Nádielka modrej - pleťová maska

18:28

Posledné týždne boli plné stresu a zhonu. Paradoxne, vo vianočnom období, ma nestresovali Vianoce, ale práca. Po dlhých dňoch  v robote som prišla domov, kde som len padla do postele a nič nevládala. Bez úplnej chuti do života. Nič sa mi nechcelo, nič ma nebavilo, všetko len akoby okolo mňa prešlo. Toto všetko sa muselo niekde podpísať a dosť sa mi zhoršil stav pleti. Zhrozene som sa pozerala na čelo a bradu, ktoré vyzerajú ako pri tristo tridsiatej piatej puberte. Tak som do boja zapriahla kopec zbraní, najmä pleťové masky, aby som pleť vyčistila a zbavila všetkého zlého. Lebo toho bolo okolo mňa teraz naozaj požehnane. Maska od Lumene ma celkom milo prekvapilo.








O pleťovej maske Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask si môžete prečítať:


      „Krémová pleťová maska Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask.
Maska Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask dokonale čistí pleť a odstraňuje veškeré nečistoty. Odstraňuje přebytečný maz a zabraňuje maštění pleti. Složení je obohaceno o arktickou rašelinu, která pomáhá pleť rozjasňovat a sjednocovat. Zanechává pleť svěží a dokonale čistou. Vhodné pro normální a smíšenou pleť.
Použití: Aplikujte na čistý obličej a krk. Vyhněte se oblasti kolem očního okolí. Nechte působit 5-10 minut a poté důkladně opláchněte. Používejte 1-2x týdně.“

Pleťová maska v tube ma sprevádza už od strednej. Rokmi som si viac zvykla na prachové masky a íly, ale stále sa rada vrátim k tým krémovým. Predsa, ich nanášanie je omnoho jednoduchšie  a použitie rýchlejšie. Od Lumene som si vybrala čistiacu masku, pretože jednak sa mi páčil popis a po dobrej skúsenosti s inými výrobkami som na ňu bola dosť zvedavá. Je v plastovej, mäkkej tube. Má 100 ml a je vyššia a štíhlejšia, vôbec nezaberie veľa miesta. Je tmavá, pripomína skôr bahno. Má dosť výraznú, ale peknú vôňu. Ťažko sa mi k niečomu prirovnáva, no radím ju k tým príjemnejším. Hustá je tak akurát, nerozteká sa a dobre sa nanáša ako prstami, tak štetcom. Odporúčam ju nanášať na vyčistenú pleť. Mala by pôsobiť 5 – 10 minút a súhlasím s tým. Nemôžem ju mať dlhšie, lebo potom mám červenšiu pleť. Nebolí to a do hodiny to zmizne, ale ten šok, že som červenšia, sa dostaví takmer vždy. Netreba sa toho báť, ale citlivejšia pleť by mohla trpieť trochu viac ako tá moja. Dolu ju dávam len s hubkou, lebo keď uschne, celkom jednoducho to nejde. Nie je to však veľká prekážka. Po umytí som ale vždy o niečo spokojnejšia. Pleť je nielen čistejšia, ale miznú aj niektoré čierne bodky, aj stálice z nosa. Veľmi dobre pôsobí aj na zapálenú pokožku, rozjasňuje ju a zmatňuje. Po maske ešte použijem krém, vďaka čomu je pokožka celkom jemná a svieža.

Plusy:
  • Menšia šikovná tube
  • Pekne vonia
  • Hustá, dobre sa nanáša
  • Dobre sa nanáša prstami aj štetcom
  • Pokožku čistí, odstraňuje čierne bodky, rozjasňuje a zmatňuje


Mínusy:
  • Zloženie

Masku kúpite v eshope elnino, kde stojí okolo troch eur.



Akú masku by ste v poslednej dobe odporučili ako vydarenú?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Sú to drobnosti, bežne viditeľné v klasickej kozmetike, ale snažím sa ich mať doma čo najmenej. Napríklad PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, ak je živočíšneho pôvodu, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA a podobne.

      Odstrániť
    2. Kupis si vyrobok znovu vzhladom na zlozenie?

      Odstrániť
    3. Myslím, že áno, lebo masku používam raz týždenne a popri nej mám produkty so super zložením, takže by som až taký problém nemala. Túto masku by som zaradila k tým lepším.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe