Benátska noc sa zmenila na Zmyselnosť

16:14

Prírodné dezodoranty som si obľúbila natoľko, že iné si už takmer nekupujem. Občas dám prednosť nejakému spreju, ale musí byť bez hliníkových solí a jeho zloženie sa mi musí aspoň trochu pozdávať. Prírodné dezodoranty nezabraňujú poteniu, čo nie každému vyhovuje. Pre naše telo je to však prospešné, pretože sa zbavuje škodlivých látok a pomáha nám ochladiť sa. Problém nastáva v okamihu, kedy je potenie príliš silné a znemožňuje človeku normálne fungovanie. Dnes by som vám chcela ukázať dezodorant, ktorý som si kúpila kvôli mnohým pochvalným recenziám. Nuž, mne vyhovoval trochu menej. 

Dezodorant Soaphoria Benátska Noc

 Benátska Noc

Dezodorant Soaphoria Benátska Noc zloženie

Dezodorant Soaphoria

Dezodorant Soaphoria Benátska Noc/Zmyselnosť

Dezodorant Soaphoria Venetian Night prešiel menšou zmenou, upravil sa obal, zmenil sa aj názov. Benátsku noc nájdete pod názvom Zmyselnosť. Nie je to zlá zmena, ale stratila kúsok zo svojho kúzla. V plastovom obale s kovovým vrchnáčikom je 50 ml dezodorantu a vďaka svojej veľkosti ho môžete nosiť kamkoľvek so sebou. Aplikuje sa rukami, takže ho najradšej používam len v pohodlí domova, na cesty preferujem vysúvacie dezodoranta alebo spreje.

Tešila som sa na jeho vôňu, lebo tú ospevovali zákazníčky na internete aj na Facebooku. Ostala som z nej trochu sklamaná, lebo mne sa nepáčila. Je pomerne svieža a výrazná, ale je v nej niečo, čo mi nesadlo. Pravdepodobne niektorý z esenciálnych olejov, lebo som čakala nejakú kvetinovú vôňu. Napriek tomu som ho minula bez problémov, pretože vôňa je predsa trochu subjektívna a pokiaľ sa nebije s mojim parfumom, nie je až takou prekážkou.

Druhou vecou, na ktorú som si musela zvykať, je konzistencia. Píše sa o nej, že je krémová, ale v skutočnosti je dezodorant trochu tuhší. Nejde to tak, že si naberiem na prst, rozotriem a idem. Treba to urobiť inak. Po otvorení dezodorantu priložte čisté prsty na povrch a krúžením naberte trochu dezodorantu, ktorý rozotrite a vmasírujte do pokožky. 

Prírodný dezodorant od Soaphorie má priemernú výdrž a v priebehu dňa ho treba ešte minimálne raz - dva razy (najmä v horúcich dňoch alebo nadmernej fyzickej záťaži) použiť, aby ste sa vyhli neželanému zápachu. Za veľkú výhodu považujem, že sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva fľaky na oblečení. Nedráždi pokožku a skôr ju hydratuje a upokojuje. 

Plusy:
  • šikovné balenie
  • dobré zloženie
  • nedráždi pokožku
  • môže sa používať aj na dlane a chodidlá
  • nezabraňuje poteniu, ale zápachu, rýchlo sa vsiakne, nefarbí oblečenie
Mínusy:
  • mne príliš nevonia
  • niekedy ho treba použiť viac razy denne
Dezodorant nájdete v eshope Soaphoria alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 5,90 eur.


Ktorý dezodorant od Soaphorie ste skúsili? :)













You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tyhle balení (kelímky) jsou moc pěkné, ale moc je nemusím kvůli praktičnosti. Jenom doma je používám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak, niekde v kancelárii alebo mimo domov sú pre mňa nepoužiteľné.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe