Pokušenie vyrobené s láskou

18:13

Dnes by som rada skompletizovala sériu člákov o Biobeauty Pokušení :) Verím, že články o telovom peelingu a sprchovacej pene vás zaujali. Túto voňavú trilógiu ukončuje telový krém, ktorý je rovnako zaujímavý ako jeho dvaja predchodcovia. I keď som občas trochu lenivá nakrémovať sa, vďaka krému sa na krémovanie teším. Je to pre jeho zaujímavé vlastnosti.








O telovom kréme si môžete prečítať:

      "Predstavujeme Vám náš zhmotnený sen :) Vlastný rad kozmetických produktov starostlivosti o telo, s láskou vyrobený na Slovensku.  Hľadali sme vôňu, ktorá by najviac vystihovala BioBeauty a verím, že sa nám to podarilo. Zmyselná, no zároveň jemne ženská vôňa „Pokušenie“ Vám učaruje. Zahalí Vašu pokožku do omamnej vône a navodí jemne dráždivú náladu. S našim „Pokušením“ budete neodolateľná. Prebuďte v sebe skutočnú Femme Fatale. Výživný a delikátne voňavý telový krém si zamilujete. Vďaka výživným zložkám Vaša pokožka získa potrebnú hydratáciu a jemnosť. Navyše ostane jemne prevoňaná zmyselnou vôňou. Obsahuje zmes vzácnych olejov ( jojobový, kokosový, slnečnicový a marhuľový) a organické bambucké maslo. Navyše ostane jemne prevoňaná zmyselnou vôňou.
Použitie: naneste potrebné množstvo na pokožku celého tela a jemne vmasírujte.
Zloženie: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cetaryl Alcohol, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Phenoxyethanol , Xantan Gum, Prunus Armeniaca(Apricot) Kernel Oil*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Citric Acid, Tocopherol, Lactic Acid, Benzoic Acid,Dehydroacetic Acid, Aroma. * z organických zdrojov. S láskou vyrobené na Slovensku."
Každé ročné obdobie dáva našej pokožke zabrať trochu inak. V zime je suchá, ľahšie sa červená, prechody z tepla do mrazu sú ťažké, preto ju treba trochu rozmaznávať. Vďaka dobrému telovému krému sa dá prežiť zlé počasie bez väčších ťažkostí. Telový krém od Biobeauty je jedným z tých, ktoré som si obľúbila už na prvý pohľad. Za chvíľu vám poviem, prečo. Obal má 200 ml, je pekný, pevný a skladný. Po prvom otvorení som sa nadšene dívala na telový krém. Vyzerá totiž, že je veľmi tuhý a tvrdý, trošku mi pripomína bambucké maslo. To sa ale mení v okamihu, ako sa ho dotknete. Tuhý krém sa razom akoby mení na olej a ľahko sa vtiera do pokožky. Jemná a nevtieravá vôňa pokušenia zahalí pokožku do voňavého závoja a zlepší náladu. Krém sa na tele pekne topí a dobre sa tak rozotiera. Po chvíli sa vsiakne a pokožku nezanecháva mastnú ani lepkavú. Teraz v zime mi je stále zima. Po kúpeli vystrelím z vane, bleskovo sa osuším, rýchlo sa natriem a ešte rýchlejšie by som si dala pyžamo (a huňaté ponožky). Našťastie, pri tomto kréme môžem svoj rýchly plán realizovať, lebo sa vsiakne dobre. Čo na ňom milujem? To, že pokožka je po jeho použití úplne jemná, hladká a veľmi príjemná na dotyk. Radosť pohladkať! (sa). Je hydratovaná, krém je veľmi dobrý aj na veľmi suché miesta ako kolená, lakte, chodidlá a tiež suchšie a popraskané päty. Pokožka je pekne prevoňaná, čo tak pekne zlepšuje náladu a cítim sa lepšie. Tretí produkt z Biobeauty Pokušenia nesklamal a ja verím tomu, že toto pokušenie sa časom rozrastie o ďalšie voňavé kúsky :) Pretože v nich je naozaj cítiť, že sú vyrobené s láskou ♥
Plusy:
  • šikovný a skladný obal
  • príjemná vôňa
  • super konzistencia
  • pri dotyku s pokožkou sa topí
  • zjemňuje, hydratuje, prevonia pokožku
  • veľmi dobrý na suché lakte a kolená
  • míňa sa pomaly

Mínusy:
  • nenašla som
Biobeauty Pokušenie kúpite v eshope Biobeauty za 9,50.

Ktorý z produktov Biobeauty Pokušenie vás najviac zaujal? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe