Celkom voňavý hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1

18:29

Minimálne raz za mesiac zbehnem do Yves Rocher (teda, keď sa dá, inak nakupujem online). Vďaka vernostnému programu vždy odchádzam veľmi spokojná, lebo k nákupu dostanem darčeky a keď nazbieram dosť bodov, tak si môžem vybrať ešte nejakú kozmetiku. Ušetrím tak nemalé peniaze a často tam nakupujem pre mojich najdrahších darčeky. Yves Rocher ma sprevádza od vysokej školy a najradšej nakupujem parfumy a pleťovú kozmetiku. Sem tam aj dekoratívku, ale tej som minulý rok veľmi nedala. Pleťová kozmetika je mojou slabosťou a asi aj preto som sa lepšie pozrela na hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1. 

Yves Rocher Hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1

Yves Rocher Hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1 zloženie

Yves Rocher Hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1 ingredients

Hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1

Yves Rocher Hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1

Hĺbkovo čistiaci gél proti čiernym bodkám 3 v 1 som si kúpila hneď, ako po koronakríze otvorili obchody. Hľadala som čiernu masku a pleťový krém, no zbadala som aj tento čistiaci gél. Jeho cena bola dosť priaznivá, v akcii stál okolo 4 eur, tak som si ho zo zvedavosti vzala. Je určený na redukciu čiernych bodiek a čistenie pleti, vďaka čomu som sa tiež priklonila k nákupu. No, povedzme si to úprimne, zázraky nevie robiť, ale rozhodne stojí za zmienku.

V jednoduchej plastovej tube je 125 ml  gélu, ktorý obsahuje mini peelingové čiastočky, ktoré sú z jadier broskýň a tak je niečím medzi gélom a peelingom. Je to klasický čistiaci gél, ktorý výrobca odporúča používať ráno aj večer. Ja ho radšej používam večer a keďže mi naozaj dosť pripomína peeling, tak skôr každý druhý. Cez víkendy, keď mám viac času, si ho nechávam na ranné čistenie, ale to sa ozaj nikam nesmiem ponáhľať :) Má príjemnú sviežu vôňu, veľmi podobnú mnohým iným výrobkom od Yves Rocher.

Nanášam ho na navlhčenú pleť a krúživými pohybmi čistím. Je to príjemné, čiastočky nie sú veľmi drsné a cítite, ako masírujú vašu pleť. Jemne pení a podľa odporúčaní ho nepoužívam so sonickou kefkou, pretože peelingové čiastočky by mohli poškodiť silikón. Umyjem ho vlažnou vodou, jemne osuším (naučila som sa len prikladať uterák k pleti, nešúcham ju, aby nebola podráždená). A  potom sa pozriem do zrkadla.

Hneď musím povedať, že s čiernymi bodkami si nijak zvlášť neporadí a nevšimla som si, že by sa zmenšil ich počet. Napriek tomu sa tým netrápim až tak veľmi, pretože výborne čistí a osviežuje pleť. Ostáva jemná, príjemná na dotyk, žiari a póry sú uzavreté. Určite je ideálnou voľbou pre problematickú pleť, lebo obsahuje aj kyselinu salicylovú, nevysušuje a nedráždi.

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • prírodné peelingové čiastočky
  • pleť čistí, zmatňuje, osviežuje, zjemňuje
  • nedráždi a nevysušuje pleť
Mínusy:
  • s mojimi čiernymi bodkami si nijak zvlášť neporadil.
Nájdete ho v eshope alebo kamenej predajni Yves Rocher za 8,49 eur.
 

Máte overenú kozmetiku proti čiernym bodkám? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ahoj a pěkný nedělní večer přeji. YR jsem používala často, ráda a vždy jsem byla spokojená, ale cca od konce roku 2019 se buďto mé potřeby pleti, nebo YR složení změnilo a nerozumí si. Skincare tedy nepoužívám, ale tímto čistícím gelem jsi mne nalákala. Moc pěkný článek - recenze. ☺

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že produkty stále inovujú a menia, a nie všetko pleti sadne. Tiež už pleťovú kozmetiku nakupujem menej, ale parfumy sú perfektné a tie kupujem stále :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe