Famózne novinky od Dermacolu

19:26

Posledný minuloročný balíček od Dermacolu obsahoval v skutku zaujímavé novinky. V balíčku bol make up, ktorému som ešte na chuť neprišla, ale možno sa to časom zmení. Odtieň mi sadol fantasticky, už dlho som nemala make up, ktorý by mi tak pekne sedel ako tento, ale stále sú tu isté muchy, ktoré potrebujem vychytať, aby som s ním bola spokojná. Ale o ňom nabudúce. Dnes to bude o dokonalom sprcháči a úžasnom laku na nechty.












O hruškovom sprchovom géle si môžete prečítať:
       "Sprchovací gél s hruškovým extraktom jemne čistí a rozmaznáva pokožku tela, navracia jej sviežosť a energiu. Delikátna vôňa zrelej hrušky Williams navodzuje pocit harmónie a radosti. Unisex parfumácia – vhodné aj ako pánska telová kozmetika."
Hrušky ako také aj ich vôňu mám rada. Z minulosti ale nemám najlepšie skúsenosti s ovocnou kozmetikou, ktorá mala niečo dočinenia s hruškami. Preto bol prvý moment o tom, čo s ním preboha budem robiť. No, bola to ale láska na prvé ovoňanie! Gél je v tube, na ktorej je krásna hruška, preto hneď na prvý pohľad viete, aký gél máte v ruke. Vonia ovocne, krásne a hruškovo, intentívne, ale nie umelo, výrazne, ale nie príliš. Je síce unisex, ale naozaj si neviem predstaviť, že by mi mal Richard voňať ako hruška. Na mužoch mám rada zmyselné, ostrejšie, mužné vône, také omamné a vzrušujúce, nie ovocné. Fakt si neviem (a nechcem predstaviť), že by sme voňali rovnako :) Pení dobre, pokožku nevysušuje, pekne ju prevonia a nedráždi. Celkovo je to vydarený gél, hruškový nápad je veľmi zaujímavý a jeho prevedenie je naozaj výborné. Myslím si, že Dermacol veľmi dobre vie, ako na sprchové gély.
Jeho cena je 2,29 a kúpite ho na internete alebo v drogérii.
O laku so špeciálnymi efektami si môžete prečítať:
     "Vďaka žiarivým farbám a trblietavým efektom získajú nechty jedinečný vzhľad a stanú sa tak perfektným doplnkom vášho outfitu."
Ako milovníčku lakov na nechty ma nový malý prírastok potešil. Bodaj by nie, keď je v dokonalej fialovej farbe, ktorá sa trblietala už z diaľky. Malé laky sú pre Dermacol typické a ja som si ich zamilovala už dávno. Mohlo by sa síce zdať, že keď sú malé, kratšie doma vydržia (čo je aj pravda, lebo keď je ozaj krásny, veľmi rada ho používam a po pár týždňoch už nie je), ale zasa, keď sa minie skôr, je lepšie, akoby mal čakať v poličke :) A môžem si ich bez výčitiek kúpiť viac, lebo ani nestoja veľa, ani sa nepokazia (respektíve nevyschnú). Laky so špeciálnymi efektami sú super na farebný lak. Skúsila som ho aj samostatne, ale nevyzeralo to pekne, lebo lak tvorí trblietavý povrch, prípadne zhluk trblietok a jeho krása vôbec nevynikne. Preto ho aplikujem na spodný farebný lak, najlepšie podobnej farby. S tenkým štetcom sa robí ľahko, rýchlo a skôr sa trafím na necht. Lak nie je celkom riedky a pomerne rýchlo schne (rýchlosť ale závisí aj od spodného laku). Na fotke môžete vidieť podkladový farebný lak od Rimmelu a trblietavý lak od Dermacolu. Ten rimmelový lak nemám veľmi v láske, lebo obyčajne sa po dvoch dňoch olupuje. Lak s efektami ale urobil jednu úžasnú vec - predĺžil životnosť laku o niekoľko dní. S menšími povrchovými úpravami (keď som mala obité končeky) vydržali nechty pekné 10 dní, potom sa už olupoval spodný i vrchný lak a musel ísť dolu. Nielenže dlho vydržal, ale tiež nádherne vyzeral a nemusela som sa starať o to, či po umývaní riadu neostane lak v drese. Lebo držal ako kliešť. Odlakovanie je vždy trochu ťažšie, ale nebolo to také tragické ako pri niektorých iných lakoch. Celkové hodnotenie - milujem ten lak a určite nie je v mojej zbierke posledný. Je tam ešte pár farbičiek, ktoré rozhodne stoja za hriech. Červená, ružová, biela so zlatými trblietkami - raj pre lakomaniačky :)
Lak stojí 2,29 a kúpite ho na internete alebo v drogérii.
Skúsili ste už nejakú z týchto noviniek? Zaujal vás ten krásny lak? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tyhle laky od Dermacolu se opravdu povedly! Nejvíc se mi líbí modrý a zelený. Taky jsem je nemohla vynechat ve svých oblíbencích za prosinec :) - http://chillingforever.blogspot.cz/2016/01/oblibenci-za-prosinec.html

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe