Čistá pleť vďaka Mŕtvemu moru

18:32

Dnes mám nejaký zvláštny deň. Akoby mal záťažový stupeň milión. Som unavená, nikam sa mi nechce ísť (ani do kuchyne po kávu), začínajú ma rezať oči a premýšľam len nad tým, že sa hodím do postele (ale len veľmi opatrne, lebo presne v strede spí moje dvojmesačné mačiatko) a buď si pôjdem čítať,alebo spať. Keďže sa mi nikam nechce, rozhodla som sa napísať ešte jeden článok :) O bahennom čistiacom géli od Mineral Beauty System. Mám ho doma už veľmi dlho, dokonca stihol zmeniť aj šat :) Už som o ňom chcela písať dávnejšie, ale vždy som na to zabudla. Teraz, keď som ho minula a skončil v mojej taštičke spotrebovaných produktov, je naozaj najvhodnejší čas, aby som o ňom napísala :)







takto je balený teraz :) Bezchybné! 

O výrobku si môžete prečítať:

     "Vynikajúci prípravok pre každodennú starostlivosť. Obsahuje prírodné bahno, vitamín E, jojobový a levanduľový olej, Aloe Vera, panthenol, minerály z Mŕtveho mora a zvlhčujúce komponenty. Bahno z Mŕtveho Mora jemne čistí pokožku a upchaté póry. Odstraňuje prebytočnú mastnotu, hydratuje pokožku, zachováva jej elasticitu, upokojuje ju, zjemňuje a osvieži. Vhodné pre všetky typy pleti, vrátane problematickej. Účinný v boji proti akné Čistiaci bahenný gél používajte každý deň. Použitie: Naneste na vlhkú tvár, napeňte krúživými pohybmi a opláchnite vlažnou vodou. Vyhnite sa oblasti očí.Po vyčistenie pleti odporúčame použiť hydratačný krém Mineral Beauty System (mladá pleť), krém proti vráskam (zrelšia pleť) či Aloe Vera gél s minerálmi (problematická pleť)."

Mineral Beauty System je značka, ktorá mi je dobre známa. Mala som od nej už niekoľko produktov, niektoré som vyskúšala vďaka vzorkám. Keďže som bola vždy spokojná, kúpila som si aj tento gél. Moja stará verzia je v tube, z ktorej sa vytláča. Upgradovaná a vylepšená verzia má pumpičku na dávkovanie,  čo je veľmi praktické. Preto môžem povedať, že v tomto smere je balenie vylepšené naozaj bravúrne. Netvrdím, že tuba je zlá, ale predsa, pumpička je vhodnejšia pre nás nešikovníkov, ktorí stále hľadajú, kam im spadol vrchnák :) Má zlatistú farbu, neviem si pomôcť, ale pripomína mi pivo. Vo veľkom, orosenom pohári . Vonia veľmi jemne, neviem to presne špecifikovať, ale je to nenápadné, nevtieravé a nerušivé. Používala som ho aj ako odličovač, aj ako čistiaci gél. Ako odličovač je dobrý, šetrne odstraňuje make up bez toho, aby vysušoval pleť. Najčastejšie som ho používala na čistenie pleti. Večer po peelingu, ráno samostatne. Je vhodný pre všetky typy pleti. Gél jemne pení, ja som ho rada používala s hubkou určenou na čistenie. Kým hubka jemne masírovala pleť, voňavá pena čistí pleť. Pleť nevysušuje, naopak, ľahko ju hydratuje. Odstraňuje prebytočný maz a čistí pleť, vďaka čomu pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí. Po umytí je pleť viditeľne čistejšia a sviežejšia. Neviem prečo, ale párkrát sa mi stalo, že tesne po nanesení ma štípala pleť. Tento pocit pomerne rýchlo ustúpil a nezanechal mi spomienku v podobe červenej alebo podráždenej pleti. 

Plusy:
  • balenie s pumpičkou
  • príjemná, nevtieravá vôňa
  • jemne pení
  • pleť nevysušuje, ale čistí, odstraňuje asi prebytočný maz a pleť necháva čistú a sviežu
Mínusy:
  • zloženie špatia parabény, inak nič
Gél kúpite na stránke http://www.biobeauty.sk/action/Affiliate/setAccess/?partnerId=2&linkId=1, kde 150 ml stojí 6,90.

Mali ste už niečo od Mineral Beuaty System? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe