Olivový peeling

16:55

Ak je niečo, na čo nedám dopustiť, je to pleťový peeling. Skúsila som ich už desiatky a pokojne ich môžem mať doma tucet, stále sa budem pozerať po nových. Niekedy sa mi podarí nájsť taký, ktorý je vhodný nielen na pleť, ale aj na telo či ruky. Ziaja má v ponuke olivovú líniu, v ktorej sú samé zaujímavé kúsky. Medzi nimi je aj mikro-exfoliačný gélový peeling.








O peelingu si môžete prečítať:

       "Mikro - exfoliačný gélový peeling - tvár, telo, dlane
Charakteristika:   Mikro-exfoliačný gélový peeling na tvár a telo s výťažkom z olivových listov. Vyhladzuje a osviežuje pokožku. Dodáva pokožke jas a energiu. Doporučený pre všetky typy pleti. Výťažok z olivových listov obsahuje oleuropein – prírodný antioxidant a upokojujúcu zložku. Osviežuje a posilňuje pokožku, chráni pred transepidermálnou stratou vody. Mikrozrniečka – ľahko a rýchlo čistia pokožku a zabraňuje tvorbe čiernych bodiek. Odstraňuje nečistoty a odumreté bunky kože.
Použitie:  Naneste na navlhčenú pokožku, masírujte krúživými pohybmi, opláchnite teplou vodou.
Základné zložky:  výťažok z listov zelenej olivy
Objem:  200 ml                               
Dermatologicky a alergologicky testované."

Čaro peelingov objavujem rada, pretože okrem kvalitných masiek je to práve peeling, ktorý dokáže pleť hĺbkovo čistiť a odstrániť aj čierne bodky. Prípadne zabrániť ich vzniku. Peeling je v zelenej tube, trochu neobvyklej, ale peknej tube. Je dosť veľký, za necelých 5 eur dostanete 200 ml peelingu, čo je veľmi priaznivá cena. Vonia príjemne. Neviem tú vôňu popísať, ale vonia sladko a pekne. Čo sa týka konzistencie, je dosť zaujímavá. Vlastne by som povedala, že na peeling nezvyčajná. V gélovej mase sa nachádzajú veľmi dobré zrniečka, ktoré trochu pripomínajú piesok. Sú dosť výrazné a citeľné, ale stále jemné. Nie sú drsné, nedráždia pokožku. Použitie je príjemné. Stačí naniesť trochu peelingu na navlhčenú pleť a krúživými pohybmi čistiť pleť. Po opláchnutí stačí trochu gélu, kvetovej vody a krému a o pleť je dokonale postarané. Čistí naozaj výborne. Odstraňuje odumreté bunky, vyhladzuje pleť, zjemňuje ju, pokožka ostáva svieža, jasná a jemná. Čierne bodky odstraňuje len minimálne, ale nové sa tvoria pomalšie. Rovnako ho možno použiť aj ako telový peeling. Je rovnako skvelý, vyhladzuje, zjemňuje a odstráni suchú pokožku. Vďaka neveľmi výraznej vôni by ho pokojne mohli používať aj páni. Jedinou výčitkou je zloženie.

Plusy:
  • zaujímavý obal
  • veľký peeling za fajn cenu
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • citeľné, ale stále dostatočne jemné peelingové čiastočky
  • pokožku čistí, zjemňuje, vyhladzuje, nevysušuje
Mínusy:
  • zloženie

Peeling stojí 4,74 eur a kúpiť ho môžete v eshope www.fortis-slovakia.com. Viac informácií nájdete na stránke www.ziaja.sk a nájdete ho aj v predajniach Ziaja pre Teba - v Košiciach, Poprade, Trenčíne a v Trnave. 




Zaujala Vás olivová rada? :)
      

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe