Keď Vianoce voňajú po mandliach

16:55

Už odmalička som sa nevedela dočkať Vianoc. Čím som staršia, tým menej myslím na darčeky, ale na tú atmosféru, ktorá doma vzniká. Keď opadne stres z toho, či je všetko nakúpené, či budú darčeky milým prekvapením, či je dosť napečené a upratané, keď opadne úzkosť z práce, začnem vnímať to, čo na prvý pohľad uniká. Že farby sú o niečo žiarivejšie a svetlo jasnejšie. Že ľudia sa na seba trochu viac usmievajú. Že vzduch je naplnený cigánskou, varenou medovinkou a láskou. A že k Vianociam patria vône, ktoré bežne cez rok až tak netreba. Ako napríklad karamelizované mandle ♥








O penovom mydle si môžete prečítať:

      "Jemný, aromatický sprchový gél s vonnou kompozíciou karamelu a mandlí. Jemne čistí a ošetruje, zanecháva pokožku hebkú a hladkú s dlhotrvajúcou príjemnou vôňou. Vytvára bohatú, jemnú penu, nevysušuje pokožku. Obnovuje prirodzené pH a umožňuje komfortné umývanie. 
Použitie: naneste malé množstvo peny, pokožku umyte a nakoniec opláchnite.
Dermatologicky a alergologicky testované 
ph neutrálne
250 ml"

S Vianocami sa mi spájajú vôňa škorice, jabĺk, vanilky či práve mandlí. Mám rada čas, keď sa kuchyňa zaplní medovníkmi, vanilkovými rožkami a pri svetle žiariaceho stromčeka si pochutnávam na horúcej čokoláde. Toto mydlo perfektne zapasovalo do môjho vianočného obrazu. Vyzerá veľmi jednoducho. Biely trojuholníkový obal je zdobený mandľou, ktorá mi ale stále pripomína rezeň :) Možno by mohol byť trochu šmrncovnejší, ale na umývadle vyzerá pekne. Má pumpičku na dávkovanie, ktoré mení mydlo na bohatú penu. Sprvu to bol trochu šok, lebo som mala zrazu plnú ruku bohatej peny, ale veľmi rýchlo sa mi zapáčila. Je to úplne iné ako bežné tekuté mydlo, ale úlohu si plní znamenite. Vôňa je prekrásna. Sladká, mandľová a prudko návyková. Navyše, veľmi mi pasuje k Vianociam, ku koláčikom a zime za oknami. Môžete ho použiť ako mydlo na ruky alebo sprchovací gél. Jemná pena pokožku vyčistí, ale nevysuší. Samozrejme, potrebujem ešte telový krém, ale pokožka nie je suchá ani napnutá. Pri používaní krásne vonia vzduch okolo mňa, ale postupne vyprchá. Myslím si, že je to vynikajúca alternatíva tekutých mydiel a jeho používanie ma baví. Rozhodne by som uvítala viac penových mydiel, ktoré by voňali aj po jari alebo levanduli :)

Plusy:
  • jednoduchý, pekný obal
  • krásna vôňa
  • penová konzistencia
  • vhodné ako mydlo na ruky či sprchovací gél
  • čistí bez vysušovania, pokožka je jemná
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo stojí 3,98 eur a zoženiete ho v drogériách, v eshope Dobrá kozmetika, v špecializovaných predajniach Ziaja pre teba v Košiciach, Poprade, Trenčíne a v Trnave. Viac informácií nájdete na stránke Ziaja.


Aká vôňa sa Vám spája s Vianocami? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe