Závan mora

16:48

Moja zbierka zubných pást  JĀSÖN sa utešene rozrastá. Skúsila som ich niekoľko a až na jednu som sa do nich zbláznila. Ústne vody sú zatiaľ tak 50:50, ale uvidíme, ako to nakoniec s nimi dopadne :) Táto značka však nie je len o zubných pastách, ako som si dlho myslela. Obľúbila som si aj dezodorant či šampón, ktoré boli levanduľové a neskutočne voňavé. V mojom wishliste mám niekoľko ďalších kúskov a tento rok by som si ich rada kúpila. Dnes to bude o zubnej paste Sea fresh, ktorú si kúpim zasa.

Zubná pasta Sea Fresh JĀSÖN

Zubná pasta Sea Fresh JĀSÖN Ingredients

Zubná pasta Sea Fresh JĀSÖN zloženie


Zubná pasta Sea Fresh

 Sea Fresh JĀSÖN

Zubná pasta Sea Fresh JĀSÖN

Zubné pasty JĀSÖN  považujem za jedny z najlepších prírodných, aké som mala (teda, stále aj mám, doma mi nesmú chýbať). Sú veľmi chutné, penia, majú dobré zloženie a sú dosť veľké za rozumnú cenu. Neľutujem ani jednu kúpu a vždy sa teším na ďalšiu. Sea Fresh je poriadna vlna sviežosti a túto pastu si nezamilujete len vy, ale aj váš partner. 

Sea Fresh je prírodná zubná pasta bez fluoridov, umelých sladidiel alebo podobných ochucovadiel. Obsahuje šmakocinky ako extrakt z mäty, petržlenu, morské riasy a bieliace zložky sú bambusový prášok, sóda bikarbóna a silika. Tuba je pekná, biela, trochu ozdobená a ako som už spomenula, dosť veľká. Má až 170 gramov a vydrží naozaj dlho.

Jej vôňa je svieža, zapáčila sa mi hneď. Zdala sa mi trochu iná ako väčšina tých, ktoré mám, ale to bol len ďalší plusový bod navyše. Za to, že je iná. Chuť mi vyhovuje, svieža, mentolová a lahodná. Nie je v nej nič rušivé, nič umelé, nevzniká žiadna pachuť. Pripomína mi žuvačky, ktoré sme si kedysi kupovali a bol to príjemný návrat do minulosti.

Nielen chuť a vôňa, ale aj jej účinky sa mi páčia. Zubné pasty JĀSÖN fakt dobre penia a neobsahujú pritom umelé látky. Zvykla som si aj na nepenivé pasty a gély, niektoré z nich sú vynikajúce. Ale tá pena má jednoducho niečo do seba :) Výborne čistí zuby, osviežuje dych a nevzniká ani zubný kameň. Čo sa týka bieliaceho účinku, nepostrehla som ho, ale nechýba mi. Oceňujem aj to, že je vhodná na citlivé zuby a ďasná, ktoré ma trápia už roky. Oplatí sa vyskúšať ju. Môj favorit je Powersmile alebo Nutrismile, ale toto bola príjemná zmena.

Plusy:
  • pekné balenie
  •  veľká pasta
  • príjemne vonia
  • dobre chutí
  • osviežuje dych
  • zuby sú čisté, netvorí sa zubný kameň, citlivé ďasná aj zuby sa s ňou kamarátia
Mínusy:
  • nenašla som
Zubnú pastu Sea Fresh nájdete v eshope Organila, kde stojí 6,50 eur.


Ktorú pastu tejto značky máte najradšej? :)











You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe