Rozpusťte celulitídu. Doslova!

17:53

Dnes začínam s anticelulitídnym špeciálom :) Môj poznámkový blok sa len tak hemží rôznymi krémami, olejmi, sprchovými olejmi, gélmi, telovými mliekami, čajom a zábalmi proti celulitíde. Niektoré fungujú, iné menej, ale podstatné je, že poraziť tento estetický problém je naozaj možné. V tomto príspevku vám predstavím horúci (mne sa tak javí) bahenný zábal značky Guam. Jedná sa o taliansku značku, ktorú veľmi dobre poznajú v profesionálnych salónoch krásy, ale je čoraz bližšie aj k nám a môžeme si dopriať skrášlenie kvalitnou kozmetikou priamo doma. Ponúka široký sortiment efektívnej, kvalitnej a vysoko technologickej kozmetiky pre pleť rôznych typov na báze morských rias, prírodných komponentov, olejov a rastlinných extraktov. Ku mne sa dostalo niekoľko balení telových zábalov, preto som sa pustila nadšene do skúšania. 





O bahne si môžete prečítať:

     "Kompozice bahna a mořských řas GUAM® v kombinaci s hlínou účinně absorbují nevylučitelné látky, čistí póry a posilují periferický krevní oběh. Připravují pokožku na pronikání aktivních složek bahenní masky: přírodních výtažků a esenciálního oleje z citrónu za účelem účinného štěpení tukových buněk, posílení periferického krevního oběhu a tonusu pokožky.
Indikace: celulitida různých stadií (včetně fibrózní) bez souvisejících cévních a gynekologických problémů. Ochablost pokožky (snížení tonusu).
Kontraindikace: individuální nesnášenlivost, obecné kontraindikace zábalů.
Upozornění: Před použitím je nutné udělat test.
Naneste masku na pokožku problémových partií lehkými masírujícími pohyby. Zabalte do igelitové folie. Doba působení 45 minut. Po ukončení procedury opatrně  rozříznout folii a smýt masku vlažnou vodou." (je to v češtine, oficiálna stránka pre ČR a SR je česká)

Bahenný zábal by sme si občas mali dopriať každá. Jednak je to vynikajúce pre našu pokožku, tak, ako je pleťová maska pre pleť a tiež je to výborný relax, keď si aspoň na chvíľku vyložíme nohy a myslíme na seba. Po dlhom dni je to skutočne zaslúžené. Tieto zábaly sú po 500 a 1000 g, ja som dostala niekoľko mini balení, ktoré sa mi vynikajúco skladovali :) Už v minulých článkoch som písala, že tento rok som sa rozhodla prestať snívať o peknej postave, ale konečne pre ňu niečo urobiť. Okrem 2 hodín denne, počas ktorých cvičím, som pravidelne zaradila medzi svoje kozmetické rituály aj zábaly. Tento je zelený a krémový, ako mnohé pleťové masky. Výborne sa rozotiera. Má zaujímavú, sviežu vôňu. Zábal si robím 2 - 3 razy do týždňa. Na suchú a čistú pokožku nanesiem primeranú, nie veľmi hustú vrstvu zábalu a obalím do fólie ( dajú sa kúpiť aj v profesionálnych obchodoch, ale celkom stačí potravinárska fólia, je lacnejšia a úlohu splní výborne). Odporúča sa mať ho okolo 45 minút, ja si na to nechávam hodinu. Po nanesení je cítiť hrejivý pocit, ktorý sa postupne mení na jemné mravčenie alebo svrbenie. Pocity nie sú výrazné a nie je to ani nič nepríjemné alebo boľavé. Zmýva sa ľahko lebo nezasychá. Po umytí je pokožka jemne červená ( ale odporúča sa urobiť si pred použitím test, či nemáte veľmi citlivú pokožku). Už po prvých použitiach je pokožka viditeľne krajšia a prejavy celulitídy sú redukované. Je jemná, hladká na dotyk a pôsobí zdravšie.

Plusy:

  • na výber z viacerých veľkostí
  • super konzistencia, dobre sa rozotiera
  • príjemná vôňa
  • aj keď vyvoláva jemné pocity svrbenia a pálenia, nie je to nič nepríjemné ani bolestivé
  • pokožka je pevnejšia, krajšia, prejavy celulitídy redukované
  • stačí nanášať v tenkej vrstve
Mínusy:
  • s výrobkom som veľmi spokojná, nenašla som na ňom žiadne negatíva, ako negatívum sa môže javiť vyššia cena
Výrobky Guam kúpite na stránke http://guamcosmetics.cz/.  500 g masky stojí 1300 českých korún, čo je asi 48 eur (podľa aktuálneho kurzu NBS).

Poznáte túto kozmetiku? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe