Bahenná pleťová maska na problematickú pleť

18:47

Krásny deň je dnes! Pred chvíľkou som sa vrátila z výletu, boli sme oberať čerešne, trochu sme posedeli s kávičkou na slniečku, načerpali novú energiu a užili si krásne chvíle. Keď som prišla domov, nacapkala som si na tvár mätovú masku, ktorá chladí a zistila som, že sa mi nakopili masky, o ktorých som ešte nepísala. Treba to napraviť! Najmä teraz, keď sa blížia horúce dni, kedy na make up veľmi nemyslím a aj na kúpalisku chcem ukázať krásnu, čistú pleť. Už dávnejšie som si kúpila masku na problematickú pleť od Montagne Jeunesse, lebo vyzerala super. Nakoniec mi vystačila na tri použitia a nemýlila som sa v nej, super nielen vyzerala.






O maske si môžete prečítať:

     "Špeciálna zmes z Aloe Vera, vŕby,rozmarínu a vilínu prirodzene lieči problémové oblasti a čistí pleť. Maska je vhodná pre zmiešanú, normálnu, mastnú a citlivú pokožku. Aloe vera sa používa viac ako 6.000 rokov k liečbe rôznych kožných problémov a obsahuje gél plný aktívnych zložiek ku chladeniu, skľudneniu a zvláčneniu pokožky. Stredomorský íl odstraňuje toxíny a hydratuje unavenú pokožku. Extrakt z vŕbovej kôry pomáha stimulovať pokožku a rast buniek. Kvet prvosienky ponúka hydratáciu a má omladzovací efekt. Egypťania, Židia, Gréci a aj Rimania považovali rozmarín za posvätný a vedeli, že zmenšuje opuchy čo vedie k spevnenej pokožke ako aj k zlepšenej farbe pleti. Vilín obsahuje taniny, ktoré majú tonizujúci, adstringentné a protizápalové účinky na žily. Vilín pochádza zo Severnej Ameriky a je významným antioxidantom, ktorý mimo iného tiež chráni steny ciev. Vhodný pre použitie na mastnú a zmiešanú pleť ako čistiaci toner.Masku nechajte pôsobiť 10 - 15 minút až úplne zaschne."

Ja a masky sme nerozlučná dvojica. Ako som už viackrát spomenula, používam ich 2-3 razy do týždňa a prispôsobujem ich aktuálnym potrebám - čistenie, hydratácia, upokojenie. So značkou Montagne Jeunesse sme starí známi, mala som niekoľko masiek a niekoľko doma ešte mám. Ich veľkou výhodou je, že niektoré balenia sa dajú použiť 2-3 razy, čo je pri ich cenách ( stoja rôzne, okolo 1,40, niektoré 1,8) fakt dobré. Aj moja posledná maska sa dala rozdeliť na tri časti, čo som na nej veľmi ocenila. Keď sa zaspinkujú spinkou/sponkou, nevyschnú a nič sa im nestane. Obaly sú krásne a pútavé, je na nich ženská tvár a to, čo je pre masku charakteristické ( mňááám, keď som videla jahody a čokoládku). Maska je hustá, výborne sa rozotiera. Krásne vonia - veľmi sviežo, nevtieravo a nie umelo. Masku je najlepšie nanášať na vyčistenú a suchú pleť. Vďaka svojej konzistencii sa dobre rozotiera aj prstami, štetec som nepotrebovala. Odporúča sa mať ju na pleti 10 - 15 minút. Ak použijete masku naraz, treba ju nechať pôsobiť trošku dlhšie, aby uschla. Ja ju zmývam hubkou a vlažnou vodou. Výsledok je viac ako uspokojivý :) Maska pleť čistí a zamedzuje tak vzniku nových nedokonalostí, odstraňuje čierne bodky (poradila si aj s nektorými stálicami na mojom nose), pleť je jemná a matná.

Plusy:
  • jedno balenie vydrží na 2 - 3 použitia
  • príjemná vôňa
  • maska je hustá, nerozteká sa
  • pleť čistí, zjemňuje, zmatňuje, likviduje čierne bodky
Mínusy:
  • nenašla som
Keď som ju teraz hľadala na internete, našla som ju v eshope http://www.svetkrasy.sk/, kde stojí 1,40.

Skúsili ste niektorú masku Montagne Jeunesse? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Takovou masku si chci v nejbližší době pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to vyzerá ako maska určená pre mňa, takže mala by som si objednať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Montagne Jeunesse má veľa masiek, ktoré pomáhajú problematickej pleti a mať ich je zážitok pre všetky zmysly :) Odporúčam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe