Ešte lepšia ako pôvodná

18:40

Som veľký fanúšik micelárnych vôd. Skúsila som už viaceré značky a takmer vždy sa vraciam k Bioderme. Sensibio H2O je moja prvá micelárna  voda a dlho dlho dlho bola mojou najobľúbenejšou. Potom som sa ale rozhodla vyskúšať H2O AR, ktorá je určená na pleť so sklonom k začervenaniu. Nakoniec som ostala celkom milo prekvapená, lebo mám pocit, že mi sedí viac ako jej mladšia verzia.




O micelárnej vode si môžete prečítať:

      "Sensibio H2O AR je prvou micelárnou vodou odstraňujúcou make-up, ktorá napodobňuje fyziologické ( prirodzené) zloženie kože na dokonalé odlíčenie a celkovo rešpektuje aj tú najcitlivejšiu pokožku. Zabraňuje aj začervenaniu biologicky regulovaným faktorom zodpovedným za vazodilatáciu. Sensibio H2O micelárne vody sú prvé dermatologické micelárne vody, ktoré sú dokonale kompatibilné s kožou: ich estery mastných kyselín, ktoré napĺňajú micely, sú podobné fosfolipidom bunkových membrán kože a prirodzene pomáhajú pri obnove hydrolipidického filmu kože. Ich exkluzívny, inovatívny patent Rosactiv® priamo pôsobí na VEGF ( vaskulárny endoteliálny rastový faktor), jeden z hlavných faktorov vzniku začervenania, ktorý je zodpovedný za dilatáciu ( rozšírenie) a oslabenie kožných kapilár. Extrakt z uhoriek pleť okamžite upokojuje.
Zloženie:  AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LECITHIN, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID. [BI 666]"
Sensibio H2O AR je na rozdiel od klasickej červenej micelárky dostupné len v 250 ml balení. Nevadí. Kým klasickú micelárku si kupujem v akcii 1+1  zadarmo a mám tak liter úžasnej vody, túto mám v menšej verzii.  Tiež je v plastovom obale s červeným vrchnáčikom a odlíšiť ju od tej prvej možno len vďaka názvu AR. Nemá žiadnu vôňu, keď si ju nanášam na pleť, nie je cítiť nič. Nezvyčajné, ale celkom zaujímavé :) Neobsahuje alkohol, na pleti neštípe, nesťahuje ju a nedráždi ju. Obľúbila som si ju pre niekoľko dôvodov. Veľmi dobre sa stará o moju pleť. Nielen pekne odličuje, ale aj upokojuje a zabraňuje červenaniu. V zime moja tvár trpí, často sa mi stane, že po prechodoch z tepla do zimy mi ostáva pleť červenšia a citlivejšia a moje líčka pripomínajú Marfušu z Mrázika. Viac či menej pomáhajú pleťové krémy, ale aj tak som hľadala niečo iné, čo by mi možno pomohlo. Micelárka mi pri dennom používaní pomohla s týmto problémom, lebo začervenanie je jemnejšie a aj pleť lepšie znáša aj prudké zmeny teplôt. Okrem toho pleť aj čistí, nie tak ako klasická čistiaca pleťová voda, ale celkom dostačujúco. Oči odličuje dobre. Vôbec ma neštípu a celkom rýchlo odličuje aj vodeodolné líčidlá (moje ceruzky a očné linky). Mňa nadchla viac ako tá prvá, hlavne preto, že pomáha  s nechcenou červeňou. Nie je nič krajšie ako môcť sa na seba pozrieť v zrkadle a povedať si, že konečne to nie je až také zlé :)
Plusy:
  • 250 ml balenie je dosť veľké
  • bez vône
  • bez alkoholu
  • dobre odličuje pleť a oči
  • pleť čistí, odlíči a pomáha bojovať so začervenaním
  • oči odlíči bez štípania a začervenania
Mínusy:
  • nenašla som
Micelárnu vodu kúpite v lekárni alebo na internete, jej cena sa pohybuje do 15 eur.
Mali ste túto micelárku? Boli ste spokojnejšie ako s jej mladšou verziou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja používam zelenú verziu Sébium, ale táto by bola super pre moju mamku, ďakujem za tip pre ňu :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám rada Sébium :) Ale čoraz častejšie potrebujem kozmetiku pre začervenanú pleť, preto mi aj Sensibio veľmi vyhovuje :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe