Čistiaci balzam Tilia - lipová detoxikačná starostlivosť

18:59

Čisteniu pleti venujem zvýšenú pozornosť asi 10 rokov. Na strednej škole som veľa vecí o pleti a akné nevedela a tak to aj vyzeralo. Až na vysokej som sa intenzívnejšie začala zaoberať tým, ako si vybrať správnu kozmetiku a využívať ju čo najlepšie. Nie je to vždy jednoduché, občas nakupujú skôr moje oči a potom kúpenú kozmetiku rozdávam :) Častejšie sa ale spolieham na zloženie, recenzie a odporúčania iných zákazníkov. Tak som sa dostala aj čistiacemu balzamu Tilia. Odporučila mi ho jedna moja čitateľka, ktorá z neho bola nadšená. Tak som si povedala, že musím vyskúšať.

Čistiaci balzam Tilia - lipová detoxikačná starostlivosť


Nobilis Tilia  lipová detoxikačná starostlivosť

Čistiaci balzam Tilia - lipová detoxikačná starostlivosť  zloženie

Čistiaci balzam Tilia - lipová detoxikačná starostlivosť  ingredients

Čistiaci balzam Tilia Nobilis Tilia

Čistiaci balzam Tilia - lipová detoxikačná starostlivosť 

Lipová detoxikačná starostlivosť od Nobilis Tilia pomáha zabraňovať predčasnému starnutiu pleti, detoxikuje a hydratuje. V tejto rade sú momentálne 4 produkty:
  • prejasňujúci krém
  • detoxikačná maska
  • čistiaci balzam 
  • spevňujúce mlieko
Čistiaci balzam má 75 ml a je v peknom plastovom obale s pumpičkou. Je veľmi pevný a hoci mi raz spadol, nič sa mi nestalo. Cestoval so mnou aj na dovolenku, pretože je ľahší a menší, v cestovnej kozmetickej taštičke nezaberie veľa miesta. Pumpička mi vyhovuje, lebo aplikácia je tak jednoduchšia a rýchlejšia.

Ako prvé musím vyzdvihnúť krásnu, povzbudivú vôňu. Je výraznejšia a sýta, ale mne to vôbec neprekáža, naopak. Milujem voňavú kozmetiku a pokiaľ je vôňa prirodzená a príjemná, neviem sa jej nabažiť. Potom sa na použitie teším najmä kvôli nej, lebo zlepšuje náladu :) Konzistencia je krémová a čistiaci balzam Tilia má takú béžovú farbu. Pripomína mi skôr make up alebo tónovací krém. 

Je trochu iný ako väčšina tých, ktoré mám na poličke. Nielen preto, že nepení. Celkovo pôsobí tak inak, výnimočne. Ako som už neraz spomenula, kedysi som musela mať penivé gély. Dnes mi vyhovujú takéto čistiace balzamy, lebo vôbec nevysušujú a o pleť sa starajú znamenite. Zvykla som si používať ich so sonickou kefkou a odvtedy je pleť ako vymenená. Nikdy nebola krajšia a zdravšia.

Použitie je veľmi jednoduché. Na navlhčenú tvár nanesiem trochu čistiaceho balzamu a sonickou kefkou ju čistím krúživými pohybmi. Je to upokojujúca a nesmierne voňavá masáž, ktorá blahodarne pôsobí aj na dušu. Výsledkom je žiarivo čistá pleť, ktorá je rozjasnená, veľmi jemná a hydratovaná. Upokojuje ju a celkovo vyzerá krajšie. Nie je mastná, póry sú zavreté a skvelé je, že balzam je vhodný pre všetky typy pleti. Už som ho takmer minula, ale už plánujem nákup druhého. Opäť som dostala skvelé odporúčanie na nákup a našla som svojho obľúbenca. 

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovný aplikátor
  • krásna vôňa
  • zaujímavá konzistencia
  • nepení, ale dobre čistí
  • pleť je jemná, čistá, rozjasnená, hydratovaná a upokojená
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam nájdete v eshope Nobilis Tilia, kde stojí 15,56 eur.

Čo preferujete na čistenie pleti? Gél, mydlo, krém alebo balzam na čistenie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe