Ako som spoznala Glam Glow

20:02

Chceli by ste si čistiť pleť tak, ako hollywoodske hviezdy? V tom prípade by ste mali skúsiť značku Glam Glow, ktorú vytvorili  Glenn a Shannon Dellimore pre svojich priateľov. Na to, že vznikla v roku 2010, rástla veľmi rýchlo a získala si fanúšikov po celkom svete. Kombinuje prírodné ingrediencie spolu s tými najvyspelejšími technológiami. Jej ponuka je celkom pestrá, zaujali ma pleťová maska, peeling na pery alebo krémy. Samozrejme, chcela som všetko :) Musela som si povedať, že nakupovať budem krok za krokom a ak budem spokojná, môžem si kúpiť niečo nové. 

Glam Glow SuperMud čistiaca maska pre dokonalú pleť

Glam Glow SuperMud čistiaca maska pre dokonalú pleť zloženie

Glam Glow SuperMud

Glam Glow SuperMud čistiaca maska pre dokonalú pleť

Glam Glow masky sú v dvoch baleniach:
  • menšie má 15 gramov a vydržalo mi na 4 použitia. Oceňujem jeho praktickosť, pretože môžete zistiť, či vám maska vyhovuje a ak áno, kúpiť si potom to väčšie.
  • väčšie balenie má 50 gramov a to si plánujem kúpiť nabudúce
Pre kúpu menšieho balenia na skúšku som sa rozhodla pre trochu vyššiu cenu pleťovej masky. Na druhej strane, čítala som na ňu samé pochvalné recenzie a odporúčalo mi ju hneď niekoľko dám, ktoré majú čuch pre skvelé veci :) Napriek tomu u mňa skončila menšia Glam Glow SuperMud čistiaca maska pre dokonalú pleť. Ako som ale napísala, nabudúce už beriem väčšie balenie.

Pekná kozmetika má u mňa vždy dvere otvorené. Rada sa pokochám, poochám, prečítam si o nej a v neposlednom rade sa z nej veľmi vytešujem. To je prípad Glam Glow. Maska je v rozkošnom kovovom obale s plastovým vrchnáčikom a vyzerá k svetu. Na to, aká je malá, je pomerne ťažká. Dlho som nemala taký malý produkt (ak nerátam krémy na oči alebo balzamy na pery), takže to bola príjemná zmena.

Čistiaca maska pre dokonalú pleť vyzerá ako bahno, ma takú tmavošedú farbu a dobrú konzistenciu. Hladká pasta sa dá so štetcom naniesť v celkom tenkej vrstve, a preto aj malé balenie vydržalo štyri použitia. Vôňa je svieža, cítim tam eukalyptus a niečo citrusové. Výsledkom je lahodná a energizujúca vôňa, ktorá každé použitie premení na malú voňavú slávnosť. 

Glam Glow SuperMud čistiaca maska je skvelá, ale nečakala som, že ma bude štípať na pleti pri každom jednom použití. Obyčajne sa mi to stáva len pri prvom, no teraz to bolo zakaždým a ustúpilo to zhruba po piatich minútach. Vďaka aktívnemu čiernemu uhliu dokáže hĺbkovo čistiť pleť. S čiernymi bodkami na nose si neporadila skoro vôbec, ale pleť bola viditeľne čistejšia a žiarivejšia. Prispieva aj k odstráneniu odumretých buniek, je vyhladená a výnimočne jemná na dotyk. Celkom ako detská pokožka. Maska ju zmatňuje, prinavracia jej rovnováhu a redukuje aj zápal a začervenanie. 

Celkové hodnotenie? Maska sa výborne postará o zmiešanú a problematickú pokožku so sklonom k akné. Pekne ju vyčistí, vďaka čomu sa netvoria nové nedokonalosti a je dobre hydratovaná, vyživená a jemná. Radosť pohladkať :) A že sa moje čierne bodky ani nepohli? Nevadí, hľadám ďalej.

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • pekne vyzerá
  • krásne vyzerá
  • dobrá konzistencia
  • na jedno použitie jej netreba veľa
  • krásne pleť čistí, upokojuje, zjemňuje, hydratuje, rozžiaruje
Mínusy:
  • s čiernymi bodkami na nose si veľmi neporadí
Nájdete ju na Notino


Mali ste niektorú masku tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe