Sila ruží v plnej paráde

17:37


Doma mi nesmie chýbať pleťová maska. Nikdy. Aj keď som úplne podľahla čaru ílov, prachových masiek či minerálneho bahna, stále si rada kúpim aj masku v tube. Oceňujem ich najmä vtedy, keď som veľmi unavená a nechce sa mi  veľmi dlho ostávať v kúpeľni a hrať sa s miešaním masky. Nedávno som sa rozhodla vyskúšať nové produkty a medzi nimi bola aj probiotická detoxikačná maska. Chcela som ju skúsiť, lebo za príjemnú cenu bol naozaj veľký kúsok.











O probiotickej maske si môžete prečítať.

      "Obsahuje extrémne aktívny komplex účinných látok: kreatín, bambucký a kokosový olej, hydrolyzovaný jogurtový proteín, prírodné bulharský ružový olej, vitamíny a kaolín. Hydrolyzovaný jogurtový proteín aktívne hydratuje a vyživuje pokožku. Ružový olej je efektívny v boji proti negatívnym účinkom voľných radikálov na pokožku a pleť. Kaolín z pleti absorbuje prebytočný maz, odstraňuje z pokožky škodlivé toxíny a čistí ju do hĺbky. Pleť a pokožka sa rozjasňujú, póry sa zmenšujú. Výsledkom je zamatovo jemná, hodvábne hladká a celkovo obnovenápleť a pokožka.
Probiotická ultra detoxikačná pleťová maska je klinicky testovaná, je výborná a vhodná pre každú pleť, zvlášť pre suchú, citlivú až veľmi suchú a veľmi citlivú, je antialergická.
Neobsahuje PARABÉNY a agresívne konzervačné látky.
Použitie 
Pripravte zmes z masky a ružovej vody až získate konzistenciu v podobe hustej kaše. Naneste silnejšiu vrstvu na riadne očistenú a vysušenú pokožku tváre, dekoltu a krku. Pre lepší účinok pokryte tvár obrúskom(súčasť balenia v podobe tablety) navlhčeným v ružovej vode. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút. Potom odstráňte vlažnou vodou."

Ako som spomenula, maska je naozaj veľká - má 150 ml a jej bežná cena je 6,60 eur, takže je viac ako priaznivá. Nie je úplne najľahšie nájsť masku, ktorá splní moje nároky. Vyhovuje mi, keď pleť výborne vyčistí, odstráni čierne bodky a hydratuje. Za roky rokúce som našla masky, ktoré neurobili vôbec nič, ale tiež také, ktoré si kupujem pravidelne, lebo sú  naozaj fantastické. Do ktorej kategórie by som zaradila masku od Yoghurt of Bulgaria? Tuba je pekná, plastová a dobre sa z nej maska dostáva von. Vďaka veľkosti balenia vydrží dosť dlho, masku navyše stačí naniesť len v tenkej vrstve. Vonia veľmi jemne a nežne. Cítiť v nej náznak ruží a niečoho sladkého, Konzistencia ju hustá a krémová, Dobre sa nanáša aj bez štetca. Po nanesení na pleť neštípe a nepodráždi ju, hoci obsahuje kaolín (ten mi občas spôsobí jemné začervenanie, ktoré nebolí a po chvíli zmizne). Najideálnejšie je nanášať ju na dôkladne vyčistenú pleť, vtedy ešte znásobíte jej vynikajúce účinky. Odporúča sa nechať pôsobiť okolo 20 minút, čo občas prešvihnem. Väčšinou, keď chcem dopozerať seriál :) Zmýva sa ľahko, ale vždy používam aj hubku (prípadne umývaciu handričku, zohnať sa dá vo viacerých obchodíkoch s bio a eko vecami), tá pleť príjemne pomasíruje. Prvý raz som neverila svojim očiam - nos som mala očistený od čiernych bodiek. Nie úplne, na také zázraky neverím, ale čelo i brada boli čisté a nos skoro čistý. Pokožka doslova žiari  a pôsobí odpočinuto a sviežo. Jemné linky sú vyhladené, pleť vypnutá a jemná. Produkcia mazu je regulovaná, výsledkom je matná a hladká tvár. Masku som si obľúbila okamžite a rozhodne si ju zadovážim zasa.

Plusy:
  • pekný obal
  • veľká maska za príjemnú cenu
  • jemná pekná vôňa
  • hustá krémová konzistencia
  • balenie dlho vydrží
  • ľahko sa nanáša
  • výborne čistí, zmatňuje, zjemňuje a vyhladzuje pleť, odstraňuje čierne bodky, hydratuje
Mínusy:
  • pár látok v zložení

Maska stojí 6,60 eur a nájdete ju v eshope www.bioruza.sk.


Aká maska vás v poslednej dobe zaujala? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Vypadá dost použitelně navíc i obal je moc hezký :) já momentálně čekám až mi dorazí maska z Avonu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som aj ja dosť používala avonové masky, teraz sa im už vyhýbam a radšej skúsim niečo nové :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe