Očné sérum Aura od Mylo

17:49

Svoje očné krémy si delím na denné a nočné najmä podľa ich hustoty a konzistencie. Denné mám rada ľahšie, hydratačné a rozjasňujúce. Na noc si nechávam husté, hutné a výživné, pokojne môžu byť aj mastnejšie. Očné sérum od Mylo Aura je denné a dočítate sa to aj na obale. Sérum s kofeínom zo zeleného čaju, s bio hydrolátom z ruže skalnej a s organickou, vegánskou alternatívou kyseliny hyaluronovej vyzeralo zaujímavo. Nevedela som mu odolať a bola len otázka času, kedy si ho kúpim.

denné očné sérum Aura od Mylo

denné očné sérum Aura od Mylo zloženie

denné očné sérum Aura

denné očné sérum

Denné očné sérum Aura od Mylo

Sérum Aura bolo pre mňa zo začiatku také, ako to povedať...  nemastné neslané. Nevedela som mu prísť na chuť, hoci som sa ho nevedela dočkať. Pár týždňov mi trvalo, kým som si zvykla a nakoniec som ho minula. Asi som mala priveľké očakávania, možno pre mňa nebolo stvorené.

Očné sérum Aura je v peknej papierovej krabičke, ktorá doslova evokuje prírodu. Bolo mi ju dokonca ľúto vyhodiť, ale nakoniec skončila v koši na papier. Tmavý obal má pumpičku na dávkovanie a s objemom 20 ml sa radí k väčším kúskom v mojej zbierke očných krémov a sér. Na poličke je veľmi pekné a ako som už neraz spomenula, minimalistický obal má naozaj šmrnc.

Prekvapila ma konzistencia. Sérum je pomerne riedke, ide o redší gél, ktorý sa ale rýchlo a ľahko vsiakne do jemného očného okolia bez lepkavého filmu. To sa mi na ňom páčilo, lebo stačilo len pár minút a mohla som si naniesť make up. Toto je presne tá konzistencia, aká mi pri mojich denných očných krémoch alebo sérach vyhovuje. Druhým prekvapením bolo, že nevonia. Trochu mi to chýbalo, ale na druhej strane, takýto produkt poteší všetkých, ktorí potrebujú kozmetiku na citlivú pleť. 

Ako som spomenula o pár riadkov vyššie, denné očné sérum Aura bolo pre mňa zo začiatku zvláštne. Nevidela som totiž žiadne rozdiely. Očné okolie bolo hydratované a trochu vypnuté, to áno, ale inak sa nezmenilo vôbec nič. Ak som mala kruhy pod očami alebo opuchy, sérum s nimi ani nepohlo. Po pár týždňoch som ho odložila do poličky a chvíľku používala niečo iné.

Vrátila som sa k nemu, aby som ho minula. Bolo by mi ľúto vyhodiť prírodnú kozmetiku s tak príjemným zložením. Nakoniec som si zvykla a okrem hydratačných schopností som si všimla aj to, že pleť vypína. Sérum je ľahučké a asi potrebujem skôr krém.

Plusy:
  • pekné balenie
  • redšie sérum
  • nevonia
  • vhodné aj pre citlivú pokožku
  • ľahko sa vsiakne, neostáva po ňom lepkavý pocit
  • pokožku hydratuje a vypína pokožku
Mínusy:
  • bola som trochu sklamaná, čakala som viac
  • s kruhmi pod očami alebo opuchmi si veľmi neporadí
Za 16 eur ho nájdete v eshope Mylo alebo v partnerských predajniach. 

Skúsili ste sérum Aura? Ako ste spokojné? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe