Klinčeková pleťová voda

18:47

Pravidelne si robím vo svojej kozmetickej poličke inventúru. Pozerám, či náhodou niečo nie je po dátume spotreby, čo by som mala minúť ako prvé a neodkladať to na neskôr. Ak niečo miniem, hneď sa pozerám po niečom novom. Niektoré veci nepotrebujem, iných musím mať viac, aby som ich mohla striedať podľa potreby alebo podľa nálady. To je prípad pleťových vôd, musím ich mať vždy po ruke viac :) Minulý rok som si kúpila túto klinčekovú/hřebíčkovú od Nobilis Tilia a hoci je dnes trochu v inom obale, obsah ostal rovnako skvostný.

Pleťová voda Hřebíčková Nobilis Tilia
                            Pleťová voda Hřebíčková Nobilis Tilia zloženie

Pleťová voda Hřebíčková Nobilis Tilia ingredients

Pleťová voda klinčeková Nobilis Tilia

Pleťová voda Hřebíčková Nobilis Tilia

Pleťové vody od Nobilis Tilia kupujem už niekoľko rokov. Na vysokej som mala na poličke hneď pollitrové balenia, lebo som mala menej času na nákupy. Dnes si kupujem menšie a mám ich viac. Niekedy si ich primiešam aj do pleťovej masky, takže je celkom jasné, že sa míňajú rýchlejšie. Klinčeková alebo hřebíčková pleťová voda je určená pre problematickú pleť so sklonom k akné.

Môžete si vybrať balenie vo veľkosti 200, 500 alebo 1000 ml. Už dlhšie premýšľam aj nad litrovými vodami, ale ešte som sa neodhodlala. Možno to ale príde, lebo zasa mám menej času a viac povinností. Plastové obaly sú priesvitné a vidno, koľko vody ešte ostáva. Keď mi ostáva tak tretina, ide sa na ďalšie nákupy.

Zapáčila sa mi svojom exotickou vôňou. Výrazná vôňa klinčeka mi vyhovuje a osviežuje. Uvedomujem si, že niekomu by sa mohla zdať príliš silná, ale ja patrím medzi tých, ktorí takto voňavú kozmetiku zbožňujú. Nie je určená na odličovanie, ale na dočistenie pleti.

Hřebíčková pleťová voda má upokojujúce účinky. Ak je červená alebo boľavá (akné, vyrážky), prinesie jej úľavu. Ostáva príjemná, svieža, matná a pripravená na pleťový krém alebo olej. Prachovým ílovým maskám dodá neopísateľnú vôňu a je radosť naniesť ju na tvár. Môžem ju len odporúčať, na svoje si príde každá milovníčka prírodnej kozmetiky.

Plusy:
  • pekný plastový obal
  • krásne vonia
  • nedráždi, ale upokojuje
  • výborná do pleťových masiek
  • čistí, zmatňuje, osviežuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Za 5,96 eur ju nájdete v eshope Nobilis Tilia alebo v partnerských predajniach. 


Akú pleťovú vodu by ste si pokojne kúpili aj v litrovom balení? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe