Vôňa Provence

15:00

Sú vône, ktoré neomrzia. Vôňa rannej šálky kávy. Vôňa horúceho čaju počas zimných dní. Vôňa vareného vína pod vianočným stromčekom. Vôňa jari vo vzduchu. Vôňa lúky pri zurčiacom potoku. Vôňa lásky, keď vás pohladí milovaná osoba. Vôňa po daždi. Vôňa levandule. Beznádejne ju zbožňujem a v mojom levanduľove sa jej neviem nabažiť. Rovnako tak ju milujem v kozmetike a rada si kupujem všetko levanduľové. Dnes vám ukážem skutočný kúsok Provensálska.









O levanduľovom mydle Vôňa Provence od Musk si môžete prečítať:

     "Kombinácia rôznych odtieňov fialového mica farbiva spolu s vôňou levandule vás prenesie do oblasti Provence. Vôňa Provence je prírodné, ručne robené mydlo vyrobené kombináciou olivového, kokosového a ricínového oleja. Je obohatené o včelí vosk a preto vhodné aj na citlivú pokožku. Pomáha ošetrovať a čistiť pokožku bez známok podráždenia a chráni ju pred vysušením. Levanduľový esenciálny olej pôsobí na človeka upokojujúco, má príjemnú, jemnú, kvetinovú vôňu levandule. Mydlo obsahuje sušený kvet levandule, ktorý má peelingový efekt, krásne prekrví vašu pokožku a zbaví ju odumretých buniek.
Vhodné aj na zrelú pleť a tiež na pleť so sklonmi k masteniu.
Sušené bylinky obsiahnuté v mydle môžu najmä pri použití mydla v sprche pôsobiť trošku drsnejšie. Nejde však o nepríjemný pocit a trvá len to prvé 1- 2 umytia, pokiaľ bylinky nenasajú vlhkosť a nezmäknú. Potom je peelingový efekt tohto mydla veľmi príjemný :).
Hmotnosť mydla je 100g ± 5g

Zloženie mydla (INCI): Sodium Oleate (zmydelnený olivový olej), Sodium Cocoate (zmydelnený kokosový olej), Sodium Castorate (zmydelnený ricínový olej), Sodium Beeswax (zmydelnený včelí vosk), Glycerine (glycerol),  Lavandula Angustifolia Oil (EO levanduľa), Aqua (voda), Lavandula Angustifolia Flower (kvety levandule lekárskej), Charcoal Powder (aktívne uhlie), Mica*, Titanium Dioxide*, Iron Oxide*, Manganese Violet*, Tin Oxide*, Linalool**, Geraniol**, Limonene**
*prírodné farbivá
** prirodzene obsiahnuté v esenciálnych olejoch
** prirodzene obsiahnuté v esenciálnych olejoch"

Čierne zlato od Musk si ma získalo na prvé použitie, toto na prvé ovoňanie. Každé má svoje čaro a je jedinečné, aj preto sa už z týchto mydielok vytešuje aj Riško.  Mydlo je v úžasnej papierovej krabičke, ktorá veľmi pekne vyzerá. Hoci už skončilo v mydlovničke,  krabička je ešte odložená. Vzhľad je veľmi pekný. Niekoľko odtieňov fialovej je doplnených kúskami sušenej levandule, ktoré slúžia ako peelingové čiastočky. Je dôležité, aby sa mydlo sušilo po každom použití, inak sa mu môže stať, že sa začne rozpadávať. Vonia nádherne, ako rozkvitnutá levanduľa. Pri používaní je vôňu intenzívne cítiť, po použití ostáva len veľmi jemný závan. Vzniká kombináciou samých dobrých olejov - olivový, kokosový a ricínový olej sú zárukou kvalitnej starostlivosti o pleť. Môžete ho použiť na tvár i na telo. Ak vás trápi mastná pleť, prípadne je pokožka zrelá, mydlo je pre ňu ideálne. Nielen čistí, ale aj zmatňuje a pomáha pokožku ošetriť a chráni ju pred dehydratáciou. Nevysušuje ju, nespôsobuje pnutie ani podráždenie. Peelingový účinok je jemný, preto použitie nie je nepríjemné. Vhodné je aj ako sprchový gél, pokožku vyčistí, zjemní a prevonia. Myslím si, že vďaka nádhernému dizajnu je to skvelý tip na darček. Levanduľa má výnimočný dar - pôsobí upokojujúco, oddýchne si nielen telo, ale aj myseľ. A to dnes potrebuje takmer každý :)

Plusy:
  • krásne balenie
  • mydlo pôsobí veľmi elegantne
  • kúsky sušenej levandule
  • príjemná vôňa
  • vhodné na telo aj na tvár
  • jemný peelingový účinok
  • pleť čistí bez vysušovania, zmatňuje ju, zjemňuje ju, zanecháva ju hebkú
  • vôňa levandule upokojuje
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo kúpite za 4,50 eur v eshope www.musk.sk alebo v partnerských predajniach.


Aká vôňa vás nikdy neomrzí? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe