Roztomilo zelený hydratačný pleťový gél

13:39

Pleťové krémy sú buď požehnaním alebo katastrofou. Ak je zle zvolený, hrozí zhoršenie stavu pokožku, vysušenie, podráždenie. Viem, o čom hovorím, lebo pred rokmi som sa o vhodnosť pleťového krému zaujímala len minimálne. Na strednej škole som nakupovala najmä podľa ceny, na vysokej sa to trochu zlepšilo. Bežne som mala príliš mastné kúsky, po ktorých sa zhoršovalo akné, upchávali sa mi póry a čierne bodky som mala aj tam, kde to podľa mňa nebolo možné. Našťastie, keď som sa začala viac zaujímať o kozmetiku vhodnú na zmiešanú pleť, situácia sa o niečo zlepšila. Dnes si viem vybrať lepšie, poznám vplyv niektorých látok na moju pokožku a ak si v obchode nie som celkom istá, rada si nechám poradiť. Keby som toto urobila už pred desiatimi rokmi, vyhla by som sa mnohým slzám, ktoré som vyronila kvôli akné a vzhľadu. Dnes by som vám chcela ukázať ľahký gélový krém, ktorý je na moju tvár ako stvorený. 

Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex

Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex zloženie

Gél pre hydratáciu pleti a zmenšenie pórov

Elizabeth Arden Gél pre hydratáciu pleti a zmenšenie pórov

ľahký pleťový gél

Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex ľahký gélový krém

Minulý rok v decembri som vám ukázala môj prvý pleťový krém od Elizabeth Arden. Je dosť veľký a ešte stále z neho polovicu mám. Teraz mi vyhovuje najmä ako nočný, a preto som chcela nejaký ľahký denný. Nemala som celkom jasnú predstavu o značke, ale keď som zbadala Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex , okamžite som ho chcela.

Ľahký hydratačný gélový krém je balený v jednoduchej krabičke. Omnoho krajšie vyzerá sklený obal s plastovým vrchnáčikom. Je pekne tvarovaný, aj keď trochu ťažší. Keď idem niekam preč, obyčajne si z neho len trochu "odlejem" do cestovného kelímku, ktorý má pár mililitrov. Doma sa naň ale neviem vynadívať, pretože sa mi fakt páči. 

Chcela som ho vyskúšať pre jeho konzistenciu. Je naozaj ľahká, gélová a keďže neobsahuje žiadne oleje, tak nemastná. Presne takúto potrebuje moja zmiešaná pleť. Výhodou je, že sa výborne vsiakne a ani neviem, že som ho použila. Vôňa je príjemná, svieža a myslím si, že ma nikdy neomrzí. Zloženie gélového krému ma celkom zaujalo. Kyselina hyalurónová je mojím obľúbencom už roky, lebo výborne hydratuje a prinavracia pokožke mladosť. Extrakt zo stromovej huby zasa sťahuje póry a vitamín E je antioxidant, vitamín krásy. 

Odporúčam používať ho ráno aj večer, pretože potom sa dejú s pórmi naozaj nevšedné veci. Ale poďme pekne po poriadku:
  • ako som napísala, gél je veľmi ľahkej konzistencie, ktorá zabezpečí jeho rýchle vstrebanie bez akéhokoľvek nepríjemného filmu. Ráno si už po krátkej chvíli môžem naniesť make up. 
  • vynikajúcu hydratuje počas celého dňa/noci. Pleť je vyhladená, svieža a nádherne žiarivá
  • Póry sa sťahujú, pleť sa nemastí. Poviem vám, bol to šok, keď som sa ráno zobudila bez mastného nosa a čela. Ani zmatňujúcim krémom, ktoré som si kupovala, sa niečo podobné nepodarilo.
  • Keďže je vhodný na deň aj noc, môže so mnou aj cestovať.Teda, hneď keď to bude možné a ja sa opäť s láskou a radosťou rozbehnem do sveta
  • zjednocuje aj tón pleti, vyzerá zdravšie a lepšie.
  • nemá síce ochranu SPF, ale môj make up áno, preto mi to neprekáža.
Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex považujem za nesmierne vydarený gélový krém, ktorému nemám čo vytknúť. Už dlho sa mi nestalo, aby bola pleť matná takmer celý deň a vyzerala sviežo a hydratovane. Klobúk dolu, teším sa, čo mi Elizabeth Arden predvedie nabudúce.

Plusy:
  • pekný sklený obal
  • veľký krém, dlho vydrží
  • prijateľná cena
  • ľahká gélová konzistencia
  • pekne vonia
  • dobre sa vstrebe bez lepkavého pocitu
  • hydratuje, rozjasňuje, zjednocuje tón pleti, zmenšuje póry, výborne zmatňuje
  • vhodný na deň aj noc
Mínusy:
  • nenašla som
Krém nájdete v eshope Elnino, bežná cena je 15,49 eur.

Máte radšej krémovú alebo gélovú konzistenciu pri takýchto krémoch? :)













You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe