guľôčka od Urtekram

16:48

Prírodné dezodoranty bez hliníkových solí kupujem už niekoľko rokov. Nie každý je rovnako dobrý, ale to je vo svete kozmetiky celkom normálny jav. Najradšej mám tie tuhé, ale občas si kúpim aj nejaký roll on alebo sprej. Niekedy sú lepšie ako krémové, pretože ich opakovane môžete použiť kdekoľvek. Urtekram je značka prírodnej kozmetiky, ktorá má celkom zaujímavé šampóny i kondicionéry. Do oka mi padol aj dezodorant, ktorý sa v ružovom obale nedá prehliadnuť. 

Urtekram Rose dezodorant roll-on s výťažkom zo šípovej ruže


Urtekram dezodorant

Urtekram Rose dezodorant roll-on s výťažkom zo šípovej ruže zloženie

Urtekram Rose dezodorant roll-on s výťažkom zo šípovej ruže ingredients

 dezodorant roll-on

Urtekram Rose dezodorant roll-on s výťažkom zo šípovej ruže

Šampónov od Urtekram som mala niekoľko a viac menej som bola s každým spokojná. Môjmu atopickému ekzému nijak neuškodil. Aj preto som sa rozhodla, že skúsim niečo nové. Hľadala som aj v telovej, aj v pleťovej kozmetike a voľba nakoniec padla na Urtekram Rose dezodorant roll-on s výťažkom zo šípovej ruže. Nebudem klamať, do oka mi padol vďaka výraznému obalu. Je vegan, cruelty free a certifikovaný, čo  je skvelá kombinácia. 

Prírodný dezodorant je v sklenom obale. Guľôčka je dostatočne veľká a plastová, takže aplikácia je jednoduchá a rýchla. Hoci má 50 ml, kvôli obalu je trochu ťažší, ale nenosím ho mimo dom, takže mi to nijak neprekáža. Výrazný ružový obal sa nedá prehliadnuť a na poličke je naozaj malou ozdobou. V kombinácii so sivým plastovým vrchnáčikom je roztomilý.

Jeho vôňa je ľahká, sladká a taká - trochu ružová. Nie je výrazná ani rušivá, preto sa s vaším parfumom nepobije. V obale je tekutina, ktorá sa ľahko rozotrie a pomerne rýchlo sa vsiakne bez toho, aby ostalo podpazušie polepené. Treba ho nechať vsiaknuť, potom nezašpiní oblečenie a ani neviete, že ste ho použili. Nezabraňuje poteniu, ale zápachu a ostáva po ňom príjemný pocit sviežosti. 

Zistila som, že obyčajne ho treba použiť dva razy denne. Bežné situácie celkom zvláda, ale pri športe, strese alebo ponáhľaní sa ho treba použiť aspoň dvakrát. Nie je to zlé, to sa mi stáva pri väčšine prírodných dezodorantov. Keď je bežný deň, postačí ho aplikovať ráno. Ak športujete, je teplejšie počasie alebo sa vyberiete na turistiku, majte ho pri sebe. Pravdepodobne ho budete potrebovať aj poobede. Opätovne ho budú potrebovať aj tí, ktorí sa viac potia, pretože nezabraňuje poteniu, ale zápachu. 


Plusy:
  • pekné balenie
  • príjemne vonia
  • ľahko sa aplikuje 
  • tekutý, rýchlo sa vsiakne bez lepkavého pocitu
  • treba počkať, kým uschne, potom nezanecháva fľaky na oblečení
  • zabraňuje zápachu, nie poteniu
Mínusy:
  • niekedy ho treba použiť viac razy, ale to sa stáva primnohých prírodných dezodorantoch
Nájdete ho v eshope Notino.

Obľubujete roll on dezodoranty? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe