Ako som spoznala OnlyBio

17:22

Pri výbere kozmetiky si vždy nechám rada poradiť.Opýtam sa, zaujímam sa, prečítam si a rozhodnem sa. Niekedy je ten nákup mimoriadne spontánny. Nájdem niečo pekné, padne mi to do oka a poviem si, že to chcem. Tento nákup však taký nebol. Jedna majiteľka českého eshopu mi prezradila, že na môj atopický ekzém si musím šampóny kupovať s rozvahou a opatrne. Poradila mi značku OnlyBio, ktorú som vôbec nepoznala. Šampón ale vyzeral naozaj dobre a tak som si povedala, že skúsim. Dnes mám tretie balenie.

OnlyBio - Šampón pre suché a poškodené vlasy

OnlyBio - Šampón pre suché a poškodené vlasy zloženie

Šampón pre suché a poškodené vlasy

OnlyBio - Šampón pre suché a poškodené vlasy

Atopický ekzém mi zmenil život od základov a priniesol rôzne veci. Okrem iného aj suchšie vlasy, ktoré sú potom aj jemnejšie, ľahšie sa lámu a potrebujú láskavú starostlivosť. Niektoré tekuté šampóny im pomohli, no boli zlé na ekzém. Nájsť taký, ktorý vyhovie vlasom i pokožke, je to malá oslava. Šampón pre suché a poškodené vlasy od OnlyBio mal príjemné zloženie, a preto som neváhala s nákupom.

OnlyBio je značka pre všetkých, ktorí sa zaujímajú aj o ochranu životného prostredia. Šampóny sú v sklených recyklovateľných fľašiach,ktoré môžete vyhodiť alebo opäť použiť, napríklad ako dávkovač mydla, iného šampónu aj pleťového gélu. Značka garantuje obsah  99% prírodných surovín. Stavia na jedinečnej technológii biorafinace   surfaktinu z repky a využíva najmä lokálne zdroje. Certifikát EcoCert - Cosmos Natural je dôkazom toho, že OnlyBio ide v súlade s prírodou  a vyhýba sa plastom.

Šampón má 250 ml, čo je taká štandardná veľkosť. Kvôli sklenému obalu je síce trochu ťažší, ale doma v kúpeľni to nepovažujem za žiaden problém. Vyznačuje sa príjemnou ľahkou vôňou, ktorá vyhovuje ženám aj mužom. Má dobrú konzistenciu a výborne pení. Doposiaľ to bolo všetko znelo výborne a budem v tomto duchu pokračovať.

Vlasy výborne umýva, hydratuje, vyživuje a zjemňuje. Dobre sa upravujú, sú jemné na dotyk a neelektrizujú. Už len kvôli tomuto by som si ho pokojne kúpila zasa, lebo je to jemná, ale účinná starostlivosť o vysušené vlasy. Priaznivo vplýva aj na ekzém. Pokožka je upokojená, hydratovaná a menej svrbí. Sťahuje sa na menšie a menšie plochy, preto ho je vidieť čoraz menej. Celkovo sa jeho stav zlepšuje a vyzerá to so mnou lepšie. Menej nápadne, vďaka čomu som spokojnejšia a pokojnejšia. 

Značku OnlyBio môžem len odporúčať a čoskoro vás čaká recenzia na micelárnu vodu :)

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovná pumpička
  • pekne vonia
  • dobre pení
  • vlasy umýva, hydratuje, zjemňuje, vyživuje
  • ekzém menej svrbí, zmenšuje sa, lepšie vyzerá
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Econea za 175 Kč.


Akú zaujímavú značku ste v poslednej dobe spoznali? :)


















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe