Ďalší kúsok z wishlistu

18:37

Ako už o mne viete, veľmi rada si robím wishlisty. Týkajú sa rôznych značiek alebo obchodov, na ktoré som narazila pri potulkách na internete alebo na Instagrame. Mám na to určený pekný zošit s perom jednorožca a zapisujem si všetko, čo sa mi zapáči. Nie vždy si môžem kúpiť hneď všetko. Jednak záleží na financiách, jednak na zásobách, lebo  nerada škrečkujem veľa kozmetiky. Keď niečo miniem, tak si zasa niečo nové kúpim. Clochee som mala v zozname už dlhšie a pôvodne som chcela začať s pleťovým sérom. Nakoniec voľba padla na pleťovú vodu s antioxidantmi. 

Clochee pleťový toner s antioxidantmi

Clochee

Clochee pleťový toner s antioxidantmi  zloženie

Clochee pleťový toner s antioxidantmi  ingredients

pleťový toner s antioxidantmi

Clochee pleťový toner s antioxidantmi 

Pleťový toner obsahuje zelený čaj i ginko, čo sa mi zapáčilo na prvý pohľad. Na zahraničných stránkach môžete kúpiť takéto 100 ml balenie alebo štvrťlitrové, ktoré má navyše a praktickú pumpičku. Modrá fľaštička s jednoduchou etiketou vyzerá elegantne a nevedela som sa dočkať, kedy mi príde domov. Pleťových vôd miniem naozaj veľa a tak ich aj častejšie nakupujem.

Pleťový toner nemá výraznejšiu vôňu. Vlastne, nevonia takmer vôbec. Nie že by to bolo mínus, to vôbec nie. Len som sa tešila, že ma ovanie nejaká lahodná prírodná vôňa, ktorej sa nebudem vedieť nabažiť. Napriek tomu som si naň rýchlo zvykla, lebo potrebám mojej pleti vyhovoval. Pri použití na pleti neštípe a používať sa môže ráno aj večer.

Poslúži na dočistenie a tonizovanie pleti. Najskôr ju dôkladne odlíčim a vyčistím. Je to nevyhnutný krok, pretože ak pleť nie je čistá, ľahko na nej vzniknú nové nedokonalosti a nepreniknú do nej žiadne zdravé látky z kozmetiky. Potom ju tonizujem touto vodou. Pleť dočistí, osvieži a upokojuje. Zanecháva ju tiež jemnú a hydratovanú. Na záver už ide len sérum a nočný s očným krémom. 

Keď som si ho kupovala, čakala som niečo voňavé a éterické. Napriek tomu, že nevonia, sme sa skamarátili a tak budem mať pri najbližšom nákupe v košíku aj pleťové sérum :)

Plusy:
  • pekný modrý obal
  • bez vône
  • nedráždi, upokojuje
  • pleť dočistí, tonizuje a hydratuje
Mínusy:
  • nenašla som 
Nájdete  ho na zahraničných stránkach.

Zvyknete nakupovať v zahraničných eshopoch? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe