Voňavo dokonalá maličkosť

12:55

Vône dokážu ovplyvniť veľmi veľa. Vedia nám zlepšiť náladu, pripomenúť nejakú spomienku, vrátiť nás säť v čase, upojiť nás, priniesť úľavu a pokoj od každodenného stresu. Preto mi denne horia sviečky, ktorých vôňa zaplaví celú izbu a nastaví moju myseľ na celkom iné myšlienky. Podobne ale dokážu zlepšiť nálady aj parfumy. Dnes sa pozrieme na parfumovaný olej, ktorému som zo začiatku vôbec neverila. 





O parfumovanom oleji si môžete prečítať:

Něžná náruč hřejivých tónů se pozvolna mísí se šťavnatými a svěžími tóny pomeranče, moře a trpkými bobulemi. Nechte se zahalit nádhernou kompozicí překvapivých vůní.
Čistá olejová esence Frais Monde Seaspray Orange And Beries Perfumed Oil
Pro dokonalé rozvinutí parfému nanášejte esenci po kapkách na teplá místa na kůži - zápěstí, jamky pod ušními boltci, jamky na předloktí apod."
Môj miniolejček má aj súrodenca, menší 1,5 ml odstrek. Olej pomaranč, bobule a more má 12 ml a je v krásnom malom guľatom sklenom obale. Je rozkošný a možno ho nosiť v kabelke, lebo nie je ťažký a vôbec nezaberie veľa miesta. V ponuke je značné množstvo vôní, keby ste si ich prešli, možno by vás ich zaujalo hneď niekoľko, ako aj mňa. Vybrať si len jednu je dosť ťažké, ale na začiatok stačí. Treba prísť na to, či vám takýto produkt vyhovuje :) Ono zo začiatku som si myslela, že hoci božsky vonia, asi ho ani nevyužijem. Ale relatívne rýchlo som prišla na to, že takýto produkt sa doma mať oplatí. Tento olej je vlastne parfum. Parfumovaný olej. Vonia naozaj krásne. Nie je to ťažká vôňa, naopak, je v nej cítiť závan leta, sviežosti, sladkosti ovocia. Je to príjemná vôňa, ktorá v sebe nesie nie príliš výraznú sladkosť so sviežosťou mora. Nie je to klasická parfumová vôňa ako keď si na seba nanesiem obľúbený parfum. Každopádne je ale krásna. Olej sa nanáša na pulzujúce body, aby sa vôňa mohla dokonale rozvinúť. Keďže je to olej, treba ho poriadne vtrieť do pokožky, aby neostala mastná. Vôňa je intenzívna, uvedomujem si ju aj počas dňa. Vďaka jednoduchosti aplikácie a malému flakónu olej použijem ľahko aj cez deň. Je to veľmi zaujímavá alternatíva ku klasickému parfumu a vďaka širokej palete vôní si možno urobiť radosť na viacero spôsobov :) Je výborný pre všetkých, ktorým prekáža klasický parfum, lebo olej je prírodný, neobsahuje lieh a myslím si, že je menšia šanca alergickej reakcie ako pri klasickom parfume. Olej vydrží celkom dlho, lebo z neho ubúda pomaličky.
Plusy:
  • milý flakón
  • malý, šikovný do kabelky
  • olej krásne vonia
  • treba ho dobre rozotrieť na pulzujúce vody
  • vonia krásne ako parfum, je k nemu dobrou alternatívou
  • teším sa naň v lete

Mínusy:
  • nenašla som
Na stránke http://www.parfemy-elnino.sk/ nájdete v ponuke viacero parfumovanýách olejov, stoja od zhruba 6,50 do necelých 8 eur.

Mali ste podobný olej? Ako sa vám páči? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe