Svieže jabĺčko od DKNY

18:26

Odkedy som videla seriál Sex v meste, mojím snom je navštíviť New York. Je to jeden z mojich najobľúbenejších seriálov a príbehy Carrie, Mirandy, Charlotte a Samanthy poznám takmer naspamäť. Niektoré diely začnú a presne viem, čo bude nasledovať. S nadšením pozorujem, čo sa nosilo, aké topánky a kabelky fičali, snívam o tom, čo by som aj ja chcela mať vo svojej zbierke. Najkrajší príbeh lásky je pre mňa Miranda a Steve a nie raz mi pri nich kvapla slzička. S New Yorkom je spojená aj značka DKNY, ktorá má vo svojej ponuke aj najznámejšie voňavé jabĺčko.

DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious zloženie

parfumovaná voda DKNY Be Delicious

Be Delicious

Parfumovaná voda DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious som ešte minulý rok nepoznala. Je to jeden z najslávnejších parfumov značky Donna Karan, patrí k bestsellerom a ja som ani nevedela, že existuje. Za tie roky, čo je na trhu, sa dočkal niekoľkých pokračovaní a má svoje mladšie sestry parfumované vody, ktoré tiež zaujmú zložením a farebným flakónom. Každopádne si myslím, že každá milovníčka New Yorku a dobrých parfumov by toto zelené jabĺčko mala aspoň raz v živote ochutnať.

Kúpiť sa dá v 30, 50 a 100 ml verzii. Samozrejme, že som si hneď vzala tú najväčšiu, lebo sa najlepšie oplatila :) V nenápadnej krabičke sa ukrýva rozkošné zelené jabĺčko, ktoré vyzerá na zjedenie. Mám rada premyslené, elegantné a zaujímavé flakóny, ktoré niečím vyčnievajú z davu. Tomuto sa to darí na jednotku s hviezdičkou, aj keď jeden drobný problém som predsa len mala - ťažko sa mi stláča rozprašovač a než si na seba streknem parfum, chvíľku mi to trvá. Tvar je krásny a nápad je to zaujímavý, ale trošku horšie to celé ide. Nevadí, zvykám si. 

Vôňa je kvetinovo - ovocná:
  • Hlava - grapefruit, uhorka, jablko, magnólia 
  • Srdce - ruža, fialka, tuberóza, konvalinka 
  • Základ - santalové drevo, drevité tóny, biela ambra
Objednávala som si ju na základe pozitívnych recenzií, nikdy predtým som ju nemala. Keď som si ju prvý raz frkla na zápästie, veľmi sa mi nepáčila. Zdala sa mi kyslá a taká nemastná neslaná. Nechala som ju do ďalšieho dňa na skrinke a potom som si ju s malou dušičkou dala aj na seba. Ostala som milo prekvapená, lebo ma zahalila svieža jabĺčková vôňa, celkom iná ako deň predtým. Je ľahká, svieža, ovocná s nádychom kvetov a nie je tuctová.

Zbožňujem kupovanie a skúšanie nových vôní. Je to moja kozmetická závislosť a doposiaľ neľutujem ani jednu kúpu. DKNY Be Delicious je nevšedná vôňa a neprekvapilo ma, že sa tak dobre predáva. Jej lahodné ovocné tóny spríjemnia teplé dni a čo sa výdrže týka, vydrží hodiny, ale nie celý deň. Rada si z nej streknem aj do vlasov, tie potom sviežo voňajú a vôňa sa uvoľňuje, keď si ich prehodím alebo prečešem. 

Plusy:
  • krásny flakón
  • zaujímavá svieža vôňa, jabĺčková a ovocná
  • vydrží dlhé hodiny
  • vhodná na leto
Mínusy:
  • flakón krásny, ale ťažšie sa s ním manipuluje a rozprašovač ide dosť ťažko, treba sa obrniť trpezlivosťou a zvyknúť si
Nájdete ju na Notino.


Mali ste vo svojej zbierke niektoré jabĺčko od DKNY? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe