Bublinková maska od Tony Moly

18:48

Ak by som mala zostavený nejaký rebríček rozkošných značiek, tak na prvých miestach by kraľovala jednoznačne TonyMoly. Kórejská kozmetika má niečo do seba a obyčajne ukrýva cenný obsah v milých obaloch. Táto pleťová maska ma prinútila usmiať sa. Nechápala som, ako niekoho napadne vytvoriť niečo také milé. Ožil vo mne kúsok dieťaťa a vedela som, že o pár dní bude moja. Takúto zvláštnu masku som ešte nemala. O to radšej som ju však míňala a dnes mám na stole obal, ktorý vyzerá ako chobotnica. Odkladám si doň spinky na papier a každý sa ma pýta, čo to je :)

TONYMOLY TAKO čistiaca a rozjasňujúca pleťová maska pre stiahnuté póry

čistiaca a rozjasňujúca pleťová maska pre stiahnuté póry

TONYMOLY TAKO

Pleťová maska TONYMOLY TAKO

bublinková maska

TONYMOLY TAKO čistiaca a rozjasňujúca pleťová maska pre stiahnuté póry

Nebudeme si klamať, niekedy si kozmetiku naozaj vyberám očami. Nečítam zloženie, popis ani návod na použitie. Ak sa mi zapáči, jednoducho si ju kúpim a potom čakám na výsledky :) V tomto prípade som mala naozaj veľké šťastie, pretože TonyMoly Tako čistiaca a rozjasňujúca pleťová maska pre stiahnuté póry sadla potrebám mojej zmiešanej pleti. 

Ako som už spomenula, vyzerá ako chobotnica. Malá, čierna, z nejakej rozprávky  o pirátoch a morských pannách. Pri rozbaľovaní som sa na ňu ľúbezne pozerala a nevedela som sa dočkať toho, ako ju skúsim. Má 65 gramov a maska sa nachádza v dolnej časti chobotničky. Keď sa to tak vezme, na tak veľký obal je tam pomerne málo obsahu, ale nevadí. Tak peknú kozmetiku predsa nemávam každý deň. 

Vo vnútri je čierna čistiaca a rozjasňujúca pleťová maska, ktorá vyzerá žiarivo a akoby perleťovo. Jej vôňa  bola trochu nevšedná. Pripomína mi niečo sladké, ale nič konkrétne. Každopádne pri použití pekne vonia a neprekáža. Má nadýchanú konzistenciu, akoby penovú a so štetcom sa dá naniesť v úplne tenučkej vrstve (ani som nevedela, že to tak dokážem). To najveselšie malo ešte len prísť.

Krátko po nanesení sa na maske začnú robiť malé bublinky. Kedysi som mala bublinkovú masku, ale tá sa tejto nevyrovná. Keď bublinkuje, jemne to šteklí a zanecháva príjemný pocit. Neštípe ani nedráždi, len bublinkuje a mne sa to neskutočne páči. Míňala sa mi len veľmi pomaly a dlho vydržala. Rozhodne to považujem za jednu z tých najlepších investícií.

Čistiaca a rozjasňujúca pleťová maska pre stiahnuté póry patrí k tým lepším. Dokáže pekne vyčistiť zanesené póry a rozjasňuje pleť. Je hydratovaná, vyhladená a svieža. Čierne bodky sú nad jej sily, ale na to mám iné masky. Ľahko sa umýva hubkou a po nanesení nočného krému je pleť dokonalá. Používala som ju dva razy týždenne a nevylučujem, že tento rok sa k nej dostanem ešte raz. Oplatila sa. Tie bublinky boli k sežrání :)

Plusy:
  • veľmi milý obal
  • stačí ju nanášať v celkom tenkej vrstve
  • dlho vydrží, lebo sa pomaly míňa
  • vonia sladko
  • po nanesení sa robia bublinky
  • pekne čistí, zjemní a rozžiari pleť
Mínusy:
  • s čiernymi bodkami si neporadí
Nájdete ju na Notino

Aj vám sa občas stane, že si kozmetiku vyberáte očami? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Túto masku som aj ja videla, ale nejak ma nezaujala :D Momentálne hľadám niečo na dobrú hydratáciu, tak sa snáď podarí nájsť niečo čo ma očarí :D Rukám kozmetičky sa to nevyrovná, ale nejaká starostlivosť musí byť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teraz striedam najmä arganový a opunciový olej, takže pleť je jemná, hyratovaná a krásna, rúško jej vôbec nerobí zle :) Ale potom musím na nákup krému.

      Odstrániť
  2. Veru rúško mi veľmi zhoršilo pleť :( Nájsť dobrú hydratačnú masku bude oriešok pre mňa :D Ja už používam svoj najmilší Clarins Hydra essentiel. Vždy sa teším,keď otváram nové balenie :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky sú vždy hop alebo trop :) Najradšej si ich miešam sama, ale vždy mám doma aj takúto hotovú :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe