KetoDiet

16:33

Nikdy som nebola typ, ktorý by držal diéty. Radšej som si trochu zacvičila. Keď u mňa vypukla histamínová intolerancia, moje telo dalo stopku takmer všetkému, a bolo mi lepšie hladnej ako sýtej, pretože všetky symptómy vtedy mizli. Naučila som sa žiť trochu zdravšie, zmenila som celý svoj stravovací systém a zrazu zmizlo viac ako 5 kíl. A odvtedy nepriberám, či leto, či zima a Vianoce, moja hmotnosť sa nemení. V mojom okolí je ale dosť ľudí, ktorí sa pokúšajú schudnúť, napríklad aj moja maminka. Kvôli nej som prijala ponuku vyskúšať KetoDiet. Ja by som sa na to nedala (HIT ma občas zabíja aj bez práškových pokrmov), ale mamina súhlasila, že vyskúša a uvidí, či to funguje alebo nie. Na stránke nájdete nielen produkty tejto diéty, ale aj návody, ako schudnúť.


















































       "KetoDiet proteínové jedlá sú chutné, vždy perfektne zasýtia a pomôžu vám pri chudnutí. Budete ich potrebovať v priebehu všetkých diétnych plánov. Vyberte si z proteínových nápojov, polievok, omeliet a ďalších výrobkov alebo siahnite po už pripravených výhodných balíčkoch, ktoré sme pre vás pripravili.
Ako funguje? Nemusíte si robiť hlavu s počítaním kalórií alebo so skladbou konkrétneho jedla. Urobili sme to v KetoDiet za vás tak, aby sa vám nectcené kilogramy príjemne zhadzovali. Jete pravidelne 5x denne, kombinujete jedlá KetoDiet s bežnými jedlami a zeleninou a doprajete tak telu všetko, čo potrebuje. Žiadne hladovanie. Žiadna nervozita. Počas celého obdobia, v ktorom budete chudnúť, sú vám k dispozícii skúsení poradcovia KetoDiet, ktorí vás podporia, namotivujú a poradia vám, ak to budete potrebovať. Rovnako vám pomôžu osvojiť si správne návyky."
V podstate sa to dá zhrnúť jednoducho - jedná sa o jedlá v prášku, ktoré jete 5 razy denne. Mali by zasýtiť, obsahujú všetko potrebné, aby sa človek cítil fit, nechýbali mu žiadne dôležité látky a jeho organizmus si zvykol na pravidelný prísun jedla. Ľudia dnes zabúdajú pravidelne jesť. Mnohí neraňajkujú, obed len rýchlo zhltnú, prípadne si vypijú len kávu a večer sa snažia dohnať všetko, čo cez deň nestihli. Večer k telke patria lupienky, čokoláda, slané orechy a podobne. Nepravidelné stravovanie je pre telo veľkou záťažou, rovnako aj prejedanie, nočné napchávanie pred spaním či absencia ovocia a zeleniny v našich jedálničkoch. Poznám to, lebo tak som žila. Až keď som začala chodiť do práce, začala som raňajkovať. Okolo 6:40 raňajky, okolo 12 obed, okolo štvrtej niečo malé, medzi 5 a 6 večera. Občas zhreším nejakou maškrtou, ale niekedy nemám chuť na nič. Už pár týždňov po nástupe do práce som si všimla, že mám nielen lepší metabolizmus, ale aj štíhlejší pás a stehná. A odvtedy sa to pekne drží, žiadne výkyvy. To je jeden z cieľov KetoDiet. Naučiť ľudí jesť 5 razy denne. Získať určitý stravovací návyk a nezabúdať na to, že jesť sa musí správne a pravidelne.

K mesačnému baleniu diéty dostanete aj presný rozpis toho, čo kedy jesť, od raňajok po večeru. Aj to, že môžete jesť zeleninu. Mamina sa do toho teda pustila.

Dominantou bol proteínový nápoj. Mamina si ho na raňajky zamilovala. Nielenže jej dodal energiu na celé doobedie a cítila sa sviežo a fit, ale aj zasýtil a nemala potrebu už chvíľu po raňajkách hľadať niečo malé na zahryznutie. Dostať k nemu aj tabletky - príchute na dochutenie. Skúsila ich pár, ale prestala s nimi. Nechutili jej. Radšej si ho prileje trochu sirupu (v bio obchodíkoch nakupujem úžasné sladidlá, ale aj sirupy), trochu pečeného čaju alebo kúsok ovocia. Len pre chuť. A chutí jej to tak podstatne viac. Na takéto raňajky si zvykla tak, že proteínový nápoj si plánuje kupovať aj naďalej. Kúpiť si ho môžete samostatne, stojí od 15 do 200 eur.

Ďalším nápojom bol Matcha tea. Tento čaj raz plánujem skúsiť, len na moje pomery je trochu drahší, čiže kúpiť si ho kúpim, keď si budem chcieť urobiť radosť. Je veľmi zdravý a hoci nie každému môže chutiť, jeho pozitívny vplyv na zdravie je nepopierateľný. Mamine chutil zvláštne, ale vypila ho. Samostatne stojí 15 eur.

Proteínové omelety sú asi najneobľúbenejším mamininým kúskom, pretože jej vôbec nechutí. Po zmiešaní s vodou vznikne masa, ktorú si pripravíte ako klasickú omeletu. Musím súhlasiť, že chutí umelo. Omeliet je niekoľko druhov a tiež stoja 15 eur. Tieto balenia obsahujú 7 mini balení na každý deň.

Proteínové polievky sú chutnejšie, zasýtia, ľahko sa pripravujú a urobíte si ju ľahko aj  práci. Za 15 eur si môžete kúpiť niekoľko druhov polievok.

Kaše sú podľa mňa jedno z toho najchutnejšieho, čo je v ponuke KetoDiet. Sú sladké. chutné, zasýtia a aj celkom príjemne voňajú. V ponuke sú tri druhy a stoja 15 eur.

Proteínové tyčinky sú môj favorit. Táto malá ľahká pochúťka je super, aj keď niekam idete, schováte ju do tašky a môže sa ísť. Nie sú veľmi tvrdé, dobre sa maškrtia bez výčitiek a balenie je dosť veľké, aby ste sa podelili :) Stoja 16 eur, v ponuke sú 4 druhy.

Aby ste si dochutili napríklad proteínový čaj, dostanete príchute v tabletách. Toto je nie najlepšia voľba, lebo  tie príchute mi prišli dosť umelé a nejako sme si nepadli do oka. Ani mamine nechutili, preto ich vôbec nepoužíva. Balenie stojí 4 eurá, v ponuke sú rôzne druhy.

Shaker je úplne super, nosím si v ňom do roboty Smoothie :) Je pevný, plastový, odolný a neotvára sa mi v taške. Stojí 3 eurá. Okrem neho si môžete kúpiť termohrnček alebo box na jedlo.

Ak chcete balíček na dva, tri či štyri týždne, stojí to okolo 240 eur,  pričom si ešte možno vybrať balíček pre ženy alebo pre mužov. Nebudem klamať, ak by som chcela držať túto diétu, nemohla by som si ju dovoliť, ale zo skúsenosti viem, že ak človeka naozaj trápi problém s chudnutím, skúsi všetko, aby sa cítil a vyzeral lepšie.

Maminine zhrnutie: KetoDiet je dobrý spôsob, ako naučiť ľudí jesť. Väčšina produktov je celkom chutných, aj keď po pár dňoch nastal menší problém. Pri striktnom dodrživaní rozpisu jedál začalo bývať mamine zle a napísalo ju hneď, ako začala jesť. Preto si ho trošku upravila podľa seba. Nejedla 5  jedál denne, ale zväčša len dve, ale prospelo jej to. Vďaka tomu sa jej uľavilo, jedlá jej už chutili viac a vedela, že potom to naozaj zje.

Asi sa pýtate, či to za tie peniaze stojí a či schudla. Schudla. Väčšina nohavíc jej padá, niektoré už bez opasku nosiť nemôže. Má viac energie, pravidelne sa stravuje, nemá veľkú chuť na sladké, neprejedá sa, po večeroch nie sú nájazdy na chladničku ani špajzu. Vie, že pravidelná strava je dôležitá a neodíde z domu bez raňajok. Otázne je, či sa jej všetky zhodené centimetre nevrátia, keď sa začne stravovať bez KetoDiet. Verím, že nie, lebo vďaka diéte sa veľa naučila.

Nikdy by som netvrdila, že človek by mal chudnúť len takto, s pomocou jedál v prášku. Ja som zástanca iných metód. Ale ak to niekomu pomôže, nemám dôvod povedať krivého slova. Sama som milo prekvapená tým, ako viditeľne u nej diéta zaúčinkovala a hlavne, prebudila v nej túžbu pokračovať v tomto procese. A kde je odhodlanie, tam je cesta.

Ako už z článku viete, všetko má svoje pre a proti, aj táto diéta. Niektoré jedlá sú chutnejšie, iné menej, nie každému môže 5 jedál denne bez problémov sadnúť a cena je trochu vyššia. Treba si dobre zvážiť, či sa do toho dáte, ale keď vidím maminu, môžem diétu odporúčať.
V eshope http://www.ketodiet.sk/eshop/ nájdete všetky jedlá a zaujímavé rady, vysvetlenie, čo je ketóza a ďalšie užitočné informácie.
Držali ste niekedy podobnú diétu? :)



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe