Bojovník krásy

14:52

Nedávno som tak premýšľala nad tým, koľko produktov na sprchovanie sa minie v našej domácnosti. Sme tri baby a pri dennom sprchovaní sa toho minie ozaj dosť. Zásoby pravidelne dopĺňam a občas sa nestíham diviť, kde miznú :) Momentálne som úplne prepadla sprchovacím krémom, ktoré som si obľúbila okamžite - na prvé očuchanie i na prvé použitie. Posledným úlovkom v mojej zbierke je Bojovník krásy od Soaphorie.   





O sprchovacom kréme Bojovník krásy si môžete prečítať:

      "Sprchový krém so sviežou citrusovou vôňou so zeleným, korenistým nádychom a obsahom čierneho čaju zabojuje proti celulitíde a kvôli veľkému obsahu antioxidantov, minerálov a stopových prvkov ako sú fluór a draslík zatočí s ňou. Zaručí prísun vitamínov A, B, E a F, ktoré potlačia známky starnutia. Esenciálne oleje limetky (Citrus Aurantifolia), fenikla obyčajného (Foeniculum Vulgare) a grapefruitu (Citrus Paradisi) zosilnia tieto účinky. Limetka a grapefruit sú radostné, povzbudzujúce, čisto euforické éterické oleje. Prečisťujú, ozdravujú, stimulujú lymfatický systém a vymývajú toxíny z tela. Majú sťahujúce a tonizujúce účinky, kým fenikel prečistí pokožku a navráti rovnováhu a predstavuje užitočnú úľavu pri zadržiavaní vody, prekrvenej pokožke."

Oproti ostatným skleným pohárom je ten od sprchovacej peny podstatne väčší - má 255 ml (ostatné produkty sú v takmer o polovicu menších baleniach). Vyzerá to veľmi pekne, vrchnák pevne drží, preto dobre chráni obsah pred znehodnotením. Vybrala som si ho najmä preto, lebo sľubuje, že zatočí s celulitídou. Bola som zvedavá :) Vonia krásne. Svieža citrusová vôňa je predurčená na to, aby zlepšila náladu a vyčarovala úsmev na perách. Vonia na zjedenie a pripomína citrusovú zmrzlinu alebo nejaký miešaný drink. Vyzerá zaujímavo, tak trochu ako zmrzlina, tak trochu pokazene, tak trochu zeleno. Ako sa ale hovorí, netreba súdiť knihu podľa obalu, pretože zdanie klame! Sprchovací krém má krémovú konzistenciu a nevytvára takú bohatú penu ako mnohé sprchové gély. Ja by som to veľmi penou nenazývala, skorej je to biely povlak s pár bublinkami :) Na účinnosti mu to ale neuberá. Umývanie s krémom je pôžitkom hneď z niekoľkých príčin. V prvom rade je to veľmi príjemný voňavý zážitok. Vytvára sa okolo vás voňavý citrusový obláčik, ktorý na chvíľu prevonia pokožku a zlepší náladu. Umývanie so sprchovacím krémom ma baví, ľahká pena doslova láska pokožku a dodáva jej to, čo potrebuje. Ostáva čistá, prevoňaná a hodvábne jemná. Otázkou ostáva, či je ozaj účinná v boji s celulitídou. Nedá sa uprieť, že po použití je pokožka naozaj veľmi pekná a vyzerá pevnejšie. Ale sama pena veľkú dieru do sveta neurobí, okrem nej je potrebná aj masáž, cvičenie a krém či olej.  Ako doplnok boja proti celulitíde obstojí.

Plusy:
  • šikovný sklený obal
  • príjemná citrusová vôňa, svieža, energizujúca
  • penová ľahká konzistencia
  • nevysušuje pokožku
  • pokožku umýva, zjemňuje, pomáha spevňovať
Mínusy:
  • sám si s celulitídou neporadí
Sprchovací krém kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach, cena je 8 eur za 255 ml sprchovacieho krému.

Skúsili ste už niektorý sprchovací krém? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe