Clayshamp - celkom iný šampón

18:10

Patrím k veľkým fanúšikom tuhých šampónov, pretože majú niekoľko veľkých výhod - o vlasy sa starajú výborne, vzniká z nich menej odpadu, sú prírodné, nikde sa nevylejú, na dovolenke zastúpia aj sprchový gél alebo mydlo na pranie. Vždy mám doma minimálne dva a dobre pôsobia aj na atopický ekzém. Občas ich ale rada vymením za tekuté, najmä tie prírodné. Soaphoria má v ponuke tekutý šampón Clayshamp, ktorý je trochu iný už na prvý pohľad. Po jeho vyskúšaní ale môžem povedať - vďaka za jeho inakosť.

Soaphoria Clayshamp organický tekutý ílový šampón

organický tekutý ílový šampón

Soaphoria Clayshamp

Soaphoria Clayshamp organický tekutý ílový šampón  zloženie

Soaphoria Clayshamp organický tekutý ílový šampón 

Šampón Clayshamp je v priesvitnom plastovom obale s pumpičkou na dávkovanie. Má štvrťlitra a na prvý pohľad nevyzerá nijak extra. Do oka mi ale padol hneď, pretože sa mi zapáčilo jeho zloženie. Organický šampón v sebe kombinuje silu bieleho, zeleného a žltého ílu, jojobového oleja, aloe vera a kyseliny pantotenovej. Tieto zložky sa dobre postarajú nielen o vlasy, ale aj o vlasovú pokožku. 

Jeho vôňa je zvláštna, ale zapáčila sa mi okamžite. Svieža, lahodná a vhodná aj pre pánov. Neviem, k čomu by som ju prirovnala, ale myslím si, že neurazí nikoho. Šampón je taký béžový a jeho konzistencia je taká krémovo - gélová. Dobrá, pretože šampón dobre pení a vytvára jemnú krémovú penu, ktorá dobre umýva vlasy. 

V tomto prípade zasa môžem povedať, ako pôsobí na vlasy a na vlasovú pokožku:
  • začnem vlasmi, pretože to je predsa len vidno hneď :) Sú čisté a majú pekný prirodzený objem. Keďže moje vlasy sú bežne spľasnuté a jemné, takýto šampón im dosť pomôže. Sú jemné, dajú sa ľahko česať a upravovať. Nesmiem zabudnúť ani to, že sa pekne lesknú a vyzerajú zdravo. Keďže si ich natáčam a používam rôzne hairstylingové prípravky, sú suchšie a zničené. Ničí ich aj ekzém, preto potrebujú láskavú starostlivosť ako je táto. 
  • Na ekzém je ešte lepší. Pokožka ma svrbí podstatne menej, ekzém sa zmenšuje a pokožka sa regeneruje. Nie je červená ani šupinkatá, takže sa cítim lepšie aj po psychickej stránke
Sprvu som ho skúšala s rešpektom, lebo v recenziách som sa dočítala, že zanecháva na vlasoch nejaký povlak. Nič také som si však nevšimla (možno aj preto, lebo používam kondicionér) a určite si kúpim ďalšie balenie. 

Plusy:
  • pekný obal
  • pumpička na dávkovanie
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • dobré zloženie
  • vlasy čistí, dodáva im prirodzený objem a lesk, ľahko sa češú, dobre vyzerajú
  • ekzém menej svrbí, zmenšuje sa, lepšie vyzerá
Mínusy:
  • nenašla som

Šampón nájdete v eshope Bio-way za 10 eur.


Máte obľúbený tekutý šampón od Soaphoria? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mala som ho dávnejšie a fakt pekne fungoval na vlasovú pokožku aj proti lupinám. Ale moje vlasy sú primárne mastné a po použití fakt boli také ťažké. Sledujem, že tento problém mávam s prírodnými šampónmi, najmä s tými akoby "mydlovými". Jediné, čo mi fakt vyhovuje je Ponio.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som čítala recenzie, že vlasy ostanú ťažké a mastné. Asi tým, že ich mám suché, im to neprekážalo. Musím povedať, že tento je výborný, ale presne ako píšeš, Ponio je na problematickú pokožku je jednotka.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe