Spoznajte Jeju, kozmetiku pre mladú pleť od Ziaja

17:30

Mám zmiešanú problematickú pleť. Občas sa na nej objavia vyrážky, mám rozšírené póry, čierne bodky. Skrátka, nič príjemné a ak sa o ňu dôkladne nestarám, hneď to nej vidno. Potrebujem ju čistiť a hydratovať, aby som bola spokojná. Výber kozmetiky nie je vždy jednoduchý, ale spolieham sa na svoj šiesty zmysel a obyčajne mi to vyjde. Podobne ako teraz, keď som skúšala produkty od Ziaja z milej rady Jeju.

Ziaja Jeju Mikroexfoliačná pasta na tvár
Rada Jeju bola vytvorená pre potreby mladej pleti. Sú určené na čistenie a zlepšovanie stavu akné. Ako som zistila na vlastnej koži, akné netrápi len puberťákov, preto som sa jej potešila. Povedala som si, že možno bude lepšia ako moja obľúbená Manuka Tree. Hlavná zložka produktov Jeju je ázijského pôvodu. Uhlie z binchotanu má byť zárukou toho, že produkty sú nielen účinné, ale aj pekne voňavé. 

Ziaja Jeju Mikroexfoliačná pasta na tvár zloženie

Mikroexfoliačná pasta na tvár

Ziaja Jeju Mikroexfoliačná pasta na tvár

Začnem kúskom, na ktorý som sa tešila najviac. Je to v podstate krémový peeling, ktorý má len trochu dlhšie a vznešené meno :) Má 75 ml a je menší, šikovný do ruky. Vďaka svojmu nebíčkovo modrému obalu pôsobí jemne, nežne a pekne.  Olej z japonskej kamélie hydratuje a regeneruje pokožku. Výťažok z cistusu je účinný pri starostlivosti o pokožku s akné.

Vyznačuje sa ľahko a peknou vôňou. Je v nej niečo svieže a každé použitie je veľmi príjemné. Všetky produkty z rady Jeju voňajú pekne a každý trochu inak. O tom si zasa poviem o kúsok nižšie. Pasta má krémovú konzistenciu a obsahuje jemné exfoliačné čiastočky. Sú malilinké, ale je ich cítiť a vôbec nie sú drsné. Všetko je presne tak, ako to mám rada, pastu používam dva razy týždenne a celkom to postačuje, aby som videla lepšie výsledky.

Použitie je príjemné, pretože mikroexfoliačná pasta je jemná a stále účinná. Pleť nedráždi, nie je ani červená ani citlivá na dotyk. Odstraňuje odumreté bunky, čistí pleť aj zanesené póry. Upokojuje ju, zjemňuje a zanecháva sviežu. Za bonus považujem, že nevysušuje a naozaj sa mi prestali tvoriť maličké vyrážky. Občas sa objaví nejaký vriedok, ale to súvisí najčastejšie s predmenštruačným syndrómom, takže to mi nepomáha nič. Palec hore, tento peeling patrí k mojim najmilším a nestojí ani tri eurá.

Biele mydlo Ziaja Jeju

Biele mydlo Ziaja Jeju zloženie

Biele mydlo

Biele mydlo Ziaja Jeju

Biele mydlo na čistenie pleti je v dievčenskom ružovom obale, tiež má 75 ml.  Ozdobené je malou kabelkou a naozaj si pri pohľade naň poviem, že je to pre malé parádnice. Vzhľadom na môj vek mi to príde vlastne celkom smiešne, ale aj tak ho hrdo ukazujem na poličke :) Celá línia Jeju vyzerá podarene a je celkom jedno, koľko rokov mám, stále sa mi budú tieto pekné detaily imponovať. Vo všetkom, nielen v kozmetike. 

Toto biele mydlo je, čo sa vlastností týka, ako malý kozmetický raj. V prvom rade krásne vyzerá. Je biele a perleťové, na slnku sa pekne leskne a mne je ľúto použiť ho. Fakt vydarené :) Očarila ma však aj jeho vôňa, ktorá mi pripomína exotické ovocie. Je správne sladká a svieža zároveň, preto je večer radosť otvoriť ho. Biele mydlo Ziaja Jeju nepení, ale neprekáža mi to, lebo so sonickou kefkou sú vydarené duo. 

Biele mydlo nepoužívam na odličovanie. Pleť najskôr odlíčim olejom a micelárnou vodou, aby som odstránila všetok make up. Následne použijem mydlo, ktoré tiež veľmi dobre čistí, pleť zjemňuje a rozjasňuje. Upokojuje ju, nie je červená ani citlivá na dotyk. Trochu  som sa bála toho, či mi nebude vysušovať pleť, ale nič také sa nestalo. 

Spolu s peelingom sú pre mňa momentálne veľkými obľúbencami a neviem si ich vynachváliť. V tomto prípade platí, že za málo peňazí dostanete veľa muziky a nenašla som na nich žiadne mínus. Trochu horšie u mňa dopadla micelárna voda.

Micelárna voda Ziaja Jeju

Micelárna voda Ziaja Jeju ingredients

Micelárna voda Ziaja Jeju zloženie

Micelárna voda

Micelárna voda Ziaja Jeju

Keď som zbadala túto micelárnu vodu, nesmierne som sa potešila. Je balená tak, ako to zbožňujem - má praktickú pumpičku, s ktorou to celé ide jednoduchšie a rýchlejšie. Večer je to skvelé, lebo nič nemusím otvárať, jednoducho pár razy stlačím a ide sa na odličovanie. Priesvitný obal mi vyhovuje tiež, lebo vidím, koľko vody mi ešte ostáva a viem, kedy je najvyšší čas na ďalší nákup. Povedala by som, že to bola láska na prvý pohľad.

Takmer nevonia, čo mi pri produktoch na odličovanie nevadí. Micelárnu vodu si kupujem najmä preto, aby som ňou mohla odlíčiť celú tvár - oči, pery aj pleť. Obľubujem ju na cesty, aby som so sebou nemusela nosiť zbytočne veľa fľaštičiek a doma po nej siahnem vždy, ak som príliš unavená a nechce sa mi tráviť veľa času v kúpeľni. Táto sa osvedčila len na pleť.

Na odlíčenie očí mi nevyhovuje. Riasenku, čiernu ceruzku a linku len poriadne rozmaže a urobí z nich veľkú čiernu machuľu. Trvá mi minúty, kým s ňou odlíčim ceruzku a aj tak sa ráno zobudím s čiernym fliačikom pod očami. Okrem toho ma aj štípu, čo je jasný signál toho, že k nim nepasuje. Používam ju len na odlíčenie pleti a bežných rúžov, lebo aj tie dlhotrvácne jej robia problémy. Celkovo ju hodnotím, že neurazí, ale ani nenadchne a narozdiel od predchádzajúcich dvoch kúskov by som sa k nej nevrátila. 

Čierny sprchový gél Ziaja Jeju

Čierny sprchový gél Ziaja Jeju ingredients

Čierny sprchový gél Ziaja Jeju zloženie

Čierny sprchový gél

Čierny sprchový gél Ziaja Jeju

Áno, on je naozaj čierny! Mala som už čiernu zubnú pastu aj čierne detoxikačné mydlo na čistenie pleti,  ale čierny sprchový gél bol pre mňa vlastne celkom milým prekvapením. Je dosť veľký, má 300 ml a zasa je balený v tom neobyčajne milom modrom obale. 

Obľúbila som si ho pre veľmi sviežu vôňu, ktorá mi večer padne po dlhom dni viac ako vhod. Pokojne ho môžete kúpiť aj pánom alebo chlapcom, lebo bude vyhovovať aj im. Čierna farba mu dodáva šmrnc a pení len jemne, čo mi vyhovuje tiež.

Sprchový gél pokožku vyčistí a nevysušuje. Pomáha aj na akné na tele, ktoré sa mi občas objavuje na chrbte. Je jemná, hladká, svieža a po použití telové mlieka dokonalá. 


Odhliadnuc od micelárnej vody by som línii Jeju dala 10 bodov z desiatich. Krásne vyzerá, krásne vonia, účinkuje a nezruinuje vašu peňaženku. Stala sa veľmi milým prekvapením a áno, je lepšia ako Manuka Tree :) Nahradila ju rada pre mladú pleť, ktorú sa oplatí vyskúšať a čo je podstatné, vyhovie aj po tridsiatke.

Produkty nájdete v kamenných predajniach Ziaja pre teba alebo v eshope Ziaja.

Skúsili ste niečo od Ziaja Jeju? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe