Balzam na unavené nohy so sovou

18:00

Hore ruky tí, ktorí poznajú unavené, boľavé, rozhorúčené nohy po práci, dlhej chôdzi alebo turistike. Ja by som tú ruku pokojne zdvihla aj niekoľkokrát, pretože svojim cteným nôžkam som už pripravila nejednu ťažkú situáciu. Nosenie lodičiek, nevhodne zvolenej obuvi, dlhé prechádzky či turistika a tak podobne. Niekedy to človek zvládne bez problémov, inokedy skučím od bolesti a v duchu si nadávam. Občas sa proste zadarí a je fajn mať doma pomocníka, ktorý nohám prinesie vytúženú úľavu a ešte ich aj pekne hydratuje. 


Oléanat Bio balzam na nohy zloženie

Oléanat Bio balzam na nohy

balzam na nohy

Oléanat Bio balzam na nohy

Zamilovala som sa doň na prvý pohľad. Vyzerá rozkošne a už dávno som sa z nejakého balzamu nevytešovala tak veľmi, ako z tohto. Oléanat Bio balzam na nohy je balený v kovovom obale (a kto chodí na môj blog častejšie vie, že pre ne mám  veľkú slabosť) a ozdobený je sovičkou. Sovička je s batohom a palicou v ruke na nejakej túre a je to môj sovičkový balzam na nohy :) Keď som môjmu mužovi hovorila, aby mi priniesol z izby sovičkový balzam, poťukal si po čele a spýtal sa ma, či som v porádečku :) Keď ho však videl, pochopil :) Prečo si myslím, že by vám doma  nemal chýbať?

Oléanat Bio balzam na nohy obsahuje rastlinné oleje, maslá, éterické oleje a maceráty, je prírodný a  fešák. Kovový obal obsahuje 30 ml balzamu a je to tak akurát, aby ste si ho mohli pribaliť na turistiku a nebude vám zavadzať. Párkrát so mnou cestoval a ani raz sa nestalo, že by sa mi v ruksaku otvoril alebo by sa roztopil. Bez strachu ho hodím aj do kufra a hurá na výlety.

Zbláznila som sa do jeho krásnej bylinkovej vône. Obsahuje esenciálne oleje ako tea tree, eukalyptus, rozmarín a mäta, takže vonia sviežo a pekne, pokojne ním môžete namazať aj svojho partnera, určite mu to nebude proti srsti. Konzistencia sa môže javiť ako tuhá, ale pri dotyku s pokožkou sa pekne topí a ľahko ho tak nanesiete na chodidlá. Potom už len masírujte od prstov až po členky tak, aby to bolo príjemné a uvoľnili ste sa.

Tento balzam plní hneď niekoľko funkcií - nohy osviežuje, upokojuje, uvoľňuje. Prináša im úľavu, ak bolia, sú opuchnuté alebo horúce. Nezáleží na tom, či ste zdolali Rysy alebo behali po meste v lodičkách, budú sa cítiť odpočinuté a svieže. Okrem toho ich tiež výborne hydratuje, takže ostávajú hodvábne jemné a v sandálkach krásne. Využije ho celá rodina a musím povedať, že vďaka jeho zelenej farbe a sviežej vôni si ho určite zapamätáte.

Plusy:
  • krásny obal
  • príjemne vonia
  • pekne vyzerá
  • tuhý, ale pri kontakte s pokožkou sa pekne topí
  • ideálny na masáž unavených nôh
  • nohy osviežuje, prináša im úľavu, ochladzuje ich a viditeľne hydratuje, ostávajú hodvábne jemné a pekné
Mínusy
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural, kde stojí 7,56 eur. 

Aké balzamy na nohy v lete používate?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ďakujem za tip ako uľaviť od bolesti mojim nohám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Jarka, odporúčam aj rôzne chladivé krémy a balzamy, výborne osviežia nohy a prinesú im vytúženú úľavu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe