Novinka Playboy VIP Black edition aneb takto vonia dokonalosť

16:40

Dnes tu bude historicky prvý článok venovaný pánom! I keď, nie tak celkom len im, lebo ja som sa do tej vône zamilovala a chodím ju do kúpeľne ovoniavať :) Musím povedať, že som veľmi milo prekvapená, že môj ocino sa dal nahovoriť na to, že bude testovať kozmetiku a odpovedať na moje zvedavé otázky. Najskôr som si vypočula frflanie v duchu No čo už s tebou narobím, potom som počula Lucka, kam si mi schovala moju novú voňavku?! Objektu, rozumej môjmu ocinovi, sa vôňa zapáčila tak, že nepoužíva nič iné a to už je čo povedať, pretože obvykle frfloší na všetko, čo mu s maminou dáme. Úprimne, vôbec sa nečudujem, že sa mu nová limitovaná edícia Playboy VIP Black edition tak zapáčila. Vonia dokonale.












V limitovanej edícii nájdete tri výrobky: toaletnú vodu, dezodorant a sprchový gél a šampón v  jednom. Majú krásny, čierno zlatý obal vyvolávajúci dojem luxusu. 
Zloženie:
Hlava: ananás, bergamot, živica
Srdce: tymián, tóny lieskových orieškov, škorica
Základ: krémové drevo, pačuli, koža

Toaletná voda:  krásna na prvý pohľad. Jednoduchý sklený flakón s čiernym pásom a zlatým písmom je kombinácia, ktorá nesklame a voda sa stane ozdobou poličky. Má pumpičku, čo sa mi na nej páči, príde mi praktickejšia. Zamilovala som sa do nej na prvé očuchanie. Je to krásna, drevitá vôňa, nie veľmi korenistá, tie nemám rada. Vonia tak, že by som ju pokojne používala aj ja. Má dobrú výdrž, je ju cítiť aj po dlhých hodinách. Otec si ju veľmi pochvaľuje, dala som ju ovoňať aj mojej krstnej a tá tiež zvažuje kúpu. Má 100 ml a jej cena sa pohybuje okolo 10 eur. Rozhodne je to skvelý darček pre priateľa, otca či brata. Povedala by som, že je pre každého muža, ktorý je tajomný, záhadný a elegantný.

Deosprej:  Má 150 ml a vonia rovnako krásne ako toaletná voda. Je takej šikovnej veľkosti, ideálny do ruky. Od dobrého dezodorantu čakám, že človek sa bude menej potiť  a ak sa bude aj potiť viac, nebude to cítiť. Neobsahuje hliník, čo sa mi veľmi páči. Dosť dobre chráni pred potením a pot cítiť nie je, ale pri vyšších teplotách či fyzickej záťaži ho ocino použil aj dva razy denne. Cena sa pohybuje okolo 3 eur. 

Sprchový gél a šampón v 1: Tento výrobok považujem za veľmi praktický pre všetkých tých, ktorí dosť cestujú, lebo si nemusia brať aj sprchový gél, aj šampón. Vonia krásne, ale jemnejšie a menej nápadne ako toaletná voda. Má 250 ml a tvar ako klasický playboy sprchový gél :) Stačí ho málo a pekne napení, vlasy dobre umyje. Pokožku nevysušuje, necháva ju jemnú a prevoňanú ( nehovoriac o vzduchu v kúpeľni, ktorý je prudko návykový). Cena je okolo 2 eur.

Vôňa uvedená na trh v roku 2014 je skutočným pohladením čuchového zmyslu, ideálnym darčekom pre mužov, ktorý zaiste poteší aj vás, milé dámy :)

Aké pánske vône preferujete?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Pánske Playboy vône už nejakú tú dobu poznám a sú fakt skvelé, môžme mužom závidieť:) ale zase mám doma ja dámske mliečko a sprcháč a tiež sú super.)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa s ňou aj navoňala, tak pekne mi vonia :) Mám tri dámske parfumy, tiež sú krásne, dlho vydržia :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe