Čistá pleť za okamih

18:56

Mávate každý deň čas pre seba? Môže to vyznievať smiešne, ale čas, ktorý venujeme sami sebe, je pre nás veľmi dôležitý, pomáha nám bojovať so stresom a cítiť sa dobre. Je jedno, či si lúštite krížovky, čítate knihu alebo si pustíte nejaký seriál. Dôležité je oddýchnuť si. Milujem prechádzky v prírode alebo po meste, dobrú knihu so šálkou čaju, kávu v kaviarni a moje kozmetické rituály. Lakovanie nechtov, skúšanie nových produktov a večerný relax v kúpeľni. Urobím si masku, vlasový zábal, doprajem horúci kúpeľ so soľou a potom sa cítim ako vymenená. Nielen ja, ale aj moja pleť. Pomáha jej aj čistiaca túžobníková maska od Nobilis Tilia.

čistiaca túžobníková maska od Nobilis Tilia.

čistiaca túžobníková maska od Nobilis Tilia. zloženie

čistiaca pleťová maska

 Čistiaca túžobníková maska od Nobilis Tilia

Česká aromaterapeutická kozmetika Nobilis Tilia je už pár rokov moja obľúbená. Začala som s pleťovými vodami a postupne som skúsila viac a viac krásnych kúskov. Majú niečo do seba a už mám zoznam ďalších, ktoré si tento rok kúpim.  Čistiaca túžobníková maska je vhodná na mastnú a zmiešanú pleť, ktorá potrebuje vyčistiť a prinavrátiť rovnováhu. 

Airless dávkovač obsahuje 50 ml masky a ozdobený je peknou etiketou. Je nižší a širší, ako taký malý hríbik v skrinke :) Medzi všetkými tými tubami s maskami vyniká a nepomýlim si ho s ničím iným. Na dávkovanie je určená pumpička, ktorá sa ani raz nezasekla a išla ako píla. Hoci som masku minula, už je na pláne ďalšie balenie a verím tomu, že všetko bude zasa tip top.

Jej vôňa je sladšia a citrusová zároveň, ale ozaj neviem, čo mi vonia viac. Užívam si ju, lebo na večer je to príjemná vlna sviežosti. Každopádne mi ale vyhovuje a aj kvôli nej sa teším na používanie. Béžová maska má krémovú konzistenciu, vďaka ktorej sa dá perfektne naniesť aj v úplne tenučkej vrstve. Používam na ňu štetec, ale postačia vám aj prsty. Na pleti neštípe, nedráždi a ani neviem, že som ju použila. 

Účinky vidno hneď, ako ju umyjete. Pleť je omnoho čistejšia, matná a miznú aj niektoré čierne bodky. Uznanlivo prikývnem vždy, keď sa obzerám v zrkadle. Pleť je žiarivejšia, vypnutá a neleskne sa. Dostáva sa do rovnováhy a vyzerá zdravšie. Zápaly sa lepšie hoja, nevznikajú nové nedokonalosti a všetko je tak, ako má byť. Palec hore, túžobníková maska je vydarená a môžem ju len odporúčať.

Plusy:
  • pekné balenie
  • šikovná pumpička
  • krémová
  • pekne vonia
  • dá sa naniesť v tenkej vrstve
  • neštípe, nedráždi pokožku
  • výborne čistí, rozjasňuje, zmatňuje pleť, lepšie sa hoja vyrážky, nové nedokonalosti sa netvoria
Mínusy:
  • nenašla som
Masku nájdete v eshope Nobilis Tilia alebo v partnerských predajniach za 12,36 eur. 


Akú masku teraz používate najradšej? :)











You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Momentálne to striedam, raz si dám Glam Glow SuperMud masku a potom Australian Pink Clay Porefining Face Mask od Sand & Sky. Obe sú čistiace a pleť je po nich veľmi pekná. Čo sa týka ešte čistenia, skúšam teraz čistiaci krém na zanesené póry od Institut Esthederm a veru aj tam vidím nejaké výsledky. Chce to však dlhšie používanie, aby sa to na pleti prejavilo poriadne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tú masku a čistiaci krém si ma celkom navnadila, asi sa na ne musím pozrieť trochu lepšie :) Už roky hľadám stálicu, ktorá ma zachráni, lebo stále nie som na 100% spokojná.

      Odstrániť
  2. To sme dve, ktoré hľadajú. K tomu chodím na pravidelné čistenie ku kozmetičke ešte, takže to je moja záchrana :D Sama som zvedavá na ten krém hlavne po dlhšom používaní, recenzie vyzerali veľmi sľubne na Notine :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ku kozmetičke nechodím, lebo správne vybraná kozmetika robí divy a stav pleti sa mi výrazne zlepšil, len tie čierne bodky na nose :D Ale skúšam, možno na niečo super natrafím :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe