Detoxikačná micelárna voda s úžasnou vôňou

16:03

Detox absolute je detoxikačný rad kozmetiky od Soaphorie. Keď sa objavila v ponuke, chodila som ju obzerať a tešila som sa, ako si z nej niečo kúpim a vyskúšam. Tešila som sa ako malé dieťa, keď som si doma zo škatuľky vybalila detoxikačnú micelárnu vodu. Nakoniec som ju na odličovanie nepoužívala, lebo sa ukázala lepšia ako posledný krok v čistení pleti. Vykľulo sa z nej niečo iné, ako som čakala, ale rozhodne nemôžem povedať, že horšie. Naopak, stala sa milým prekvapením, a preto som si neskôr kúpila aj telový peeling. 

DETOX absolute - detoxikačná micelárna voda na hĺbkové čistenie pleti

DETOX absolute - detoxikačná micelárna voda na hĺbkové čistenie pleti zloženie

detoxikačná micelárna voda na hĺbkové čistenie pleti

Soaphoria DETOX absolute - detoxikačná micelárna voda na hĺbkové čistenie pleti

Na prvý pohľad sa mi zdala pekná. Obal aj etiketa sú minimalistické, jednoduché a nie je na nich žiadny výrazný prvok. Napriek tomu si ma hneď získala, pretože je elegantná a viac jej ani netreba. Kovový vrchnáčik a plastový obal sú dobrá kombinácia a patrí k mojim obľúbeným. Má 150 ml, je menšia a aj to je dodáva na kráse.

Priesvitný obal odhaľuje, že sa v ňom ukrýva číra tekutina a čierny prášok. Pred každým použitím ju treba dôkladne pretrepať, aby sa obe časti spojili. Nemusíte sa báť, pri použití necítiť, že by tam bol nejaký prášok. Zapáčila sa mi aj vďaka vôni. Je citrusová, limetková a taaak osviežujúca! Naozaj dokáže zlepšiť náladu a pri použití sa jej jednoducho neviem dovoňať. Môže za to mexický limetkový esenciálny olej spolu s rozmarínom lekárskym, vydarená kombinácia.

Obsah čierneho aktívneho uhlia a  stopových prvkov je pre zmiešanú a problematickú pleť ako stvorený. Účinne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz, preto je po čistení pleť čistá, matná a nevznikajú na nej nové nedokonalosti. Póry sú stiahnuté, menej sa zanášajú a nové čierne bodky sa neobjavujú v T zóne. Upokojuje podráždenie a začervenanie. 

Pôvodne som si pri názve micelárna voda myslela, že je na odličovanie. Nakoniec sa mi osvedčila na čistenie pleti a neľutujem, že som sa pre ňu rozhodla. 

Plusy:
  • pekný obal
  • svieža limetková vôňa
  • voda na pleti neštípe
  • čistí, zmatňuje pleť, póry sa menej zanášajú, nevznikajú nové nedokonalosti
Mínusy:
  • nenašla som
Za 12,90 eur ju nájdete v eshope Soaphoria alebo v partnerských predajniach. 


Skúsili ste niečo z detoxikačného radu od Soaphoria? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe