Pekné obočie za okamih

11:04

Úprava obočia mi roky veľmi nešla. Mala som rôzne gély, pomády, ceruzky i tiene na obočie, ale trvalo to dlho, kým som sa ich naučila používať. Pár razy to bola aj čistá katastrofa a nechápala som, ako som tak mohla odísť z domu :) Tak, ako sa menia trendy v obliekaní, menia sa aj trendy v úprave obočia. Kedysi letelo úzke a celkom tenké, dnes zasa husté, pekne upravené  a zvýraznené. Možností, ako ho dosiahnuť, je niekoľko. K tým najpopulárnejším produktom jednoznačne patrí ceruzka na obočie. Použitie je pomerne ľahké, rýchle a precízne. Odporúčajú sa aj úplným začiatočníčkam a líčiť som sa s nimi učila aj ja. Zaujímavá je aj farba ma obočie, ktorá má dlhotrvajúci efekt a zvýrazní aj jemné a nenápadné obočie. Už mesiace dávam prednosť inej vychytávke - gélu.

Revolution PRO Brow Volume And Sculpt Gel gél na obočie pre objem a tvar

gél na obočie pre objem a tvar

Revolution PRO Brow Volume And Sculpt Gel


Revolution PRO Brow Volume And Sculpt Gel gél na obočie pre objem a tvar

Pekné obočie na počkanie? Dá sa to, ak si vyberiem správny produkt v dobrom odtieni :) Nie raz som zažila nepríjemnú situáciu s príliš svetlým alebo tmavým gélom. Odvtedy si dva razy premyslím každý nákup, pretože obočie si človek všimne takmer okamžite. Dotvára celkový dojem a niektorí ľudia si servítku pred ústa nedávajú, ak sa im na nás niečo nepáči. Našťastie, Revolution PRO Brow Volume And Sculpt Gel je gél na obočie pre objem a tvar, ktorý sa ľahko používa a vyhovuje mi.

Vegánsky gél na obočie je v ponuke odtieňoch:
  • Clear je priehľadný gél, ktorý zafixuje chĺpky potom, ako na ne nanesiete iné produkty
  • Ash Brown – stredne hnedá s neutrálnym podtónom,  pre blondíny
  • Warm Brown – stredne hnedá s teplým podtónom, pre tmavovlásky s teplou farbou vlasov, prípadne pre dámy s ryšavými vlasmi
  • Dark Brown – tmavá hnedá so studeným podtónom, pre tmavovlásky a čiernovlásky
Zvolila som si Warm Brown a farba my vyhovuje. Gél má 6 ml a vyzerá pekne. Už krabička pôsobila elegantne, takže som ani nič iné vnútri nečakala :) Na aplikáciu slúži maličká kefka. S farbou sa pracuje dobre, rýchlo a zvládam to aj ja, hoci som trochu ľavá. Vysokopigmentovaný gél má krémovú konzistenciu a raz dva prídete na to, koľko ho treba použiť. 

Gél na obočie pre objem a tvar chĺpky zafixuje na celý deň. Sú pekne zafarbené, obočie je rovnomerné. Pekne zafarbí aj miesta, kde je chĺpkov menej, vďaka čomu vyzerá prirodzene pekne. Vďaka menšej kefke sa dostanete aj k menším chĺpkom bez problémov a docielite tvar obočia, po akom túžite. Obočie je upravené celý deň, odoláva oterom a aj keď trochu zmoknem, neublíži mu to. Pokojne môžem byť celý deň na nohách, obočie sa ani nepohne :)

Plusy:
  • elegantná krabička, pekný obal
  • 4 odtiene
  • šikovný aplikátor
  • dobre pigmentovaný
  • krémová konzistencia
  • ľahká aplikácia
  • obočie zafixuje, zvýrazní, vyzerá prirodzene, neotiera sa, odoláva aj dažďu
Mínusy:
  • nenašla som.
Gél na obočie pre objem a tvar nájdete na Notino.


Aký gél používate na obočie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe